Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 113

Téma: Battery Status - Utilita na přetaktování OMAPu - přímo v Today

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Výborná utilita, která na Today kromě stavu baterie umožňuje přepínat taktovací frekvenci OMAPu.

    V Nastavení --> Dnes --> Položky --> Battery Status --> Možnosti nastavte požadovanou frekvenci. V Today potom stačí ťapnout na aktuální frekvenci a ta se přepne na tu vámi nastavenou. Ve sleepmodu se frekvence vrátí zpět na původní stav. Pokud chcete mít požadovanou frekvenci nastavenou napevno (až na sleepmode - v tom bude frekvence vždy 195 MHz), stačí, když v Možnostech zatrhnete Set clock on wakeup.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Diskuze o přetaktování VARIA sleduji už půl roku ale dosud jsem neměl tu potřebu. Nyní jsem to jen tak zkusil a jsem nadšený. Dal jsem 221 MHz a subjektivně VARIO běží pěkně svižně. Ještě vyzkouším, zda se zkrátí náběh navigačních programů.
    Řečnická otázka - jak to že se taková pěkná utilitka, dokonce 2 v 1, objevila až teď ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Protoze vyvoj nejakou dobu trva...a vyvojaru je jen malo
    Musi se holt stat, ze nekdo schopny si nahodou poridi stejnou shitku, jako mam ja sam, je schopen s tim neco udelat a pak je jeste ochoten to zverejnit a sharovat pro ostatni...
    Takze, diky za ty dary. Jeste ze ne vsichni akorat porvavaji po forech o svych problemech a ze by se s nimi melo neco udelat, ale taky s nimi neco udelaji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Takže program sem také vyzkoušel a sem maximálně potěšenej.jakou maximální frekvenci jste v tom programu nastavili ?? já tam mám nákejch 273 mhz.Když se podivám do omap clocku tak mi to ukazuje 252 mhz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Testoval jsem 260 MHz, dál jsem nešel. Teď mám 221 MHz a bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    I ja, neuspesny overclocker, musim tuto utilitu jen a jen chvalit. Ona - alespon na mem pristroji - nefungujici slozita reseni, at uz za pouziti aplikace Memmaid ci editace souboru ini v Smartskey, mi privodila behem zkouseni nejednu pernou chvili, a trebaze ze zacatku vse fungovalo tak jak melo, casem jsem se dostal do stadia, kdy ani jednim ze zminovanych zpusobu jsem nebyl schopen donutit Vario k udrzeni frekvence po probuzeni. Uprimne rikam, ze jsem dalsi pokusy vzdal a kapituloval s vedomim, ze muj procesor zkratka overclock neskousne. S o to vetsi radosti jsem uvital tento programek, po jehoz instalaci a primitivnim nastaveni vse funguje tak jak ma, bez problemu, bez dalsich zasahu do systemu, zkratka a dobre tak, jak jsem si to u tohoto druhu programovani predstavoval. Podekoval bych autorovi, jehoz dozajista vedly k napsani Battery Status jine pohnutky, nez spokojenost se vsemi moznymi dostupnymi prostredky. Taktez patri muj dik Ludkovi Richterovi, jenz svuj objev zverejnil.
    ps: ja nastavil frekvenci na 260Mhz a kdyz zkontroluji prostrednictvim OmapClocku, vyhodi mi frekvenci 240. Pocitam, ze to bude zhruba nekde mezi tim, coz je dostacujici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    už je i novější verze
    http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm#Download
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    75

    U mna to nefungovalo.. Vzdy po navrate zo stand-by rezimu sa Vario resetovalo.. Vraciam sa k osvedcenej kombinacii Memmaid + OmapClock. I ked mozno vyskusam tu novsiu verziu a dam vediet..

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    no, tak ozkouseno. a opet vyhozeno, memmaid + omapclock mi pripada jako mene konfliktni dvojka.
    batterystatus mi dela to same co leninovi - obcas zresetuje zarizeni, pripadne "jenom" zatuhne.
    navic mi pripada ze nejak moc papa baterku, na coz sem krapet haklivej...

    edit - jo, a taky mi obcas vypadaval signal - ovsem tim stylem ze jsem musel zapnout/vypnout tel cast...jinak by hledal az do aleluja
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to sou ale blbosti,mě šlape v pohodě,proč mít další aplikace když tato VELMI malinkatá utilitka to zvládne v pohodě....
    raději si tam dejte pořádnou ROMku - myšleno program,nikoli lidskou bytost
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Když jsou to blbosti - poraď prosím pořádnou romku, teď mám Qtek 2.17.7.2 WWE, a Vario se mi s tím prográmkem vypíná stále, prakticky při každé SMS. Teď zkouším přetakt jen na 221MHz a uvidím co bude. S touto frekvencí ovšem už snad ani nemá cenu mít nainstalovaný další binec a spokojím se s 195MHz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Řekl bych, že ten program spíš koliduje s nějakou další aplikací, proto způsobí u některých nestabilní chování.

    Nutno dodat, že už samotné přetaktování může být potenciálně rizikové.

    Současně se může stát, že Omapclock mohl v systému zanechat rezidua, se kterými se tento program hádá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no já musel odinstalovat MEMAID,ale omapclock tam mám pořád nakopírovanej a přes něj kontroluju frekvenci a jak říkám 264Mhz v pohodě,s romkou neporadím neb sám experimentuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    OMAP Clock zadna rezidua nezanechava, neb se nikam do registru neregistruje a zadne knihovny neinstaluje...nepridava ani link do folderu Start Up/Po spusteni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    2 konvertor
    ROMku (myšleno program, ne lidskou bytost :sarcastic: ) mam stejnou jako Standa - 2.17.7.2 WWE. baterie je porad v pohode, vsechno beha stabilne, bez jakychkoliv zadrhelu uz asi mesic.

    dokonce jsem odinstaloval i memmaid, ale presto se mi batterystatus chova naprosto silene.
    ze by s necim kolidoval netusim, mozna ani tusit nechci - nehodlam preinstalovavat vsechno nacisto abych misto dvou pouzival jednu aplikaci..

    a docela by me pane experimentatore zajimalo co si predstavujete pod pojmem "pořádná ROMka":sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Smartphone jako status display
    Od Ripp3r v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-07-2010, 10:16
  2. Status baterie
    Od Cupka_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 05:05
  3. Battery status Pro 1.04.203b4 build 0265
    Od PhSnake v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-04-2008, 16:56
  4. ON/OFF podsvícení přímo na ToDay jako ikonka
    Od Tom&Tom v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 18:04
  5. Taktování OMAPu na Variu..
    Od atomion_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 09:55