Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: BT GSM Modul

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    Ahoj,

    nevim jestli nejsem moc narocny, ale existuje neco popdobneho? Predstavoval bych si malou krabicku, kam se zastrci sim, tato se *nekam* zahodi a pres PDA by se pak normalne telefonovalo... Existuje neco takovyho?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jj, existuje. Je to obvykle mobil s BT...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Jj, existuje. Je to obvykle mobil s BT...
    On byslel asi něco bez tlačítek, displaye jen prostě krabičku s BT a o tom jsem ještě v životě neslyšel tže nemohu ani potvrdit ani vyvrátit ž něco takového existuje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    Presne tak - aby clovek nemusel tahat dve "zarizeni" - ta *mala* krabicka by se zastrcila treba do pouzdra k PDA a mohlo se na ni zapomenout - proste neco, misto integrovaneho GSM do PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    ale presne tak to ja pouzivam -- jen s tim rozdilem, ze "ta mala krabicka" ma display i klavesy a jemnuje se Nokia. Ale mam ji v batohu a 1-2 tydne ji nabiji a je to. a bude to 100% levnejsi nez specializovana, maloseriova "krabicka".

    A ma to jeste jedu vyhodu -- kdyz mi dojdou baterky v me "telefonni" krabicce (jina nokie, tentokrate v kapse), tak prehodim simku a jede se dal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Hůůůstý.. Tže vy tu N6021 použváte pouze jak GSM modul k vašemu iPAQu HX4700?? A máte to permanentně spárovaný? Ale jak se v úvodním příspěvku pttal..vy pře PDA telefonovat nemůžete.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale ovsemze lze primo z PDA telefonovat pres sparovany mobil..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    Moc se omlouvam za zmateni, spatne jsem si precetel Vasi otazku. Ne, nepouzivam PDA jako mobil, pouzivam ho jen jako modem k pripojeni k internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Ale ovsemze lze primo z PDA telefonovat pres sparovany mobil..
    Presneji vytocit cislo na mobilu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mio 180 ma dokonce jakousi utilitku, pres kterou lze telefonovat pres sparovany mobil vcetne seznamu kontaktku, s moznosti priradit melodie, obrazek atd., mel jsem to v ruce jen kratce, telefonni seznam si to vytvarelo vlastni, nejsem si jist ze ho bylo lze synchronizovat s kontaktama z pocket outlooku, nicmene slo tu utilitku pouzit i k hlasitemu odposlechu a mam dojem ze snad i k hlasovemu vytaceni...Zas tak zcela marne na prvy pohled nevyzerala....ale Phone Edition to rozhodne nebylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nj, jenze standardne to PDAcka neumi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    18

    Včera mi dal kamarát nainštalovať nový MIO A201 a som bol očarovaný s tým HF Bluetooth phone integrovaným v Pockete. Po spárovaní s SE k600i tak z PDA sa stáva plnohodnotný mobil. Tak,že SE k600i môže odpočivať v kapsiku. Dneška Mi chváloval, že veľmi pohodlne písať a posielať SMS na PDA. Neexistuje nejaký soft, čo dokáže ako ten????????????:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    Zkusim se jeste zeptat tady, protoze fakt nevim Moc se v tom nevyznam, treba mi nekdo poradi

    Tak cilem je, abych mel v idealnim pripade telefon hozeny v batohu, a telefonovat mohl pres PDA. Teoreticky na to existuje i software, treba WebToGoSms...

    Ale mam nejak problem s parovanim telefonu vuci PDA.

    Tlf: Razr V3
    PDA: Pocket Loox N560
    (PC) Acer

    Kdyz dam na notebooku hledat zarizeni a jeho sluzby, tak jednou ze sluzeb nabizenych telefonem je Hands-Free Voice Gateway, ktera bez nejakeho upresnujiciho nastavovani dela vice mene to co potrebuju, kdyz prijde hovor, tak se to na notebooku objevi, pripadne zvednuty hovor jde z repraku na notebooku...

    Ale kdyz zkusim motorolu najit na PDA, tak mi to poskytuje jen DialUp networking.

    A tak - nevite nekdo kde bych pripadne mohl hledat, abych se dostal alespon do stavu jako tlf<>pc ?

    Za jakykoliv nakopnuti spravnym smerem predem dekuju..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Ještě je tu možnost koupit si za 1000 adaptér na SIMku do CF slotu. Bohužel pro SD jsem zatím neviděl-asi by se tam špatně vešla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GSM modul pod WM6.1
    Od DLZ v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 12:37
  2. WM6 a BT GPS modul
    Od nucleolus v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 21:56
  3. GPS modul
    Od netino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-10-2007, 22:22
  4. GPS modul k MDA Vario
    Od chalitmon_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 18-09-2007, 09:14