Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: je dobrá volba FS N500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1

    Zdravím,
    rád bych si koupil pda. Pda bude sloužit asi nejvíce pro navigaci. Díval jsem se na N500. Je to dobrá volba? Také hned sháním nějaké příslušenství, držák s nabíječkou do auta, máte nějaký link prosím? Jaké navigační SW na tomto pda pojedou, funguje na něm TomTom? Děkuji za každou odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asi ne. Bidna citlivost petistovkovych Looxu s integrovanou GPS je legendarni. Porid si radsi Asusa 63x...pokud chces integrovanou GPS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Problém Looxů s GPS je zde nemálo probírán - stačí si vyhledat. Je zajímavé, že někteří uživatelé tento problém nemají, resp. to tvrdí. Já osobně bych volil raději "dělené" řešení, tedy PDA a GPS extra.

    Navigace - pro naše státy iGO a TT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    13

    Mám N560, z vlastní zkušenosti mohu říct že GPSka funguje naprosto v pohode, chvili obcas trva nez se chytne, maximalne dve minutky.. jinak je to treba i za trictvrte minuty... jak nekdo trvdi nekomu to jde lip nekomu hur..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Taky používám N560 a nemohu si stěžovat. Jak píše kolega nademnou, někdy se chytne za 2 minuty někdy za 10 vteřin ale potom už funguje bez problémů. Je možné že jiná zařízení vidí třeba více satelitů ale to co vidí LOOX mi pro moje potřeby bohatě dostačuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Môj N520 tiež v pohode... Chytá sa tiež tak za 2min.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    N560 vybalená z krabice byla zoufalství, co se týče příjmu GPS. Provedl jsem úpravy popisované na tomtom serveru a situace se o něco zlepšila (jsou situace, kde se GPS chytne opravdu do minuty), i když jak jsem se o víkendu přesvědčil, stále je to spíš pro zlost.
    Např. v autě - v otevřené placaté krajině, tzn. sem tam nějaký strom u cesty, sem tam průjezd vesnicí, na signál jsem čekal přes 7 minut. Cesta středními Čechami 2x60km, kde rx3715+BT100 byla naprosto v pohodě, znamenala
    a) několikrát vypadlý GPS signál
    b) několikrát tak nepřesná pozice, že mě to házelo o 50m mimo reálnou cestu a dostával jsem pak instrukce, jak po 50m mám odbočit doprava apod., popř. jsem jezdil "po poli" (TT5)
    c) baterie vybitá na 8%, ačkoliv jsem vyjížděl s plnou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Já osobně bych volil raději "dělené" řešení, tedy PDA a GPS extra.
    Na základě vlastních zkušeností doporučuju pouze pro osoby netrpící sklerózou... Občas se to octne oddělené i nechtěně :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    O víkendu jsem najezdil cca 1500 km po Německu s N560 a GPS bez problému. Projížděl jsem hlubokým údolím zarostlím hustým lesema signál byl pořát dobrý a ani známka po tom, že by se mi rozhodil signál. To co tu popisujete bych přisuzoval vadnému kusu nebo taky něco podobného mi dělala N500 pod pokoveným sklem bez externí antény.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od HUgo.j
    To co tu popisujete bych přisuzoval vadnému kusu nebo taky něco podobného mi dělala N500 pod pokoveným sklem bez externí antény.
    Pod tím samým sklem jsem najezdil desítky tisíc s Asus BT-100, takže to asi sklem nebude. Byl bych šťasten, kdyby to byl vadný kus, protože jinak je to přístroj excelentní a vyřešila by se poslední vada na kráse. Je tu někdo z Prahy, kdo má N560, že bychom to porovnali?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    To nejsem, ale kdyby jsi měl cestu přes UL nebo TP tak není problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mám možnost koupit E-ten M800 Golfiish - poradíte, zda je to dobrá volba?
    Od Jan Straka v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-10-2008, 20:41
  2. U važuji o koupi rx5940 - je to dobrá volba?
    Od Iti v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-04-2007, 13:34
  3. Dobrá cena?
    Od Tomáš1522 v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 08:20
  4. 512MB CF nebo SD/MMC dobra na filmy
    Od Dzejkob v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 18:20