Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 20 z 21 PrvníPrvní ... 1018192021 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #286
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Me se zase stava, ze mi cas od casu psani na HW klavesnici preskoci samo jen na velka pismena a shift musim mackat, kdyz opacne chci psat mala.
    Jen pro jistotu - nemluvis o zapnuti/vypnuti CAPS modu (dvakrat shift po sobe)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    TAK VYSUNUTI KLAVESNICE NEFUNGUJE. KDYZ DAM DVAKRAT SHIFT , tak se mi dole zobrazi velke C a pisu malejma. Ale nemelo by to byt naopak?? Promarne psat malejma a C se zobrazuje jen u psani velkych?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Tak teda nevim, zda ta nova ROM bude nejlepsi volba :-)
    Jinak na upravy ruznych veci, co tu posilal caby jimm98y pouzivam programek Registry Wizard.
    Umi vratit hodnoty z5 na puvodni, pokud se nebudou zamlouvat zmeny, coz z cabu neudelas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od TOMBY
    Tak teda nevim, zda ta nova ROM bude nejlepsi volba :-)
    Jinak na upravy ruznych veci, co tu posilal caby jimm98y pouzivam programek Registry Wizard.
    Umi vratit hodnoty z5 na puvodni, pokud se nebudou zamlouvat zmeny, coz z cabu neudelas.
    podle toho jake zmeny... nektere napr wifi today pluigin vratit zpet nejde kdyz ho aktivujes,ale to sou jen takove drobnosti...
    to ,ze je tenhle FW spatnej se vi a mel by byt novej... ale je to jedno ja uz stejne pouzivat nejnovejsi co je s custom ext rom
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No už aby se Tmobile konečně rozhoupal a vydal tu novou ROMku :sarcastic: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    uz ji vydava tak dlouho,ze az vyjde tak uz bude stara... pokud nekdy vyjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to si nemyslim, když ofiko nejnovější ROM je 2.26 a ta česká poslední je 2.21, tak horší než 2.21 to nebude. IMHO je klidně možné, že nakonec Češi budou mít nejnovější ROM na wizarda a angláni se budou snažit z ní vymáznout CZ mui a nacpat tam svoje krámy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    38

    Tak to me zajima co bude za novou CJ ROM ale zatim tu mame 2 bety
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Tak jsem si tam dal take tuto ROM a na ni si navalil Vodafone_dialpad z XDA developers. Baterka uz zelena neni, je bila a k tomu 50/50. Dalsi problem je v tom, ze ikdyz klesne baterka pod 50%, tak se nic s baterkou nedeje. Radeji bych se vratil z5 k te zelene, ktera alespon neco ukazuje, ikdyz mam spb posket+ indikator navrchu celeho displeje.
    Muze mi nekdo prosim poradit, jak mam vratit z5 tu zelenou baterku? Vodafone dialpad odinstalovat nejde, neni ani v nabidce a v reg jsem to nenasel :-(
    THX 4all
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    měl byste zkusit tohle
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Jeste jsem to tam nedal, ale jak to bude od Johny...yho, tak to bude good.
    Predem THX

    Jeste jsem to tam nedal, ale jak to bude od Johnnnnnnnnnnyho, tak to bude good.
    Predem THX

    edited s omluvou 4 Johnnnnnnnnnny :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já jsem John...ny a ne Johny..y (už jste druhý člověk, který mě komolí )
    Jinak - dík za důvěru
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    38

    Tak panove jak ste se asi dozvedeli tak z nove rom nic nebude takze dame hlavy do kupy a z T-ROM kuchnem tu cestinu jinak to asi nepojede....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    já jsem John...ny a ne Johny..y (už jste druhý člověk, který mě komolí )
    Jinak - dík za důvěru
    jj, prvni jsem byl ja :-)) .

    Takze si tu ceskou udelame sami ? A pak ji autori muzou nabidnout TMO a vydelat tezky prachy :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    hmm udělat si "češtinu"... zní to docela zajímavě... asi to zkusim jedinej problém vidim v testování, flashovat kvůli tomu wwe romku se mi zrovna moc nechce, takže se asi budu muset naučit pracovat s emulátorem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 21 PrvníPrvní ... 1018192021 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13