Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Vyhledavac WiFi pro Jornadu 720

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    24

    Hleda se vyhledavac WiFi siti pro Jornadu 720 (wince 3.00) Zkousel jsem ministumbler, ale nejde mi tam nainstalovat. Bohuzel mam nemecke wince a tak nerozumim hlasce :-) Proto se ptam, zda nevi nekdo o osvedcenem SW tohoto druhu. Potrebuji vyhledat site a pripadne merit vybranou. Originalni nastroj pro me Orinoco umi neco podobneho a nesplnuje me predstavy.

    Dekuji za případné odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    ja sam na Jornade 720 mam s wifi pramale zkusenosti ale sveho casu sem tusim XI-325 a pouzival sem jen nastroje ovladace, ale jestli te mohu odkazat na zdroj kde by snad nekdo mohl mit nejake informace tak snad tady a nebo tady

    vono jde nekdy rozchodit na Jornade i nektere programy urcene jen na PPC ale hlavne to musi podporovat tu tvoji wifinu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    24

    Dekuji za info.

    Ja jsem samozrejme googlil a rozchodil jsem jak ministumbler, tak i pocket putty a jsem tedy spokojen. Jedine, co by be ted trapilo, je fakt, ze nemohu najit internetovy prohlizec, ktery by na mem hanehldu chodil a nebyl to IE. :-)

    Jeste jednou diky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Nu a jak tedy funguje na dnesnich webech ten ie? Da se jej jeste vubec pouzit? Nebyla na handheldy take opera nahodou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    24

    No IE tak nejak funguje. Stahl jsem ftxBrowser a ten chodi take, jen se mi zda pomalejsi nez IE a mam podezreni, ze jej pouziva pro svuj beh. Operu jsem pochopitelne hledal jako prvi alternativu, ale bohuzel pro HPC se nedela (nevim, zda se delala). Ted me trapi uz jen ta posta. Ten Otlak stoji za ***. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    144

    Misto "otlaku" (tady jsem se dobre zasmal ) nebude fungovat Qmail ? Kdyz co, tak pak dejte vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    na jornade snad behal netfront, ale radeji to si over
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Ano netfront 3.0 a 3.3 na Jornade beha po malych upravach viac info + download tu
    http://izemize.fw.hu/hpc.php
    mam to vyskusane vid moj podpis
    A este existuje aj verzia FTX browser pre HPC ta mi funguje tiez
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    24

    Zdravim vsechny.

    Dekuji predem za podnetne navrhy. Vyzkousel jsem (ale zatim jen na rychlo) jmenovane programy.

    1) NetFront mi po instalaci hlasil chybejici soucasti a v diskuzich jsem nasel nejake pojitko, ktere by mne snad dovedlo k cili, ale nemel jsem cas to procitat, tak jsem si to jen ulozil do oblibenych adres a musim se k tomu vratit.

    2) QMail - podobny vysledek jako v bode 1.

    Poznatek - ftxBrowser nekdy vytuhava nebo se hrouti. Konkretne www.aukro.cz najede, prihlasim se, muzu normalne fungovat jako na velkem PC (az na tu rychlost :-) ), ale v momente, kdy chci ulozit aukci do sledovani, tak se program zhrouti bez jedine chybove hlasky, nebo zamrzne panel s aukrem (ostatni panely jedou a jsou pouzivatelne).

    Dotaz - Existuji nejake upgrady a opravy chyb pro ty widlicky? Na strankach HP jsem nasel jen par malych opravnych DLL knihoven.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Ten Qmail si stiahni verziu priamo pre HPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    trochu OT za coz se omlouvam ale nechtel by nekdo koupit Jornadu 720 na nahradni dily, je funkcni az asi na videoprocesor neb zobrazuje pouze oranzove pruhy ale touchscreen funguje podle zvuku, pripadne nedokazal by tohle nekdo opravit zkousel sem testnost datoveho kabelu z MB ale az na zmenu zobrazeni pruhu se nic nedeje. Baterie je repasovana a o neco vyssi kapacita. No kdyby nekdo z vas chtel hodte mi zpravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    57

    Abych obnovil diskusi že net na Jornadě je nejen použitelný ale i koukatelný: Tady je ukázka:
    Prohlížeč NetFront 3.3, připojeno přes nokii D211
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    24

    Zajimavy prispevek. Jen se mi nepodarilo najit na internetu funkcni verzi NetFrontu. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    57

    Od Kapua jsem přebral Jornada.blog.cz takže během zítřka se tam objeví verze 3.3

    edit: už je to tam.. v oddělení internet
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Lokalizace (klávesnice) pro Jornadu 720
    Od vampyr v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 09-07-2008, 14:10
  2. www.vkapse.cz - vyhledavac, katalag a test rychlosti pro PDA a MDA
    Od traktor_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2007, 23:17
  3. Wifi pro Jornadu 680
    Od elipsoid v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 08:51
  4. Lan Karta pro Jornadu 720
    Od Wolffie v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 11:07
  5. Jak připojit Jornadu 520 do Internetu?
    Od Stanovy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-05-2003, 20:25