Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Jak připojit PDA s Win CE 5 Bluetooth-em přes desktop pc s lan dsl modemem na internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    Už nějakou dobu se snažím najít způsob jak se dostat s iPAQ-em hx 2790 na internet přes desktop pc pomocí bluetooth, ale zatím jsem nenašel dostačující info. Stolní pc mám připojen k internetu přes LAN dsl modem. Zkoušel jsem mRouter, mám instalován Bluetooth v usb 2.0, dále mám ActiveSync 4.0. Stáhnul jsem si i nějakou utilitu od Micro_softu, která by měla něco automaticky nastavit, ale také nic (dokonce rozhodila i to co fugovalo). Zkusil jsem přes průvodce ve WinXP instalovat "síťový most", ale také nic. Ke spojení pda a pc dojde, ale v pda iexploreru se nikam nedostanu. Doufám, že neotvírám téma, které už někde tady je. Hledal jsem, ale pro množství příspěvků jsem ztratil trpělivost. Pomůže mi i odkaz na nějaký text v angličtině, i když mi moc nejde. Ale lepší to, než nic.
    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Predbehnu Beechera Windows CE 5 nemas, mas WM 5
    Ad pripojeni na Internet pres BT. Zkus rozbehat ActiveSync sveho zarizeni pres BT a mas vystarano....jinak AS 4.0 uz je jaksi off, stahni si novejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Predbehnu Beechera...
    Mas stesti, ze jsem se do neceho zacetl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    :-) njn WM5, ale odpoved (nejaka) prisla docela rychle. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Windows CE 5 nemas, mas WM 5
    Hele kouknul jsem do info o zařízení na záložku systém a je tam "verze systému: Windows CE 5.0" jeste jednou diky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, ale takhle se hlasi kernel/jadro (ktery/e se bohuzel taky jmenuje Windows CE), ale ne OS...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    Dobře. Díky za poučení. Jdu si změnit profil.... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    tak se s tím pachtím a stejně mi to nejede. Nainstaloval jsem AS 4.2 a pro BT používám ovladač a s ním související soft od Widcomm-u. Přes usb kabel activesync nemá problémy, přes BT ani ň. Rstartoval jsem i pc i pda, ale nic. Co dál? Vše na OS WinXP sp2 cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud mate plny widcom ovladac, tak Local Services musi mit vytvoreny BT Serial Port a tento COM port prirazeny v AS na PC...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00157753_widcom_bt_serial_port_ZixV.png 
Zobrazení: 58 
Velikost: 28.8 KB 
ID: 4980  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    už to běží. měl jsem v local services jak AS možnost tak BT serial port. když jsem As umazal a nastavil v AS bt serial podle přiděleného comm portu, tak se to rozběhlo. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Když už tady o tom mluvíte - mě to jeden čas běhalo jako že aktiv sync ale internet nešel - ale třeba to byla jen moje mylná představa, nicméně to na co se chci zeptat je: lze přes BT připojit k jednomu PC současně více zařízení???? Mám nastavený BT na svém telefonu a jen příjdu domů tak se mi to spojí a když chci spojit cihličku tak to prostě nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    36

    a jak jsi nakonfiguroval spojeni cihlicky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    už to běhá - před tim sem to měl uplně trotlovsky :-) neptej se mě jak nevim :-) a teď jsem tady někde našel návod a běhá to :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet na N50 přes bluetooth
    Od allien.v v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 12:48
  2. Internet přes Bluetooth na N560
    Od chipoun_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 20:21
  3. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 15-12-2005, 17:51
  4. Připojení na internet přes bluetooth
    Od Hor v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 18:11
  5. Nejde se mi s MDA připojit na internet přes pc!
    Od milan.smart_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 11:54