Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 18 z 21 PrvníPrvní ... 81617181920 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 256 až 270 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #256
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jenom ukazuje aktivitu BT a WIFI na today.. zapnout se samozrejme da i normalne.. (v today se to dá samozrejme odstranit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #257
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    tady to je bez toho zásahu do sms
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #258
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    A kdyby ste mi mohly celkove doporucit: 1) Nainstalovat si nejnocejsi romku od tmobile
    2) Nebo je i najaka lepsi ale starsi verze kterou si nainstalovat radeji ?
    dekuji za odpove¨d
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #259
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to profile^^: nejlepší je asi nainstalovat ROMku, která není v češtině.. koukni na XDA dev a vyber si nejlepší.. pak se koukni do diskuse: Problémy s updatem ROM a podle návodu můžeš přeflashovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #260
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    No jo jenze ja vubec nevim jak vybrat nejlepsi
    To asi podle toho co je prome nejlepsi.. no OK pozkousim a pak reknu vysledek .. no mam ho sotva den takze sem total amateur:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #261
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Koukej, jestli je v ROM napsáno WWE (world wide english), pak na datum, aku, A2DP atd.. IMHO já mám asi tu nejnovější
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #262
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Ked tam dam ten nastaveni,cab tak pamet klesne na 20 a ked tam nie je tak ju mam 23 po sr? Mozes napisat ci je to v poriadku. Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #263
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    je to v pořádku, protože to nastavuje větší chche pro display, ROM i Storage card.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #264
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    HKLM,System\StorageManager\FATFS,CacheSize,0x00010 001,8192
    to jimm98y: Víš, že to pod WM 5.0 nefunguje? resp. ubere to paměť ,ale nezrychlí to PPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #265
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    Ked ma tuto ROM 2.21.2.7 CSY a zmenim ju na tuto RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID je nozne to vratit naspet na tu 2.21? A na tej orange je mozne pouzit ten cab naistalovani od teba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #266
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    HKLM,System\StorageManager\FATFS,CacheSize,0x00010 001,8192
    to jimm98y: Víš, že to pod WM 5.0 nefunguje? resp. ubere to paměť ,ale nezrychlí to PPC
    Sakra, fakt to v nicem nepomuze a jen to ubere pamet??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #267
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    HKLM,System\StorageManager\FATFS,CacheSize,0x00010 001,8192
    to jimm98y: Víš, že to pod WM 5.0 nefunguje? resp. ubere to paměť ,ale nezrychlí to PPC
    to nevim, našel jsem to na xda u tweaků pro wizarda... vyzkoušim a pak případně postnu upravenou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #268
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to moijack: ano, ano .. jde to oboje
    to jimm98y: omlouvám se, splet jsem si to se zrychlením SD.. mělo by to fungovat i na WM 5.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #269
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    Tak uz tuto romku mam taky...zatim jede v pohode...pozorujete u ni nejaky chyby?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #270
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    až na ty nefunkční profily v aplikaci fotoaparát a "Novém SMS" v nastavení -> softwarová klávesa nic jiného. nevíte někdo náhodou jestli v nejbližší době nemá vyjít nějaká nová rom od t-mobile? chystam se na master reset a dvakrát po sobě se mi ho dělat nechce
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 18 z 21 PrvníPrvní ... 81617181920 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13