Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 53 z 53

Téma: Mio c710 - Vase zkusenosti

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Peta
    Citace Původně odesláno od Surgical
    Taky proto vzniklo ce4you
    ce4you - neni nahodu to ce - windows pro kapesni zarizeni?? - windows ce
    a co myslis ty blahovy, ze bezi v MIO C710? Windows CE. Opravdu nechapu, proc nekomu vadi tahle diskuse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    pokud prispevek od petr_nadenik byl reakce na muj tak ho nechapu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Prosím o radu:
    Jak uložit hlas navigace?

    Veškerá nastavení se uloží jen hlas navigace se se vždy po ukončení aplikace vratí zpět z Český na English
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118

    Pánové, možná trochu zvláštní dotaz. Chci koupit navigaci manželce a žijeme v Orl. horách. S iGO v PDA mám problém v tom, že má staré informace o lokálních silnicích a už jsem ho u HK zcela zamotal díky objížďkám. Ptám se tedy :-) :

    - je schopná i žena s celkem mizivým orientačním smyslem s MIO C710+ jezdit?
    - jsou v současné verzi MIO C710+ lepší mapy než ve verzi iGO z dubna 2006?

    Dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Takže do tohoto zařízení nemohu nahrát mapy SmartMaps? (S jednoúčelovými navigacemi nemám zkušenosti)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Nejde, proto to je jednoucelove zarizeni. Tak jak ho dostanete, tak tak ho pouzivate, zadne zasadni zmeny. K tomu jsou urceny zarizeni PDA.
    Popravde receno nechapu uzivatele co si koupi jednoucelovku (nejcasteji C710) a pak ho ruzne odemikaji a hledaji programy, ktere tam je mozne nainstalovat. Jelikoz to obsahuje WIndows Core, tak tech programu moc neni. Kdyby si koupili PDA tak to nic resit nemusi. ALe to je mozna jenom muj pohled na vec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53

    V7s V7s je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Naj
    Takže do tohoto zařízení nemohu nahrát mapy SmartMaps? (S jednoúčelovými navigacemi nemám zkušenosti)

    Uz to zrejme nebude aktualni, ale cykloturisticke mapy SmartMaps jdou navigaci Mio (C520 nebo C720)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. HTC S740 vase oblibene programky
    Od xpeldax v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-11-2009, 15:46
  2. IGO 8.3 na MIO C710 - Nabídka Start
    Od base.jan v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 10:49
  3. Mio C710 RDS-TMC
    Od blue_line v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 16:58