Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Yakumo DeltaX a 4GB SD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Chodi prosim nekomu v Yakumu DeltaX 4GB SD karta a pokud mozno nejaka levnejsi a rychlejsi (aby se dala pripadne vyuzit i v fotaku) a neztracela se z ni data jako treba z aData ? Dik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, tak to ti neřeknu jestli to tam maká bez problémů, Yakumo deltu X mám a mají na krabici napsáno, že slot na SD kartu chodí do 1G.Můžu říct, že jsem si koupil od A-DATA 1G a měl jsem s ní hrozný problémy pořád se zakousávalo PDA a vypadávala navigace.Tak že jestli mohu doporučit jedině SD kartu od SANDISKU ULTRA II.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Mel jsem tam chvili aData 512MB a take se z ni ztracela data a musel jsem ji tedy vratit do fotaku, kde nastesti chodi bez problemu a v PDA radeji nechal puvodni 1GB Kingston, ktera je uz mi ted mala, protoze mam zkratka moc map a porad musim neco (co prave nepotrebuju) promazavat, coz uz mne vubec nebavi a ani (alespon v te me) ctecce to nejde prave nejrychleji.

    Priznavam, ze na krabici jsem se na ten 1GB "zapomel podivat" ;-(, ale nema prosim nekdo nahodou to stesti, ze mu tam chodi precejen i karta vetsi (nejlepe ta 4GB), protoze v dobe vyroby Yakuma treba vetsi karty zkratka jen neexistovaly a je otazka, s cim opravdu umi Yakumo bez problemu pracovat ? Dik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A-Data gigovku mám taky, sice v jiném PDA, ale taky zlobila. Pomohlo naformátování, od té doby seká dobrotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Uz prosim nekdo nejakou tu "rychlejsi" 4GB v Yakumu DeltaX vyzkousel ?
    Zatim porad nemam moznost nikde v okoli "poradne" zkusit (tedy jak se bude chovat i po skoro uplnem zaplneni...) a ma soucasna 1GB uz je mi delsi dobu mala ;-(. Dik ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdyz ti napisu, ze ve svem okoli znam 10 karet A-Data 4GB 150x, ktere zcela bezproblemove funguji mimo jine i ve dvou Yakumech DeltaX, tak te asi neuspokojim, vid?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Mno da se rict, ze mne to "takrka uspokojilo" ;-D

    A neobjevuji se s nimi takove ty problemy se ztracenim dat a pod., jako to delala v Yakumu i ma aData 512MB (od te doby se te znacky docela bojim...) ?

    Nemuses prosim zjistit, jestli je ti dotycni meli zaplnene opravdu cele a jestli tedy jde vyuzit bez problemu cela kapacita, nebo jen "zacatek karty" ?

    Formatovali je v Yakumu a na jakou FAT ?
    (nerad bych plytval mistem, ale at to samozrejme neni ani pomale a mam ctecku tusim 24v1 z Lidlu a nevim, jestli to tedy precte, tak abych mel pripadne cim formatovat...)

    Nepouziva nekdo i ten take levny Transend (nevim ted presny nazev) a neni bezpecnejsi, nez ta aData, nebo je to mozna "skoro to same pod jinym nazvem" a to ztraceni dat uz je minulosti ?

    Tusim, ze ted exituje nejaky novy standard SD (nazev si ted nevzpomenu) a neni zpetne kompatiblini, anebo naopak a doufam, ze nemuzu koupit prave tuhle, ze by pak nefungovala ...

    To jsou ty za cca 1600 Kc o nichz se tu nekde psalo ?

    Dik :-) ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jj jsou to ony, data se na nich neztracejia cena na ne se pohybuje kolem 1600-1800 Kc s DPH (podle data koupe cim mladsi tim levnejsi).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Tedy jak se divam na odkazy ze zdejsi diskuse:

    U aData pisou: Důležité upozornění!!
    Tato karta je plně funkční pouze v níže uvedenych zařízeních.
    ETEN M500 / M600
    Mitac MIO-136
    Canon S2 IS

    V ostatních se detekuje pouze jako 2GB karta


    a u TRANSCEND nic takoveho nevidim a nevim, jestli i ta aData umi treba "Podpora vypnutí a módu sleep" a pod. (casto vypinam PDA treba se zapnutym TomTomem a pod. a bohuzel neznam PartNo ani kod Yakuma, abych ted dohledal tu kompatibilitu)

    takze radeji jit do TRANSCEND nebo jsou ta aData opravdu stejne bezpecna (treba ohledne vypinani se spustenymi programy) a to o te detekci pouze 2GB na jinych zarizenich zarucene neplati ? ;-(

    Nemas prosim jeste navic radeji kontakt na nekoho s tou kartou primo v Yakumu, aby mi mohl sdelit tyto zkusenosti ?
    (tedy jestli uz ji uplne zaplnil, jak mu ji to detekuje, jak ji naformatoval a jestli se data neztraceji ani se spustenymi programy pri vypinani)

    Dik ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mohou psat co chteji, nicmene ja potvrzuji plnou a naprostou funkcnost v techto zarizenich: MDA III. (Qtek 9090, HTC BLueAngel atd.), Yakumo DeltaX, Mio A701, Eten M600, Mio A201, Asus 636N, Asus 632.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Diky, tak jsem si precetl o aData vic a take podporuje ten "Sleep mode", takze jsi mne uklidnil :-)

    Akorat se jeste chci ujstit, protoze tu byl odkaz z diskuse na fh system a ja jeste nasel levnejsi iSELECT ktery ale ma trochu jinou nalepku (chybi tam to 2+neco necitelneho).

    Jsou to opravdu obe ty stejne (fungujici) karty a muzu tedy bez obav objednat z iSELECT ?
    Dik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Tak konecne muzu potvrdit, ze aData 4GB v Yakumu DeltaX opravdu funguje (tedy doufam, protoze ji mam teprve od vcera a mel jsem ji plnou skoro celou) a funguje do konce i ve ctecce 24in1 SilverCrest z Lidlu, i kdyz jsem radeji nedelal zadne pokusy a nechal ji naformatovanou tak, jak je, kdyz funguje a stejne bych ji tim asi nejak vyrazne neurychlil.
    Jedte jednou dik za informace, bez kterych bych se asi jeste porad "rozhoupaval" ;-) ...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Yakumo DeltaX neoriginal baterie zlobi
    Od vladas_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-08-2015, 10:55
  2. Yakumo DeltaX - použití SHDC karty 8GB
    Od vladas_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2010, 15:04
  3. Typ procesoru Yakumo deltaX GPS...
    Od stefe_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2005, 16:36