Ahoj, vcera jsem testoval GPSDash2 v terenu, k tomu take vydrz. Po testovani na kole, kdy jsem s vydrzi nebyl moc spokojen, jsem ucinil zasadni objev
Vcera v Krkonosich: vypnuti GSM modulu (flightmode). Nastavil jsem logovani a zamknul telefon. V GPSDash2 mam podsviceni vypnute, takze po chvili mi samozrejme podsviceni zhasne. Sem tam jsem do GPSdashe kouknul a zase telefon schoval. Za 6h nepretrziteho logovani a spojeni s GPS, mi Qtek sezral pouze 15% baterky, z toho mi vyhazi, ze na plnou baterku vydrzi teoreticky 40 hodin, zalezi samozrejme na pouzivani. Kazdopadne si myslim, ze je to dostacujici. Zda se tedy, ze nejvice vytluce baterku opravdu GSM modul, protoze vetsinou tam, kde chci kouuknout na mapu, je signal mizerny.
Padani GPSdash2:
zda se, ze uz mi nepada GPSdash, nekolikrat se mi stalo, ze gpsdash spadnul na chybu a data se prestala loogvat. Vypada to, ze na vine je mapova cast gpsdash. Vypnul jsem "automatically select map" v nastaveni map view a gpsdash me od te doby nespadl, zatim
Dotaz ke GPSdah2:
- jde nejak nastavit, aby kdyz stojim na miste, se negenerovaly nesmysly, jako ze jdu 1.5 km/h na sever, pak 0.6 na jih atd. Je to pry dano citlivosti SirfIII a zbavit se toho asi nejde. Jenomze VITO activetrace si s tim asi poradit umi, protoze kdyz stojim na miste, tak opravdu ukazuje 0.0 km/h. Ve vysledku totiz potom GPSdash2 ukaze nesmylnou velikost celeho tracku. Ujdu treba 10km, ale on ukaze klidne 18, protoze kdyz jsem na miste, stale se generuje vyse uvedeny falesny traffic (jako bych pobihal na miste)