Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 21 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 309

Téma: MDA Vario T-Mobile CZ ROM - 2.21.2.111

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    ne, ve všech třech verzích od TMO mně funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    ty jo tak to je divny... treba rezim noc se docela casto hodi a tady je proste porad nastavenej na automaticke preto,ze tam mam noc.. fakt to nikomu jinemu nedela? moc se mi nechce do HR
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    jo mam teda v nem normalen tu TMO customizaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    To NeoPlex: teraz som to skusal na tejto TMO najnovsej romke a ide mi tam nastavit vsetko v pohode cize nielen automatiku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Nahodil som tuto najnovsiu romku a okrem sklamania z uz vseobecne znameho nahradenia casu bateriou som objavil pre mna dalsi problem. V starej romke som pouzival zobrazenie datumu na TODAY obrazovke. Podla tohoto navodu
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...3671&dd=0&fi=0
    som si ho upravil aby v jednom riadku zobrazoval aj nazov dna spolu datumom.
    V tejto novej romke tam pribudol aj cas, ale dost nestastne je rozdelene zobrazenie dna a datumu na 2 riadky i ked by sa to vsetko mohlo zmestit do jedneho. Podla vyssie popisaneho odkazu mi to uz nijako nereaguje a nejde zmenit.
    Dost mi to vadi, lebo som mal TODAY nastaveny uplne presne na riadky a teraz mi tej jeden riadok dost chyba...
    Nemate nahodou niekto nejaky postup ako to upravit?

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    jj ozkouseno.. jakmile se provede customizace tak u fotaku prestane fungovat nastaveni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    Tak mě ten foťák mě jede ve všech režimech. A to mám taky customizaci od T-Mobile. Takže musí bejt chyba někde u tebe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od RiKy
    Tak mě ten foťák mě jede ve všech režimech. A to mám taky customizaci od T-Mobile. Takže musí bejt chyba někde u tebe.
    jasne me taky pise,ze mam noc rezim atd.. ale je znat ,ze to je porad ten rezim automaticke... vem si treba kdyz das rezim noc,tak pak je fotak o poznani trhanejsi prave kvuli tomu ,aby vic zabiral v seru. Coz tady neni sice mi pise dole,ze sem v tom a tom rezimu,ale zabery jsou porad stejny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    a jo sakra . Taky jsem si toho ted vsimnul. Chtelo by to nejaky cab na ten fotak . Prvni opravdu velka kanka na teto ROMce :
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Taky potvrzuju, že nastavení expozičního režimu nemá vliv (. Jediné, co mi funguje, jsou ty efektové režimy (šedé, negativ, ...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Me osobne se zda, ze do ER cpe TMO-CZ, dost sr..ek. V zadny jiny ER neni tolik veci.
    Rozhodne bych neinstaloval P_Patch_CameraDriver_TMO_Jan20_Wizard.cab, to asi bude delat ty potize..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No to jo, ale co my chudáčci začátečníčci, co si neumíme vabrat co nainstalovat a co ne a tak tam raději šupnem celou ROMku.

    Spíš je otázka, zda to nejde řešit nějak zpětně. A stejně tak, jestli by vůbec ten foťák fungoval, když se k němu nenainstaluje ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od Saman
    Me osobne se zda, ze do ER cpe TMO-CZ, dost sr..ek. V zadny jiny ER neni tolik veci.
    Rozhodne bych neinstaloval P_Patch_CameraDriver_TMO_Jan20_Wizard.cab, to asi bude delat ty potize..
    mas pravdu dela to presne tenhle cab P_Patch_CameraDriver_TMO_Jan20_Wizard.cab
    jenze jak rikas TMO CZ tam ma strasne veci v ER a tak presne nevim co vsechno nainstalovat,aby mi tam nechybela nejaka dulezita funkce... ( nemyslim tim jen smartdialing, mms... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tazz1: Dyk uz mas Vario skoro pul roku, to uz bys nemel byt zadnej zacatecnik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No to máš pravdu. Ale spíš jak v čem. Sám vidíš, že s tím mají problémy daleko větší borci jak já ops: . A probírat jeden cab po druhým a přemýšlet na co může být...hmmm, tak na to si opravdu ještě nevěřím. A nechci hazardovat se zárukou. Já jsem spokojený uživatel, kterého momentálně palí akorát ten foťák, jinak naprostá spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 21 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. MDA Vario II v SK T-Mobile
    Od tomcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 10:24
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13