Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 21 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ty jsi jeste neslysel o modle v mobilnich komunicich poslednich dnu neboli Push E-mailu (v podani Microsoftu pomoci MSFP a Exchange 2003 SP3 je to v podstate Push PIM)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Neslysel ops: . K cemu to je? Mne se mejly stahuji kazdych 15 minut a to uz Vario umelo ted. Teda jestli to nejak s tim souvisi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    33

    Jaka verze knihovny smartdialling.dll se hodi do teto rom pls ? Nahral sem tam cosi a vyhledavani s diakritikou presto nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Neslysel ops: . K cemu to je? Mne se mejly stahuji kazdych 15 minut a to uz Vario umelo ted. Teda jestli to nejak s tim souvisi
    No, ted si predstav, ze by to nemuselo delat, ze Exchange server da zarizeni vedet, ze na nej ceka novy e-mail nebo schuzka, ukol atd. a posle mu to... Kdykoliv, cokoliv noveho prijde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    33

    Jo jenze malokdo ma asi pristup ke svymu exchange serveru z venku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No mozna jsem muzou nepolibeny ignorant a beznadejny pripad, ale porad nechapu tu logiku, proc vyuzivat neco takoveho, kdyz to umi primo cihlicka. Takze k cemu to? A navic predpokladam, ze to je placena sluzba. Chapal bych to u zarizeni, ktere to neumi, ale kdyz to Vario zvlada, tak proc tim zatezovat ROMku. Urcite by misto toho do ni slo nacpat neco smysluplnejsiho.

    A mam jeste jednu otazku ted mam ROMku 1.6.2.3 po cabech na upravu registru mam v pravem hornim rohu datum a pod nim cas. Tady ctu, ze v nove ROMce uz tam ten cas neni. No me to prislo celkem prakticke ho tam mit. Tedy co se stane, kdyz pouziju tento cab na upravu registru, i v nove ROMce budu mit nahore datum s casem ?

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Budes tam mit maglajz v podobe michanice ikony baterky a cisel datumu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Blixoa: Treba ja... Staci hodit do DMZ Exchange connector, par pristupovych certifikatu a je vystarano...

    Tazz: Co Vario zvlada? Zobrazit e-mail sotva byl doruceny na server? To bys to musel zkouset co minutu a ne jednou za 15 minut...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    A to je velkej rozdíl ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Novou ROM od TM jsem nainstaloval a za dvě hodiny se vrátil zpátky k OrangePL. Nepochopil sem proč TM CZ když vypustí novou ROM nezachová trend ostatních TM operátorů a pustíi ROMku bez AKU2 narozdíl od ostatních TM operátorů (EN,DE,NL,US atd.). Mimochodem s tou vylepšenou rychlostí o níž se někteří po nainstalování nové TM Romky zmiňovali to není až tak horké. Zřejmě nevyzkoušeli Mr.Cleana nebo OrangePL atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ahoj,zlata rom qtek 9100 nebo mr.clean.Vydrzel jsem s novou romkou tmobile pul dne a rychlejsi oproti mr.clean urcite neni ani oproti qtek 9100.Byla to akorat ztrata casu zkouset tuto Rom.A ani to neni aku 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    aku2 nema, coz je docela chyba...taky nechapu proc ji tam nedali. jinak rychla je - nesrovnavam s mr.clean, to je jina rychlostni trida.
    pripada mi stejne rychla jako qtek 2.17.27.
    mam ji v cihle uz skoro den , vracet se rozhodne nehodlam. tahle je v cestine, stabilni, dostatecne rychla...skoda toho ze neni aku2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si nainstaloval novou ROMku od TMO a nevim co si mam myslet. Kazdopadne vim, ze daleko pomaleji nabiha. Krome Tmobilu se tam objevi jeste Windows mobile a zkratka to trva dele. Nic dalsiho jeste nemuzu rici. Jen jedna vec. Kdysi jsem si do stare ROMky stahl od Samana caby na cleartype v landscape, na g wifi, na ukazku e misto g, kdyz je v dosahu Edge. Jenze je to v jednom cabu se zmenou datumu a casu vpravo nahore, takze to nejde pouzit. Tak co ted? Jde mi hlavne o cleartype v landscape, to je jinak hruza. A o e, kdyz je edge v dosahu. Muzete me kdyz tak nekdo please nasmerovat pripadne do registru, kde si to mam zmenit? Pripadne jsem chtel pozadat Samana, jestli by sve caby nepredelal.
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravím,
    mám stále ExtRom 1.3.2.109. Několik týdnů se s Variem zatím seznamuji. Myslíte že bych měl přejít na tento firmware? Budou běhat původní aplikace jako např. TomTom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Aligator
    Zdravím,
    mám stále ExtRom 1.3.2.109. Několik týdnů se s Variem zatím seznamuji. Myslíte že bych měl přejít na tento firmware? Budou běhat původní aplikace jako např. TomTom?
    Rozhodne doporucuji upgrade. Minimalne Vario ziska na stabilite a také se zrychli.
    Aplikace funguji stále bez problemu, nektere dokonce lepe = s 1.3.2 mi nechtel napr. fungovat batti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 21 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13