Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 53

Téma: Mio c710 - Vase zkusenosti

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Pokoušel jsem se o stejnou metodu přenosu map do C710 a také s naprosto stejným výsledkem. Ty mapy jsou opravdu nějak uzamčený. Podle mne by to mohlo být uloženo v tom souboru license.db. Bohužel jsem kolem přesunů map ještě nenarazil na žádné forum, kde by se tím zabývali do hloubky. Určitě musí být vhodný způsob. Má někdo jiný nápad?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od MartinM
    Pokoušel jsem se o stejnou metodu přenosu map do C710 a také s naprosto stejným výsledkem. Ty mapy jsou opravdu nějak uzamčený. Podle mne by to mohlo být zašifrováno v tom souboru license.db. Bohužel jsem kolem přesunů map ještě nenarazil na žádné forum, kde by se tím zabývali do hloubky. Určitě musí být vhodný způsob nebo meducína. Má někdo jiný nápad?
    U A701 pomůže reinstalace s platným souborem license.db (vyzkoušeno)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od unmasked
    Citace Původně odesláno od MartinM
    Pokoušel jsem se o stejnou metodu přenosu map do C710 a také s naprosto stejným výsledkem. Ty mapy jsou opravdu nějak uzamčený. Podle mne by to mohlo být zašifrováno v tom souboru license.db. Bohužel jsem kolem přesunů map ještě nenarazil na žádné forum, kde by se tím zabývali do hloubky. Určitě musí být vhodný způsob nebo meducína. Má někdo jiný nápad?
    U A701 pomůže reinstalace s platným souborem license.db (vyzkoušeno)
    tak jsem vcera vyrazil a u nas (na valašsku me to sice naslo tmc - CRo ale nenacetlo to nic nacita vam to udalosti z lece cr nebo to nacita jen udalosti, ktere patri k trase??

    jinak igo je na sd je urcite chraneno pomoci CPRM, takze to tak jednoduse nepujde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Moje Mio nacita RDS-TMC zpravy z cele CR, v nekterych dnech (hlavne v patky) tam mam i pres dve stovky dopravnich zprav. Vysledoval jsem ale, ze HODNE zalezi na umisteni anteny v aute a lze rict, ze ta dodana antenka je pouze provizorni reseni. Je potreba totiz dost kvalitni signal, aby se dokazaly informace nacitat, rozodne to musi byt kvalitnejsi, nez staci na bezny provoz rozhlasove stanice. Takze jiz zacinam hledat reseni, ktere umozni pripojit Mio primo na antenu v aute.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, mate vystrahu. 1. Zadny warez ani navody, 2. tohle zarizeni by melo byt diskutovane na jinych forech nez tady...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od kopacek
    Moje Mio nacita RDS-TMC zpravy z cele CR, v nekterych dnech (hlavne v patky) tam mam i pres dve stovky dopravnich zprav. Vysledoval jsem ale, ze HODNE zalezi na umisteni anteny v aute a lze rict, ze ta dodana antenka je pouze provizorni reseni. Je potreba totiz dost kvalitni signal, aby se dokazaly informace nacitat, rozodne to musi byt kvalitnejsi, nez staci na bezny provoz rozhlasove stanice. Takze jiz zacinam hledat reseni, ktere umozni pripojit Mio primo na antenu v aute.
    kdyz ho najdes tak dej vedet

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od beecher
    Panove, mate vystrahu. 1. Zadny warez ani navody, 2. tohle zarizeni by melo byt diskutovane na jinych forech nez tady...
    proc je to regulerni vyrobek MiTAC Mio DigiWalker..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To sice je, ale neni to PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Pardon, nerad bych zde překážel, jdu hledat nePDA forum.

    Jenom jsem potřeboval poradit, abych si upravil GPS podle mých představ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od beecher
    To sice je, ale neni to PDA...
    Neni to snad jedno? PDA se vice a vice zacinaji pouzivat jako navigace a i tento server se tim zacina prevazne zaobirat. Tak proc vytykat nekomu prispevek ohledne PNA? Pripada me to jako kdyz na PALMARE.CZ nekdo psal, ze to je server od PALMech a ne o Windows MObile ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky proto vzniklo ce4you
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Taky proto vzniklo ce4you
    ce4you - neni nahodu to ce - windows pro kapesni zarizeni?? - windows ce
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj všichni, uvažuji o koupi tohoto zařízení, zejména mě zaujalo integrované RDS-TMC. Jedná se mi zejména o jeho využití v Česku a Německu. Je to nějak rozumně funkční? Musím MIO k přijímání těchto informací nějak ladit nebo si tyto informace stáhne Mio samo (vím, že v Německu je víc zdrojů TMC) a jaký vybere zdroj TMC (náhodný?)? Je součástí dodávky anténa nebo ji musím koupit zvlášť? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    TMC prijem funguje zcela automaticky. V dodavce je vse co potrebujete vcetne provozu TMC. Takze neni potreba nic prikupovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    Forum, které se zaobírá PODROBNĚ a JEN modelem MIO C710 je zde:
    FÓRUM o MIO C710
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC S740 vase oblibene programky
    Od xpeldax v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-11-2009, 16:46
  2. IGO 8.3 na MIO C710 - Nabídka Start
    Od base.jan v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 11:49
  3. Mio C710 RDS-TMC
    Od blue_line v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 17:58