Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 21 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    Kluci a holky, je to venku :yes: . Velikost cca 53 mb

    Kód:
    http://t-mobile.cz/Web/ClientFunction.DownloadFile.axd?FileID=781f5c6a-4532-4303-b5df-eea1ca3859c2
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Už to nekdo skúšal ? Ako to ide ? Kto sa podujme to otestovať ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    ja ji zrovna nainstalil, tedka se prohrabavam extrom
    prechazel jsem z 2.17. 2.21 je pomerne rychla, na horni liste je ale misto hodin ukazatel baterie - dokonce v zelene barve. jinak bych rekl ze nic noveho (aspon pro ty kteri maji jinou 2.2x romku)..ovsem pri prechodu z 1.6 asi bude kazdy trochu koukat...hlavne ta rychlost je oproti nim docela znatelna
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Právě jsem ji nahraál a pokusil se udělat restore ze zálohy spb backup. I když mě spb backup upozorňoval, že záloha je z jiného zařízení, tak jsem do toho šel. Dopadlo to katastrofou, po nainstalování zálohy se Vario už neprobudilo. Takže hard reset a jdu instalit hromadu softu. Jeden dotaz, místo hodin je ukazatel baterie a hodiny jsou v today společně s datumem. Vzhledem k tomu že bojuji na today s každým milimetrem plochy, tak používám program svátky(na jeden řádek datum, svátek, den). Poradíte nějaké hodiny na today , nejlépe do spb+ jako záložku. Díky, ozvu se večer, až to vše nainstalím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nedavno uvolneny SPB Time 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dík, kouknu na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Také bych ji zkusil, ale při pokusu o nainstalování mi to píše, že je to pouze Upgrade. Nemáte tip na ROM-ku, kterou bych měl nainstalovat a která by se pak nechala upgradovat tímto souborem? Pokud ano, prosím o její přesný název. Díky všem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    i kdyz je to "jenom" update, tak by te to melo pustit dal. ja prechazel z 2.17 naprosto bez problemu, pokud mas puvodni T-mobile romku tak by to melo jit v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Clovek by rek, ze kdyz to je verze ROM oznacena 2.21, ze to bude mit aspon AKU 2.2, ale zda se ze ne. Zkousel ste nekdo ten tweak na prehozeni hodin zpatky do title baru, popsany napr. tady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    to: phaeton_esc Právě že moje stávající ROMka není oiginál (Mr Clean), co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    2 Saman
    zkousel, nefunguje..porad se tam ukazuje baterka

    2 kaasik
    mozna flashnout na neco nizsiho nez je Mr.Clean
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    To phaeton_esc ale i další poradci:
    Proto jsem se ptal na nějakou ověřenou ROM. Zatím jsem postupně vyzkoušel 2 další ROM a zatím nic. Jak by se ta starší rom dala poznat podle názvu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    spis podle cisla, ja bezproblemu upgradoval z RUU_Prodigy_2170702_21707102_20710_QTEK_WWE_Ship. je k dostani na xda-dev
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No a co tam zkusit vrznout tu starou T-mobile rom a potom to přeplácnout tou novou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    to klidne muzes zkusit, imho by to melo fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 21 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 13:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 20:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 09:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 12:13