Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problem s mchat.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Potreboval bych poradit ohledne IM.

    Dlouho jsem vybiral a nakonec dospjel k tomu, ze nejlepsi programek na bazi ICQ je mChat. Hlavne kvuli tomu, ze my vyskakuje oznameni na Today. Klasicke ICQ je stupidni. Ani mi nezacne blikat obalka u kontaktu, ktery mi neco poslal. Skype je prilis pomaly.

    Pokud mate lepsi zkusenosti s jinou asplikaci, tak si necham poradit. Idealni by bylo, kdyby me to na TODAY psalo pocet zprav primo v tom seznamu jako to pise pocet novych emailu apod.

    S mchat mam ale 2 problemy.
    1.) nacetl se mi kontakt list i s polozkami, ktere jsem za poslednich 6 let vymazal. Takze jich mam pres 600 a nacitaji se pokazde znova (

    2.)a ten zavaznejsi problem ... mam na cihle nastaveno, aby se mi pri externim napajeni po minute vypla. jenze v ten moment se me vypne i mchat. da se tomu nejak zabranit? kdyz ta mtuhle usporu nenastavim, tak se mi hodne rychle vymlati baterka.



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Pocet zprav na Today zobrazuje treba IM+ nebo Agile Messenger. A k tvemu druhemu bodu. Musis mChat nainstalovat do zarizeni a ne na kartu, neb po vypnuti se karta odpoji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Pocet zprav na Today zobrazuje treba IM+ nebo Agile Messenger. A k tvemu druhemu bodu. Musis mChat nainstalovat do zarizeni a ne na kartu, neb po vypnuti se karta odpoji.
    A tvuj nazor na tyhle komunikatory ???? Ktery by jsi bral ty ???

    Zaroven mam i MAGIC BUTTON, ale porad me blbne. Neni neco lepsiho ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    k bodu 1-kontakty
    treba v nastaveniach zakazat "server contact list" nevyhoda je ze fsetky kontakty/ktore xces/ si budes muset nahadzat nanovo :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mam mChat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    IM+ prý na phone edition nefunguje (dle majitele Universala). Já osobně jsem na JasJaru používal asi 6 týdnů Agile a šlo to bez problémů (ICQ, MSN Yahoo).

    Nepochopil jsem přesně, jak je myšleno to vypínání nebo odpojování - ale zkoušel jsi tu utilitku od Jirky Graze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    to chapou jen vyvoleny
    Tzn. ze kdyz das zarizeni do Standby tak se ti odpoji pam. karta.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. mChat
    Od glogloman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 166
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 16:51
  2. mChat problém
    Od Chiquita_CZ v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 11:47
  3. mChat - čeština
    Od glogloman v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 31-12-2006, 15:35
  4. mChat
    Od Rades_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 12:48
  5. mchat a profily??
    Od maXtreme_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 08:13