Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 51

Téma: Quake a DN3d

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Cus, rozbehl jste nekdo quake nebo DukeNuken3D na 8310? Pokousim se to rozbehnout, obe se spusti, ale u quake zvuky ok a display zbela, u DN3d to samy, ale display pro zmenu zcerna :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    quake nevim, ale jedou mi Duke&Doom, ale uz nevim kde jsem to vse stahnul
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Editoval jsi nejak soubor duke3d.cfg? Ja na to asi neprijdu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    taky by me moc zajimalo jak to zprovoznit... neslo by napsat nejaky konkretni postup? nekde jsem to stahnul(duke3D), nahral do telefonu a spustil... zvuky jdou ale displej je cerny a kde nic tu nic.. pomuze jen restart telefounu... mam Kvitek...:-) Najde se nekdo kdo napise cesky polopate jak to zprovoznit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Je to verze 0.4f (starsi mi taky nenajeli s obrazem) - stazeni. Ten adresar timidity jsem nakopiroval do rootu karty a jede i music (midi). V tom mem prilozenem je spusteni + midi (ne duke soubory, ale ty jsou tady). Jinak vse je popsano tady http://www.spv3d.com/content/download.html.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    diky za rady uz to chodi.... jeste mi prosim porad jak sis namapoval klavesy? konkretne skakani a skrceni... to mi nejak nefunguje... jinak dik moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jj, pripojuji se. Diky za reseni. Ted uz jen ten quake. A nebyl by spatnej ani Far Cry
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vodopadek
    diky za rady uz to chodi.... jeste mi prosim porad jak sis namapoval klavesy? konkretne skakani a skrceni... to mi nejak nefunguje... jinak dik moc...
    To uz jsem delal rucni editaci DUKE3D.cfg, je tam odstavec [KeyDefinitions_Landscape0] a v nem jsem to prepsal.
    Skok jsem si dal na 5 takhle:
    Jump = "VolumeUp" "5"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak jsem zkousel dooma a quake ale ani jedno mi nejede.. quake se spusti, jsou slyset zvuky ale nejde obraz je to jen bila plocha a u dooma mam ten samy problem.. poradi nedko, kde najit funkcni verzi pripadne jak to rozbehat? duke3D funguje bez problemu vsechny levely....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak doom uz mi taky chodi.. chce to jen urcity postup jak to zprovoznit:
    1) vytvorit adresar DoomSPV na karte
    2)sem nakopirovat spousteci soubor DoomSPV.exe
    3) v tomto adresari vytvorit podadresar DoomSPV do ktereho prijde nakopirovat DOOM1.WAD (podle toho kde ho sezenete, tak ma 4 nebo cca 12 MB

    pak uz staci spustit jen hru...:-)

    jinak je to bez zvuku, rad bych si tam zvuk dohral ale postup co pisou na spv3D.com jsem nejak nepochopil... mam plnou verzi dooma ale nikde neni zadny soubor doom.wav o kterem se vsude pise a kterej staci jen nakopirovat do slozky na karte v telefonu... ani tam nejsou tyto soubory:
    doom1.wad (tento je jasny, to je shareware verze)
    doom.wad
    doomu.wad
    doom2.wad
    doom2f.wad
    plutonia.wad

    ale tyto:
    wadpak5.wad
    ep4B.wad
    korre.wad
    wadpak4.wad
    wadpak3.wad
    wadpak1.wad
    dmxgus.wad
    beav-but.wad

    ma nekdo napad jak s tim nalozit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    ja mam Dooma takhle (po hudbe jsem zatim netouzil)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    to je dobry:-) me to takto nefungovalo mel jsem jen billy displej ted to mam takto:




    a ze to funguje:




    a po zvuku touzim )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Jej, ten duke vypada skvele - hned si pripominam, jak jsem to nekdy paril Jen mne zajima jak je to s hratelnosti - prece jen na qteku asi nebude neco jako mouselook ani strafovani jako na pc, ze? Diky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Copak to v DN3D bylo? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Jojo, urcite - bez toho totiz jsou fpp prakticky nehratelne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 10:21
  2. Quake 3 arena CE
    Od freeman_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 23:07
  3. Quake 2
    Od Thomas. v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 08:56
  4. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 10:27
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 19:45