Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: upgrade z PPc 2000 na PPC 2002

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    18

    Nemate nekdo upgrade z ppc 2000 na 2002 ? Potrebuji to pro ipaq 3635 nikde uz to neni,prej je to starsi :-)) Ma nekdo >??? dikkk
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    21

    Podívej se na P2P sítě a určitě to tam najdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    18

    No to mas pravdu, ale ja nevim jak se to presne jmenuje.Zkusim dik to me nenapadlo:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od vmjv
    Nemate nekdo upgrade z ppc 2000 na 2002 ? Potrebuji to pro ipaq 3635 nikde uz to neni,prej je to starsi :-)) Ma nekdo >??? dikkk
    Zkuste v Sunnysoftu, mozna se jim na sklade jeste za par stovek vali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    18

    No tam jsem nasel ale nejde to objednat,takze jsem celej den bloudil na DC++ a nasel , ma to jen 40.75MB a je to pro model 3600 a jde to Ok.Uz jsem to instaloval a je to v poradku.Dekuji vsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    A neznáte někdo nějakou českou P2P síť pro WinMX?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    18

    No na DC++ je jich par ale na WinMX asi ne , tam je to dost chaoz :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    169

    Nedal by se na iPaqa nahrát WinCe, který se používá na Handheld PC? Někde jsem viděl na netu screenshoty. Mělo to normální lištičku s tlačítkem start dole na displeji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Reddy
    Nedal by se na iPaqa nahrát WinCe, který se používá na Handheld PC? Někde jsem viděl na netu screenshoty. Mělo to normální lištičku s tlačítkem start dole na displeji.
    To jste videl trochu neco jinyho, predchudce Pocket PC s nazvem Palm-size PC. Nahrat system pro HPC na iPAQa nejde. Muzete si ale koupit Platform builder a vytvorit si vlastni verzi OS
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 10:00
  2. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 10:35
  3. pocketpc 2002 a upgrade.
    Od vejtruba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2004, 08:56
  4. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 12:01