Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Jaké PDA s GPS??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Prosím poraďte
    Chci koupit nějaké PDA které ma v sobě už GPS modul abych k tomu neměl nějakou další krabičku.
    Něco jako je acer N35
    A aby to nestálo nějak moc,muže bejt i zbazaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    165

    zkuste si nejdrive projit tyto diskuse, ano?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    jo
    A co říkate na tenhlecten
    http://eshop.kak.cz/zbozi/ppb200-yakumo-pda-alpha-gps-pda-s3c2410266mhz-64mb/
    pudou na to i videa,MP a hry asi jo žejo dit to má WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Starý chipset, nízká citlivost, nebrat Když už Yakumo tak doporučuju DeltaX (dnes už je to Mio tak jeho ekvivalent), jinak co se vybavenosti týče tak bych šel do FS Loox N560, ale to je už trochu jiná cenová skupina
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    No jo ale cena je moc vysoká
    a to mio,docela koukám na ten mio 180 ale zase nemá blueton,ale zase k čemu blueton
    Takže zatím asi mio 180 a mate stím někdo zkušenost????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Přesunuto do sekce Jaké si mám vybrat/koupit zařízení?

    Dopuručuji nejdříve hledat, číst a pak teprve se ptát na konkrétní věci. Takovéto dotazy se tu opakují pořád dokola. Každý má jinou potřebu a ideální zařízení neexistuje. Akorát takto zašíná flame. Např. já osobně bych zařízení all in one nechtěl a někomu tu naopak vyhovuje. Má cenu se kvůli tomu dohadovat?

    Jako tip k úvaze přidám Mio A 701.
    Jinak Dell Axim X51v, extra BT GPS i-tec 339 a nějaký HSDPA/UMTS/EDGE mobil (třeba SonyEricsson).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od johndeere
    blueton
    :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Asi mysli Bluetooth...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od beecher
    Asi mysli Bluetooth...
    OT: Aha Nebo se soucasne chtel pochlubit, ze ma internet od Bluetone. Toz to mu zavidim, ja musim byt u Telecomu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Já mam od telecomu 3mb/s a nestěžuji si
    a nebudu to psát jak má bejt každej vý snad co tím myslím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    OT:
    Citace Původně odesláno od johndeere
    Já mam od telecomu 3mb/s a nestěžuji si
    Ale máme snad společný jazyk na to, abychom se dokázali pohodlně a hlavně správně dorozumět (takže mimochodem ty tři milibity bych fakt nechtěl mít, já mám dva megabity a nestěžuju si ). To mi připomíná jednoho kolegu z práce, analytika, který si zvykl psát před typografická znaménka všude mezeru - jemu se to tak lépe četlo a basta. A argumentace, že většina lidí je zvyklá na správnou typografii a tyhle mezery je naopak vytrhují ze soustředění při čtení, u něj neměli šanci.

    Jako skutečně nemám nic proti zdravému individualismu, ale tohle mi přijde fakt kontraproduktivní. (Pokud jsi ovšem jen nechtěl okecat to, že ses přepsal a původně chtěl napsat skutečně bluetooth).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od johndeere
    Ufff ? Zkusil bys nám doplnit "V*l* věnce v*l* a psi z v*l* na ně v*l*" ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Johndeere: Osobne pokud mohu doporucit, podival bych se pod Asus 636N. Lepsi PDA s GPS asi dnes neni...

    Docent: Víly věnce vily a psi z vily na ně vyli. Pokud jsem dobre pochopil ty jednotlive v*l*...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Pochopil .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    hahaha
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaké PDA?
    Od flashman v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 01-06-2006, 17:31
  2. Jaké PDA?
    Od Pilot747 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2006, 08:51
  3. Jaké PDA
    Od Martsal v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 21:56
  4. Jaké PDA
    Od Probe_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-11-2005, 12:48
  5. Jake PAMETOVE KARTY a jake jsou ZKUSENOSTI???
    Od teekey v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-03-2004, 19:23