Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Internet v PDA přes mobil podporujících EDGE

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Mám takový problém. Mám pda Acer n300 a chci se dostat do internetu přes mobil nokia 6230. Mobil podporuje GPRS EDGE, takže jsem postupoval podle kroku které tu jsou napsané pro spojení PDA s mobilem. Mám v mobilu sim kartu od T-mobile. Takže jsem nastavil v pda normálně nové spojení jako přes bluetooth dialup modem, tam jsem nastavil přístupový bod "internet.t-mobile.cz", volané číslo *99# atd. PDA se mi s mobilem normálně spojilo, ale pokud zadám v PDA do vyhledávače nějakou adresu tak mi to hlásí vyhledávání, pak spojování a než se stránka stačí načíst tak mi mobil odpojí a celé spojení se přeruší. Nevím pls někdo co s tím může být. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Něco podobného se tu řešilo asi před 3 dny. Jakou verzi firmware máš v mobilu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Ted nevim co máš na mysli ale nejspíš myslíš asi typ karty. Je to normální t-mobile karta s paušálem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Nevim jakou verzi firmware mám , dá se to nějak zjistit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Měla by to být verze: 04.44 ze dne 22.9.2004 RH-12 GSMP1.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Cé je správně. Koukni sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    carcharias_ce4you
    Guest

    OT dotaz: Pri nastavovani pripojeni v PDA via bluetooth se nastavuje i mimojine baudrate. Vsude je uvedeno 57000 bitu (57Kbit) , coz by mela byt rychlost pripojeni PDA s GPRS/EDGE modemem v mobilu. Ale EDGE dosahuje az 236Kbit (236000).

    Nejdou tedy ty data z mobilu do PDA trochu zpomalene. Ikdyby je mobil dostal pouze ve 150Kbit tak je do PDA bude stale posilat max rychlosti 57Kbit nemylim se ??

    Osvetli mi to nekdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tohle je pozustatek z nastavovani COM portu, u BT je to jedno, ten to tam protlaci chca nechca...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Loox n560 - internet přes mobil pomocí GPRS a bluetooth
    Od gagarin_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-06-2009, 22:05
  2. Pomalý internet GPRS (EDGE) - T-mobile
    Od jusepe v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 19:16
  3. O2 Internet Mobil 384
    Od Vanya v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 14:21
  4. Připojení hw6515 na internet přes jiný BT mobil
    Od Erdkin v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 12:40
  5. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 11:33