Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: vario porty pre gps

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    Sorry asi sa to uz rozoberalo ale neviem to najst.Ako sa da to aby som outgoing port pre ld3w nastavil napariklad na 3. vidim tam len 7 a 6 lebo moj navigacny progrma mi nevidi 6 ani 7 a pouzil som aj GPSFIX a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    zkus pouzit treba software gps proxy. BTW co pouzivas za navigaci? Pokud mas ten port nakonfigurovany, melo by ji byt jedno, na kterem seriaku je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    Pokud mas ten port nakonfigurovany, melo by ji byt jedno, na kterem seriaku je.
    Když jsem zkoušel TomTom 5.21 na Variu s TM-ROM 1.6.3, tak jsem narazil na to, že BlueTooth mi nabídl dva porty COM6 a 7. Nějak automaticky jsem šel do toho s číslem 6, ale nefungovalo to. Pak jsem použil 7 a s ním to šlapalo naprosto bez problémů.

    Samozřejmostí také bylo vytvořit nový příchozí sériový port COM7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    používam iDrive ten soft mi neukazuje ani 6 ani 7 a modul mam na 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Predne je nutne si overit ze port, ktery chcete pouzit, je volny, napr. pomoci PHM Device Manageru.

    Pak je tu nekde v diskuzich zminovany tweak do registru, kterym umoznite nabidnuti vic seriovych portu v Bluetooth manageru..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    A nevies prosim kde sa to preberalo nemozem to najst
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s COM porty
    Od karelk1 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 18:06
  2. Porty BT nejdou vytvořit
    Od Bred@tor v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-12-2006, 16:10
  3. Virtuální porty pro GPS
    Od Kocir v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 06:38
  4. Odpalene USB porty?
    Od boruvek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-05-2005, 13:50