Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: real VGA

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    něke tuším v sekci software byli screeny z vašich today obrazovek. některé byli v real vga a přišlo mi to jako obrovské rozlišení. umí to N560 taky? nikde v nasravení jsem změnu rozlišení nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Umí. Doinstaluj si ozVGA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Vsechno mam nainstalovano podle navodu ve foru na qVga, ale porad mam pocit , ze to neni ono.Obcas se mi PDA zasekne po restartu a nektere systemove fonty se mi ukazuji treba jen do 1/2 a to delam v qVga snad vsechno mozne . Tak si rikam jestli prechod z bezproblemoveho Looxika 420 na C550 bylo to prave orechove.Nevite jestli je uz nejaky opravny balicek ( firmware ).Dival sem se na FS a nejak mam smulu pri hledani. Treba byl nekdo uspesnejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Richardo_Da_Force
    Vsechno mam nainstalovano podle navodu ve foru na qVga...
    Keryho navodu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Tak jsem to nainstaloval a jak říká kolega nademnou. Některé fonty například když se podívam na nastavení napájení tak je tam "teplomněr" ukazující stav hlavní baterie a u toho nápis HLAVNÍ BATERIE tento nápis ale vidím pouze do půly řádku. Dá se to nějak vyřešit? Je to blbost ale je to nepříjemné.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Myslel sem sekci software a tam je forum skrze tento programek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Lolek
    Tak jsem to nainstaloval a jak říká kolega nademnou. Některé fonty například když se podívam na nastavení napájení tak je tam "teplomněr" ukazující stav hlavní baterie a u toho nápis HLAVNÍ BATERIE tento nápis ale vidím pouze do půly řádku. Dá se to nějak vyřešit? Je to blbost ale je to nepříjemné.
    Vážně je tam "teplomněr"? A co mněří?
    Jinak jsem si vždy myslel, že synonymum polovice je půle, ne půla....ale člověk se pořád učí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Je pravda ze Teplomner ( jeste k tomu M a N ) je spatny termin pro ukazatel,ale ta pule si myslim ,ze by mohla byt. A popravde sem spise cekal radu s problemem a ne kontrolu cestiny .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Podle obrázku to vypadá, že máš špatně nastavené velikosti písmav ozVGA.zkus je ještě zmenšit.
    OZVGA mam nastaveny kolonky takto(od vrchu): 1120/1260/18/18/18. když jsem tam dal vysoké hodnoty dělalo mi to samé. kdyžtak zkus nabouchat ještě nižší hodnoty
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Omlouvam se za ten teplomněr, ale proto to bylo v uvozovkách!

    Maarty: díky, zkusím to. Dával jsem tam jiné hodnoty ale ne tak malé tak se uvidí.

    A ještě poslední otázka: jde nějak udělat aby se mi programy které neumí real vga spouštěly do normálního VGA? Jde mi o to že používám iGO 2006 a když ho spustím tak ani nenaběhne a zatuhne, občas hodí chybovou hlášku. Používám ho často ale zase kuli němu nechci vracet zpět VGA rozlišení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neda... iGO proste v RealVGA nechodi...

    Jinak samozrejme, to ze vam to zobrazuje nekde neco spatne je dano tim, ze ne vse je optimalni. Je to hack do systemu, kteri si udelali uzivatele.
    Navic, ty soubory, ktere se maji kopirovat se lisi zarizeni od zarizeni, protoze ne vzdy je vsechno stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    tento problem je vyresen ve foru XDA-DEVELOPERS.COM, v diskuzi k Univerzalu, jsou tam exe soubory prave pro Baterku a dlasi nastaveni, ale predpoklada to pouzivani pristroje v realVGA , neb pokud se vrati rozliseni zpet, tak jsou indikatory az za roh :-(

    BTW klidne je sem hodim, pokud je nenajdete :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    no myslim že je sem můžete hodit i pro jiné uživatele. Já sám je používat asi nebudu a vrátím se zpět k VGA, ač nerad ale realVGA je pro mě nepoužitelné z důvodu používání toho iGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A je problém přepnout? Když jedeš v autě přepneš do MS VGA - stejně nic jiného v autě kromě navigování (a max. puštěné muziky) využívat nemůžeš. A na ostatní si zase přepneš do realVGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Kde stahnout Real Player v CABu?
    Od mattes_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 21:33
  2. Real VGA mod pro N30 N35 N50 atd .... :)
    Od veisen_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 14-09-2006, 16:54
  3. Real VGA na c550
    Od cz_iceman v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 12:38
  4. Real VGA
    Od pdq v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2005, 20:05