Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 21 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Právě tu starou T-mobile romku někde na netu hledám, ale neznám její název. A ta RUU_Prodigy_2170702_21707102_20710_QTEK_WWE_Ship je taky jenom update (nejde s její pomocí přepsat MrCleana). Pomožte prosím s názvem staré T-mobile romky. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Aha, ještě v 15.00 byla na stránkách t-mobilu. Už je tam ta nová. Máš dc++?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    pokud mas ftp tak ti tu starou muzu nahrat...jenze je to otazka tak hodiny
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Z 2.xx ROMky se imho zpet vratit nelze, alespon me se to nepodarilo.

    RUU_Prodigy_1060203_104_11210_TMOCZ_CSY_Ship.exe tady: http://t-mobile.cz/Web/ClientFunction.DownloadFile.axd?FileID=aa8df076-aa86-44ca-8dac-a5481cade3ed
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Mě právě také ne, tak jak kudy dál? Tu RUU_Prodigy_1060203_104_11210_TMOCZ_CSY_Ship.exe mám v počítači staženou, ale nevím, jak ji do Varia dostat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    no, pripojis prece vario pres kabel, spustis soubor s 1.6.2.3 romkou a odklikas to vsechno. zamceny to mit nemuzes, jinak by jsi tam nedostal Mr.Clean...ja fakt nevim kde by mohl byt problem..downgrade z vyssi na nizsi romku mi vzdy sel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    Pokud nefunguje prechod z jine nez puvodni TMOCZrom, aplikujte opet CID unlock. Ruzne verze ROM ruznych operatoru jsem stridal nekolikrat (upgrade i downgrade) a opakovani unlocku pred flashnutim vzdy pomohlo. Vypada to, ze se CID po flashnuti zamkne pro noveho operatora. Alespon u vetsiny mnou zkousenych ROMek...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    kaasik: zkus tam dat nejakou nizkou WWE ROM, treba RUU_Prodigy_1060701_101_11310_QTEK_WWE_Ship
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Zatim diky vsem za rady, zitra se pustim do dalsich pokusu. Je cas venovat se rodine...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Takže hladce nainstalováno (nechal jsem to včetně všech customizací z extended ROM), i po instalaci aplikací se zdá Wizard znatelně svižnější než s předchozí TM ROMkou 1.6.2, po přetaktování už úplná paráda. Zatím funguje vše, indikátor baterky mě irituje, ale aspoň jde zapnout, aby se hodiny zobrazovaly v title baru spuštěných aplikací, takže to není taková hrůza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    24

    Tak jsem také neodolal a downgradeoval z MrCleana na TMobile. Před samotným flashnutím jsem pomocí aWizarda provedl CID unlock. Potom šlo všechno hladce.

    Momentálně píšu přímo z Varia :-) Pocity zatím veskrze pozitivní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    A co znamena, ze podporuje "Messaging" a to druhy? Prece sms, e-mail atd tam je uz ted :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim, měl bych 2 dotazy:
    MDA Vario mam sotva 14 dní (předtím sem měl MPx200 s wm5) a zajímalo by mně, jak je to se zárukou v případě flashe na tuto verzi rom od t-mobile (doufám že je tato verze počeštěná přímo od microsoftu jako původní verze rom 1.6.2). A dále by mně zajímal přesný postup flashe, stačí i link, pročítam tu příspěvky na fóru bezmála 6 hodin a zatim sem na žádný postup nenarazil... Přece jenom oproti stařičké mpx200 se ktrerou sem se nebál ničeho je vario něco trochu jiného (hlavně cenově - když se mpx200 po flashi na wm5 tvářila jako totálně mrtvá tak mně to nijak moc neděsilo, v tomhle případě nevim co bych si počal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tazz: Myslis Messaging and Security Feature Pack (MSFP)? Push E-mail...

    Jimm: Stahnout ze stranek dany soubor .exe, sesynchronizovat PDA pres kabel, pustit stazeny .exe, proklikat se tim wizardem, chvili pockat az se to tam flashne, po flashi odpojit, hard-reset, zakladni nastaveni, pripojit PDA a nainstalovat aplikace...
    Jo, jeste doporucim: pred pripojenim PDA po flashi k PC doporucuji v PC smazat partnerstvi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jj, presne to . K cemu to je dobry?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 21 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13