Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 55

Téma: Flash update ENG - Pocket LOOX N500 / N520 and Keylock Patch

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Tak jsem falshnul N520. Všechno proběhlo v pohodě. Po resertu naběhl systém v pohodě.
    Problém jsem si způsobil tím, že jsem se snažil obnovit data ze zálohy z SD karty , kterou jsem udělal v SpbBackupu . Po soft resetu mi PDA zatuhlu na obrazovce WINDOWS MOBILE a nešlo s tím nic dělat . HARD RESET nic nevyřešil. Takže jsem nakonec musel udělat reset do továrního nastavení.
    Takže moje rada zní. Nepokoušejte se dělat FULL zálohu v SbpBackupu a pokoušet se jí obnovit na flashnuté PDA.

    PDA teď běží subjektivně rychleji. TomTom mi konečně startuje po 5-8 s (dříve 45 s !!! ). Signál GPS mi Dynavix i TT chytnou za 5-15 s !!! Dynavix mi chytne GPS i v místnosti ( 2m od okna ).
    InterWrite mi funguje se stejným reg. klíčem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Tak ja uz teda nevim, nekdo si to tady vychvaluje, nekdo si stezuje. Ja jsem ted teda radne nasr.... protoze jsem poprve pouzil navigaci v aute a je to sileny! Furt vypadava signal, vubec se to nechyta a po Praze se podle toho neda jezdit. S puvodni verzi to behalo naprosto ok, signal 5 - 8 satelitu. Ted to mam na okne, signal se nechyta. Driv to 3 satelity chytlo spolehlive. Co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Citace Původně odesláno od tomastomb
    Tak ja uz teda nevim, nekdo si to tady vychvaluje, nekdo si stezuje. Ja jsem ted teda radne nasr.... protoze jsem poprve pouzil navigaci v aute a je to sileny! Furt vypadava signal, vubec se to nechyta a po Praze se podle toho neda jezdit. S puvodni verzi to behalo naprosto ok, signal 5 - 8 satelitu. Ted to mam na okne, signal se nechyta. Driv to 3 satelity chytlo spolehlive. Co s tim?
    Tak to je docela smůla , protože FLASH je nevratný proces ops: .
    Take jestliže máš problém s GPS a přístroj v záruce, obrať se na prodejce a reklamuj . Nic jiného než doufat, že reklamaci přijme ti nezbývá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od khooca
    Hmmm to rls date je pofiderní. V květnu tam určitě nic nebylo

    Je někde kompletní seznam změn? Jestli to jsou jen výše popsané drobnosti, tak to asi imho nemá moc smysl..

    Práve som si objednal LOOX N520... ako zistim, ci mam alebo nemam aplikovat ten UPDATE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od petron
    Citace Původně odesláno od khooca
    Hmmm to rls date je pofiderní. V květnu tam určitě nic nebylo

    Je někde kompletní seznam změn? Jestli to jsou jen výše popsané drobnosti, tak to asi imho nemá moc smysl..

    Práve som si objednal LOOX N520... ako zistim, ci mam alebo nemam aplikovat ten UPDATE?
    Zjistis to v System information napr. podle datumu ROM - START - SETTINGS - SYSTEM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Tak od včera je na webu Sunnysoftu k dispozici nová verze lokalizace pro Looxe...i když na titulní straně je psáno pouze N520, u N500 je též datum 31.07.2006
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od Vratan
    Tak od včera je na webu Sunnysoftu k dispozici nová verze lokalizace pro Looxe...i když na titulní straně je psáno pouze N520, u N500 je též datum 31.07.2006
    Perfektni, dekuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Tak jsem nainstaloval novou lokalizaci od Sunnysoftu, ehm, nechci strasit, ale udelalo mi to neco jako skoro hard reset. Mozna to byla nahoda, ale co se stalo:
    Nainstaloval jsem novou lokalizaci, nejdriv se udelal jeden restart po odinstalovani, pak se provedla instalace a novej restart.
    Pak vse vypadalo v poradku, tak jsem zkusil v nastaveni Secure Lock, zde jsem dopsal Hint. Pak jsem zkusil Leap, zde jsem neudelal nic.
    Pak jsem tapnul na start a zvolil programy a otevrelo se prazdne okno. To uz se mi stalo i pred tim, jenze s polozkou nastaveni a to uz jsem vedel, jak resit. Tak jsem programy zavrel, tapnul znova na start a start byl prazdnej a obsahoval pouze Dnes. Tak jsem zarizeni vypnul dlouhym podrzenim power buttonu a zase jsem ho zapnul.
    Objevilo se FSC Password, pak to chtelo udelat kalibraci displeje, pak jsem musel zadat heslo (to ktere mam nastavene v Secure Lock) a pak mi nabehl system, ktery vypada jako po hard resetu, jenze se mi nesmazaly data z uloziste. Co se to dohaje stalo??
    V nastaveni zustala ikon sunnysoft interwrite, tak to zkusim nejak odinstalovat, treba to pomuze.. Nic jinyho nainstalovanyho nezustalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od tomastomb
    Tak jsem nainstaloval novou lokalizaci od Sunnysoftu, ehm, nechci strasit, ale udelalo mi to neco jako skoro hard reset. Mozna to byla nahoda, ale co se stalo:
    Nainstaloval jsem novou lokalizaci, nejdriv se udelal jeden restart po odinstalovani, pak se provedla instalace a novej restart.
    Pak vse vypadalo v poradku, tak jsem zkusil v nastaveni Secure Lock, zde jsem dopsal Hint. Pak jsem zkusil Leap, zde jsem neudelal nic.
    Pak jsem tapnul na start a zvolil programy a otevrelo se prazdne okno. To uz se mi stalo i pred tim, jenze s polozkou nastaveni a to uz jsem vedel, jak resit. Tak jsem programy zavrel, tapnul znova na start a start byl prazdnej a obsahoval pouze Dnes. Tak jsem zarizeni vypnul dlouhym podrzenim power buttonu a zase jsem ho zapnul.
    Objevilo se FSC Password, pak to chtelo udelat kalibraci displeje, pak jsem musel zadat heslo (to ktere mam nastavene v Secure Lock) a pak mi nabehl system, ktery vypada jako po hard resetu, jenze se mi nesmazaly data z uloziste. Co se to dohaje stalo??
    V nastaveni zustala ikon sunnysoft interwrite, tak to zkusim nejak odinstalovat, treba to pomuze.. Nic jinyho nainstalovanyho nezustalo.
    Úplně něco podobného se mě stalo i se starou lokalizací....systém po restartu naběhnul pouze částečně a jediná cesta pro nápravu byl HARDRESET. Jinak stále s novou lokalizací nefunguje WLANSettings.exe v adresáři Windows (není v nabídce). Pouze problikne a nespustí se. Při vynuté lokalizaci funguje OK. Myslím si, že přičinou těchto resetu je zcela jistě nekorektně přeložená čeština a následné spuštění nekompatabilních programů, které jsou součástí nové ROM. Sunnysoft pravděpodobně neodvedl moc dobrou práci a nedal to ani k otestování a rovnou to vydal...:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od Max_x
    Citace Původně odesláno od tomastomb
    Tak jsem nainstaloval novou lokalizaci od Sunnysoftu, ehm, nechci strasit, ale udelalo mi to neco jako skoro hard reset. Mozna to byla nahoda, ale co se stalo:
    Nainstaloval jsem novou lokalizaci, nejdriv se udelal jeden restart po odinstalovani, pak se provedla instalace a novej restart.
    Pak vse vypadalo v poradku, tak jsem zkusil v nastaveni Secure Lock, zde jsem dopsal Hint. Pak jsem zkusil Leap, zde jsem neudelal nic.
    Pak jsem tapnul na start a zvolil programy a otevrelo se prazdne okno. To uz se mi stalo i pred tim, jenze s polozkou nastaveni a to uz jsem vedel, jak resit. Tak jsem programy zavrel, tapnul znova na start a start byl prazdnej a obsahoval pouze Dnes. Tak jsem zarizeni vypnul dlouhym podrzenim power buttonu a zase jsem ho zapnul.
    Objevilo se FSC Password, pak to chtelo udelat kalibraci displeje, pak jsem musel zadat heslo (to ktere mam nastavene v Secure Lock) a pak mi nabehl system, ktery vypada jako po hard resetu, jenze se mi nesmazaly data z uloziste. Co se to dohaje stalo??
    V nastaveni zustala ikon sunnysoft interwrite, tak to zkusim nejak odinstalovat, treba to pomuze.. Nic jinyho nainstalovanyho nezustalo.
    Úplně něco podobného se mě stalo i se starou lokalizací....systém po restartu naběhnul pouze částečně a jediná cesta pro nápravu byl HARDRESET. Jinak stále s novou lokalizací nefunguje WLANSettings.exe v adresáři Windows (není v nabídce). Pouze problikne a nespustí se. Při vynuté lokalizaci funguje OK. Myslím si, že přičinou těchto resetu je zcela jistě nekorektně přeložená čeština a následné spuštění nekompatabilních programů, které jsou součástí nové ROM. Sunnysoft pravděpodobně neodvedl moc dobrou práci a nedal to ani k otestování a rovnou to vydal...:-(
    Ano k tomuto se priklanim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Pánové , děkuji za zprávu. Češtinu jsem si stáhnul a chtěl nainstalovat , ale byl jsem DÍKY BOHU tak línej, že jsem nešel pro origo CD s kódem a řekl jsem si, že to " udělám třeba zejtra". Ještěže mě něco osvítilo a já nic neaktualizoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Tak mám pro Vás dobré i špatné zprávy ;-)

    1) Na stránkách Sunnysoftu je upgrade InterWrite Pro s datem 3.8.2006.
    2) Po instalaci stále nechodí některé součásti nové ROM, např. WLANSettings.exe (není mezi zástupci, ale najdete ho v adresáři WINDOWS)
    3) Po instalaci dojde k výraznému zpomalení startu např. TOMTOMa (bez lokalizace startuje za 16-20s a po instalaci lokalizace za 39-45s, s původní ROM a lokalizací startoval okolo 50s)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od Max_x
    Tak mám pro Vás dobré i špatné zprávy ;-)

    1) Na stránkách Sunnysoftu je upgrade InterWrite Pro s datem 3.8.2006.
    2) Po instalaci stále nechodí některé součásti nové ROM, např. WLANSettings.exe (není mezi zástupci, ale najdete ho v adresáři WINDOWS)
    3) Po instalaci dojde k výraznému zpomalení startu např. TOMTOMa (bez lokalizace startuje za 16-20s a po instalaci lokalizace za 39-45s, s původní ROM a lokalizací startoval okolo 50s)
    Ty Sunnysofti jsou fakt čuňata. Kdyz jsi tu cestinu instaloval, byla na zacatku moznost zvolit si plnou lokalizaci a nebo pouze malou = klavesnici v cestine? Nebo to tam stale neni. Dik za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    GRRRRR...dejte mi sud dehtu a nůši peří...kolikrát si myslej, že budu tu lokalizaci přeinstalovávat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od tomastomb
    Citace Původně odesláno od Max_x
    Tak mám pro Vás dobré i špatné zprávy ;-)

    1) Na stránkách Sunnysoftu je upgrade InterWrite Pro s datem 3.8.2006.
    2) Po instalaci stále nechodí některé součásti nové ROM, např. WLANSettings.exe (není mezi zástupci, ale najdete ho v adresáři WINDOWS)
    3) Po instalaci dojde k výraznému zpomalení startu např. TOMTOMa (bez lokalizace startuje za 16-20s a po instalaci lokalizace za 39-45s, s původní ROM a lokalizací startoval okolo 50s)
    Ty Sunnysofti jsou fakt čuňata. Kdyz jsi tu cestinu instaloval, byla na zacatku moznost zvolit si plnou lokalizaci a nebo pouze malou = klavesnici v cestine? Nebo to tam stale neni. Dik za info.
    Ta možnost tam byla (alespoň co si matně vzpomínám). Pouze nevím, proč to beží pomalu i při vypnuté lokalizaci. Musí se odinstalovat, aby to zase beželo rychle. Ještě, že dělám BACKUP, potom je to úplně bez problémů ;-) Až bude chvilka zkusím nainstalovat jenom malou lokalizaci, zda se to taky zpomalí.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:10
  2. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  3. LOOX N500/N520 Hard reset jak na to
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:55
  4. Flash Update GB - Pocket LOOX 720 v. P22452-P929-V712 1.00.09 4.21.
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 21-04-2005, 11:42