Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 55

Téma: aData 4GB ??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    37

    Nemate nekdo zkusenost s A-DATA Secure Digital 4GB HiSpeed 150x ????? Chtel bych ji do Dell Axima x51v, ale ta cena je az presprilis podezrela a jeste ty parametry jsou taky az moc dobre na tu cenu??? Jenom jestli to nejsou vyhozeny prachy do kanalu? pripadne jakou znacku a kartu by jste mi nekdo doporucil??? Diky predem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Chodi to naprosto bezproblemu, akorat se nesmi formatovat v PC pres jakoukoliv ctecku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no, neřekl bych, že se striktně nesmí formátovat ve čtečce, ale jen s některými typy :-)

    já, už já formátoval 2x a v mé obstarožní čtečce a NO PROBLEM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    37

    urcite se nemam bat ty aData?? ja mam desny dilema :-) dys ji koupim a vona bude posr.. tak budu min. mesic bez karty, nebo budu muset koupit druhou :-) neni lepsi abych priplatil za Preteca?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    kup si ji v kamennem obchode a vyzkousej si ji nezli si ji vezmes a mas pokoj,pokud ale od ni cekas parametry ktere vyrobce propaguje tak zapomen na blaboly typu 150x , rychlost je hodne nizka
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    dort: tím jakoukoliv jsem spise myslel vsechny krome jistých vybraných ctecek.

    Jinak nejlepsi je kartu koupit pres inet a pripadne ji do 14 dnu vratit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    kup 4GB SD TRANSCEND 150x a ta Ti pojde pez problemov

    osobne ju pouzivam od unora
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    103

    Mam tu aData 4GB 150x z netu za cca 2400 a formatoval sem ji jak v pda i PC s XP pres ctecku a nezaregistroval sem zadnej problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    37

    oki, dik za tip asi koupim tu Transcend. Stoji stejne a na aData pisou lidi dost negativni reakce. Stejne ten hardware bude stejnej :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    37

    Cekam ze rychlost bude asi cca stejne nevalna u obou karet, jak u aData tak Transcend ze??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    tak jsem si ji koupil do fotaku, dvakrat cvaknul fotku, naformatoval v D50ce a ted mi hlasi dokola, ze neni naformatovana : /
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    tu som hodil screeny z testu karty aj citacky zn. Transacend
    podla p. Strouhala je to jedna z najrychlejsich citaciek a samozrejme karta nieje pozadu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    26

    nemuzu se rozhodnout mezi a-data a transcend, a tak bych rad vedel, jestli nekdo nepouziva nekterou z techto dvou znacek ve svem looxu 420 a pripadne jake ma s nima zkusenosti (mluvim samozrejme o sd s kapacitou 4GB).

    jinak pokud mate problem s kapacitou karty transcend, tak zkuste "Recovery capacity program" primo od vyrobce: http://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Software/SDFixCapcity.exe (je to pouze pro windows)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Ja mam Adata 4GB 150x a pomala mi zas tak moc neprijde. Spis mam problem, ze ve ctecce pametovek v notebooku od HP mi ji nechce korektne nacist a ani mi ji povolit naformatovat. Poc se cely zpomaly a nacita ji nekolik minut, pote ji zobrazi v tento pocitac jako pametovou kartu ale k necimu me na ni nepusti. Karta je naformatovana z fotaku canon, ktery tyhle 4gb karty podporuje. Poradte co s tim pls.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jako jiz desitky uplne stejnych dotazu a odpovedi na ne - vase ctecka nepodporuje 4Gb karty,zmente ctecku a je po problemech ......
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP h5450 a 2GB SD Adata...
    Od waran v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 14:12
  2. ADATA MMC TURBO PLUS 200X - 4GB
    Od Smart_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 12:49
  3. ACER n35 & 1GB ADATA
    Od P800_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-08-2005, 21:34
  4. Zmizel adata na SD card
    Od xhladi07 v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 12-11-2004, 15:12