Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 55

Téma: Flash update ENG - Pocket LOOX N500 / N520 and Keylock Patch

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Potvrzuji nefunkční GPSLocator, ale také LOCK (Heslo).

    Sunnysoft se už ozval a vypadá to, že vygenerování nového registračního čísla proběhne OK ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od tomastomb
    Tak problem s GPS lokatorem mam stejny. Reseni je jednoduche - v IW Pro deaktivovat pro soubor gps.exe cestinu. PDA zrestartujte a nyni jiz lokator funguje - jen je anglicky.
    Jako reseni do vydani cerstvejsi verze IW Pro to myslim dostacuje, zas tak slozitej ten lokator neni
    Ten tip na GPSLocator funguje, ale nepřišel jsem co se spouští u toho HESLA (LOCK)...nechci to zkoušet metodou pokus-omyl ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    po flashi N520ky se mi nepovedla obnova ze zálohy SPB backupem - tuhlo to.
    pozitivní je, že to rychleji startuje po softresetu, ale nějaké zásadní změny nevidím.
    pro registraci interwrite pro jsem použil normální registrační údaje co jsem již měl, ID zařízení se mi nezměnilo, takže vše bez problémů...
    rovněž mi přijde (ale zatím je to jen dojem - mám to flashnutý krátce) že dýl vydrží, obzvlášť při používání WiFi se mi zdá, že vydrží výrazně déle, máte taky takový zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    60

    tak ten GPSlocator mi taky nejede, ale na druhou stranu jsem ho absolutne k nicemu nepotreboval. Co se tyka ale TomToma, tak se se chyta mnohem rychleji a na vic satelitu, fixne se behem par vterin co mi predtim delalo docela problem. Ohledne toho hesla, se menu objevila polozka secure lock, ktera jde nastavit, ale nevypada ze by mela nejaky vliv, treba pri ActivSync se to heslo vubec neprojevilo...

    btw: kde se da nastavit v ty lokalizaci, aby se nepouzivala pro ten locator?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    V nastavení InterWrite...Informace o verzi...pak stačí vybrat požadovaný soubor a dát deaktivovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od kyznoh
    tak ten GPSlocator mi taky nejede, ale na druhou stranu jsem ho absolutne k nicemu nepotreboval. Co se tyka ale TomToma, tak se se chyta mnohem rychleji a na vic satelitu, fixne se behem par vterin co mi predtim delalo docela problem. Ohledne toho hesla, se menu objevila polozka secure lock, ktera jde nastavit, ale nevypada ze by mela nejaky vliv, treba pri ActivSync se to heslo vubec neprojevilo...

    btw: kde se da nastavit v ty lokalizaci, aby se nepouzivala pro ten locator?
    Secure lock je uplne k necemu jinymu - pri HR se zobrazi vyzva k zadani hesla. Tot vse.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    60

    aha, tak to jo. Jen mi prijde divne ze jsem ho predtim nemel moznost nastavit...

    ohledne toho locatoru, vyjmul jsem ho z lokalizace a jede, jenze mam pocit ze opet TomTom hleda satelity jako predtim, je mozne ze to ma nejakou spojitost???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Tak mi na N500 blbne navíc i klávesnice při otočení obrazu na šířku. Numpad je skoro celý schován mimo přístroj :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    60

    mam N520 a zadnej problem s klavesnici jsem teda po upgradu nezpozoroval, jak normalne tak pri otoceny obrazovce se zobrazuje naprosto v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    To je neuvěřitelný...

    Mám flashnuto, bez problémů. Start PDA po HR se zrychlil z původních 45 sec. na pouhých 22 sec.!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Nezkoušel jste někdo po flashi Backup/Restore v Active Sync ?
    Docelo by mě to zajímalo, protože si chci N520 taky flashnout. Rozhodil jsem si nastavení GPS a nejde mi to vrátit zpět.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Další nefunkční aplikací po instalaci češtiny je WLANSettings.exe. Nemáte někdo problém se zatuhnutím systému po upgrade, nevím zda je to náhoda, ale už jsem prováděl 3x HR. Vždy to ale bylo až po instalaci češtiny, ale nemůžu to potvrdit na 100%. Teď to zkouším bez češtiny. Dříve jsem nedělal HR ani jednou :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Vratan
    Tak mi na N500 blbne navíc i klávesnice při otočení obrazu na šířku. Numpad je skoro celý schován mimo přístroj :?
    Velká omluva, z nevysvětlitelných důvodů jede klávesnice opět jak má.

    Ozval se mi i Sunnysoft a podle jejich vyjádření by měla být nová verze lokalizace hotová během 14ti dnů...držme palec :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od Max_x
    Další nefunkční aplikací po instalaci češtiny je WLANSettings.exe. Nemáte někdo problém se zatuhnutím systému po upgrade, nevím zda je to náhoda, ale už jsem prováděl 3x HR. Vždy to ale bylo až po instalaci češtiny, ale nemůžu to potvrdit na 100%. Teď to zkouším bez češtiny. Dříve jsem nedělal HR ani jednou :-(
    Bez češtiny už šlape více jak 4 dny k naprosté spokojenosti a perfektně rychle ;-) Možná to tuhnutí s češtinou bylo způsobené spouštěním nekompatabilních programů v nové ROM s původní češtinou (WLAN Settings, LOCK,... atd.).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení FSC Pocket LOOX N500/N520
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:10
  2. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  3. LOOX N500/N520 Hard reset jak na to
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:55
  4. Flash Update GB - Pocket LOOX 720 v. P22452-P929-V712 1.00.09 4.21.
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 21-04-2005, 11:42