Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Microsoft ActiveSync 4.2 oficiálně vypuštěn

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Více informací a stahovat můžete: zde anglický a český tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    216

    :?:
    Máte již někdo zkušenosti, jak se nová verze chová k PDA s Win 2003 SE a zda to neprodukuje nějaké nekalosti?

    PS: Dousud využívám ActiveSync 3.8.0 a uvažuji, že bych na to možná přešel... (S ActiveSync 4.1 vs Win 2003 SE bývaly potíže, resp. byl doporučen jen pro Win Mobile 5.0.) ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    já používám 4.1 s wm 2003 se a žádný problém ani přes bluetooth:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ja mam 2x qtek 8310, a ted s 4.2 jsem spokojen.

    Vsechny starsi verze (vcetne 3.8 az 4.1) chybne detekovali na jednom desktopu vic stejnych zarizeni. Presneji pokud jsem prpojil 1. zarizeni s partnerstvym k tomuto desktopu vse ok , pokud jsem pripojil ale stejne dalsi zarizeni ktere vazbu nema vubec (nebo s jinym pc nebo desktopem) pak nabehne pruvodce vytvorenim partnerstvz. Ovsem i kdyz jsem ho okamzite stornoval nebo nastavil jen jako HOST, zrusilo to okamzite partnerstvy s 1. zarizenim coz nemnelo. Toto se ale jiz nestava s novou verzi 4.2, takze ted jiz 100% spokojenost a vrele ho doporucuji.

    (co se tyce dvou stejnych zarizeni a nesmyselne ruseni partnerstvy s 1. zarizenim, nema to nic spolecneho s windows, ani s ID nebo jmenem zarizeni, pravdepodobne, to same jsem skousel u na jinych pocitacich a dokonce i v kombinaci s tretim qtekem...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud nemáte WM 5.0 a AS 3.8.x funguje bezproblémově, zůstaňte u něj! S AS 4.x si nepolepšíte, naopak o něco i přijdete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    44

    Po nainstalovani AS beta verzie 4.2 a napojeni PC s PDA a zosynchonizovani nefunguje v PDA siet. Myslel som si ze to je tou beta verziou, ale lepsie to nie je ani po nahodeni ostrej verzie. Zjavuje sa chybova hlaska.

    Vratil som sa na staru verziu 4.1 a po zapojeni PDA na PC, siet uz ide.

    Takze, kto pouzivate PDA s WM5 po zapojeni cez AS aj na prehliadanie stranok v PDA, neodporucam nahodit AS 4.2:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pouzivam 4.2 a zadny problem. Je totiz zapotrebi v nastaveni site v AS zmenit AUTO na "Tato sit je pripojena do Internetu."
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od karlic
    Pouzivam 4.2 a zadny problem. Je totiz zapotrebi v nastaveni site v AS zmenit AUTO na "Tato sit je pripojena do Internetu."
    aha,
    dobre vediet...

    Vyskusam
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    112

    Mě ta nová 4.2 s Variem nejdřív trochu blbla a synchronizace byla dost pomalá, po restartu obou zařízení a dvojí synchronizaci už to funguje normálně. Zřejmě za to mohla ta hromada balastu, co mám v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    44

    Nepomaha nic z hore uvedeneho. Ani manualne nastavenie firewall (dokonca aj vypnutie firewallu). Stale mam chybu 80072efd v AS 4.2 a po pokuse o browsovanie v PDA hodi chybu 80072f78.

    Uz som bezradny a mam taky pocit, ze sa vratim k verzii 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    uz je venku aj cz verze 4.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od zoky
    Nepomaha nic z hore uvedeneho. Ani manualne nastavenie firewall (dokonca aj vypnutie firewallu). Stale mam chybu 80072efd v AS 4.2 a po pokuse o browsovanie v PDA hodi chybu 80072f78.
    http://www.microsoft.com/communities...9ed&sloc=en-us - je tam odkaz na clanek v Knowledge Base, ktery tuto chybu resi (je nutne nainstalovat Security Update pack na IE v PC)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    No nevím, asi to používám nějak blbě. Po asi dvou letech jsem se odhodlal a zkusil si kontakty sesynchronizovat. AS to pochopil po svém a mám je duplicitní. Teda nemám, protože mám SPB Backup a čas si s tím pohrát. Tak se asi zase vrátím k režimu host. Ten mi umožňuje využívat téměř okamžitě služeb všech programů, aniž bych musel čekat na téměř nekonečnou výměnu informací po připojení, i když nemám zaškrtnuté žádné požadavky k synchronizaci. To AS ignoruje. Já se totiž potřebuji jen připojit (a jít) a nic nesynchronizovat. Ale to jaksi nejde. Nebo jo? Žádné jiné řešení, než odklikat ty blbé dialogy host režimu. jojo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ja zatim pouzivam AS 4.1, a jelikoz pouzivam 2 PDA (jedno Vario svoje a Acer N35 co jsem daroval zene) mam samozrejme nastavenou synchronizaci jen pro Vario a dalsi partnerstvi pro Acer (kdyz potrebuji neco delat) a zde samozrejme nemam zaskrtnutou zadnou synchronizaci a vse funguje naprosto normalne, pripojim Acer a hned muzu normalne instalovat, kdyz nic nesynchronizuji, tak nema na co cekat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Citace Původně odesláno od jerrry
    uz je venku aj cz verze 4.2
    Nemuzes dat odkaz ????, hledal jsem na microsoft CZ a tam je jenom 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s Microsoft ActiveSync
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 20:18
  2. ActiveSync 4.1 již oficiálně
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 11:01
  3. MICROSOFT ACTIVESYNC VERSION 4.1
    Od Miloš Strouhal v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 21:25
  4. Microsoft Activesync 4 ??
    Od david131 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 21:16
  5. Microsoft ActiveSync 3.7.1.
    Od melisak v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 23-05-2004, 22:21