Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 17 z 21 PrvníPrvní ... 71516171819 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 241 až 255 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #241
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    už vim jak se zbavit tý zelený ikonky baterie - stačí nainstalovat vodafone dialpad z ftp xda developers, soft reset a je tam zpátky bílá baterie
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #242
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    už vim jak se zbavit tý zelený ikonky baterie - stačí nainstalovat vodafone dialpad z ftp xda developers, soft reset a je tam zpátky bílá baterie
    At na ftp xda hledam, jak hledam vodafone dialpad najit nemohu. Muzete byt prosim trochu presnejsi? Jinak gratuluji. Dobra prace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #243
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    nechtěl jsem sem dávat přímej link, je to v adresáři Wizard\Skins\Vodafone_dialpad.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #244
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    nahodil som 2.21.2.7 CSY ROMku do mojho Varia. je to vcelku super. rychlost sa zlepsila a nejake kozmeticke upravy.

    kazdopadne chyba mi napriklad klavesnica transcriber a dalsie pre rozpoznavanie pisaneho pisma.

    neviete niekto ako ich tam dostat?

    P.S. hladam nejakeho majitela VARIA z Bratislavy, potreboval by som nieco skonzultovat, pripadne si mozeme vymenit skusenosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #245
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    No ja som to tam dal -Vodafone_dialpad.zip - do svojho varia a uz sa po sr nerozbehlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #246
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Tak mě to chodí je to hezký i ten dial pad se mi líbí, akorát bych se chtěl ještě zbavit toho loga T-moblil nevíte jak na to??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #247
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    loga kde? ne pozadí, nebo při startu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #248
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    http://rapidshare.de/files/30678815/Nastaveni.CAB.html

    tenhle cab co jsem vytvořil odstraní logo t-mobile na pozadí, upraví sym.txt pro lepší použití češtiny a provede tyto změny v registru:

    HKLM,Drivers\BuiltIn\RIL,EnableDifferGprsEdgeIcon, 0x00010001,1
    HKLM,Drivers\BuiltIn\WaveDev,Priority256,0x0001000 1,128
    HKLM,System\GDI\ClearTypeSettings,OffOnRotation,0x 00010001,0
    HKLM,System\StorageManager\FATFS,CacheSize,0x00010 001,8192
    HKLM,System\StorageManager\FATFS,EnableCache,0x000 10001,1
    HKLM,System\StorageManager\Filters\fsreplxfilt,Rep lStoreCacheSize,0x00010001,8192
    HKLM,System\StorageManager\Profiles\MSFlash\FATFS\ Filters,DataCacheSize,0x00010001,8192
    HKLM,System\StorageManager\Profiles\MSFlash\FATFS, Flags,0x00010001,40
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN,EARPHONE_UPLINK_VOLUME ,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN,RECEIVE_UPLINK_VOLUME, 0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN0,EARPHONE_UPLINK_VOLUM E,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN0,RECEIVE_UPLINK_VOLUME ,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN1,EARPHONE_UPLINK_VOLUM E,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN1,RECEIVE_UPLINK_VOLUME ,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN2,EARPHONE_UPLINK_VOLUM E,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\AUDIOGAIN2,RECEIVE_UPLINK_VOLUME ,0x00000001,CC
    HKLM,Software\HTC\EngineerMode,BuildInEngineeringM odeApp,0x00010001,1
    HKCU,Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,MaxRequestThreads,0x00010001,10
    HKCU,Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,MaxConnectionsPerServer,0x00010001,1 0
    HKCU,ControlPanel\Keybd,EnableIndicator,0x00010001 ,1
    HKCU,Software\Microsoft\Inbox\Settings,SMSDelivery Notify,0x00010001,1
    HKLM,Software\Microsoft\Inbox\Settings,SMSNoSentMs g,0x00010001,1
    HKLM,SOFTWARE\Microsoft\Today\Items\"Wireless",DLL ,0x00000000,"netui.dll"
    HKLM,SOFTWARE\Microsoft\Today\Items\"Wireless",Ord er,0x00010001,0
    HKLM,SOFTWARE\Microsoft\Today\Items\"Wireless",Ena bled,0x00010001,1
    HKLM,SOFTWARE\Microsoft\Today\Items\"Wireless",Typ e,0x00010001,4
    HKLM,System\GWE,cxVScr,0x00010001,10
    HKLM,System\GWE,cyHScr,0x00010001,10
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #249
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    super vdaka za ten CAB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #250
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Mohl bys trošku víc prosím Tě rozepsat čeho se ty změny v registrech týkají?? Koukám na to jako puk a nedokážu si pod tím nic představit. Teda ve většině případů.
    díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #251
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    odlišná ikona pro gprs/edge, cleartype i v landscape, zlepšení odezvy a výkonu systému, lepší citlivost mikrofonu, urychlení internet exploreru, indikátor caps lock při použití hw klávesnice, zrušení hláška "SMS odeslána", zapnití doručenek u odesílaných sms, "odblokování" wireless pluginu pro homescreen, zmenšení posuvníků
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #252
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ona jde zasahem do registru zlepsit citlivost mikrofonu ?????
    Ty dorucenky, to je neco jak SMSdeliveryFix od Samana??? Protoze to je dobra utilitka.
    To odblokovani wireless na homescreenu znamena konkretne prosim te co?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #253
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ukazuje to aktivitu BT a WIFI..
    ty doručenky by mšly být to samé
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #254
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    ty doručenky není jako delivery fix od samana, tohle je jenom zapne, tzn. dělá to to samý jako kdyby se to nastavilo ručně
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #255
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Aha. Ale BT i Wifi jde prece zapnout normalne? Nebo se mylim?

    Mam prosbicku, mohl bys please udelat ten cab bez tech zasahu do sms a wireless? A dat ho sem a ne na nejaky germansky web?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 17 z 21 PrvníPrvní ... 71516171819 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13