Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 182

Téma: Nejlepší ROM Qtek 9100/MDA Vario

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Áha, tak v ty ROMce RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID.exe smartdial je. Super. Dik za info Meline. Pochopitelne Jeenikuv dotaz by me tez zajimal. Zdali, pokud nahraji ROM z webu T-mobilu jestli neco v servisu poznaji, ci nikoliv. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nepoznaji, pokud zpet zamknes CID.
    Neboli, aby jsi nahral jinou ROM nez T-Mobile musel jsi udelat CID unlock a pote to zpet musis zamknout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Nevíte někdo jaký CZ smartdiall funguje s tou Orage ROM.Zkusil jsem několik z těch,které jsem tu našel a nefunguje ani jedna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Urcite musi fungovat ta od Samana pro ROM 2.17
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim
    Mam 2.17.07.02 Qtek - je v ni nejaky zasadni rozdil proti Orange nebo Mr.Clean? Vyplati se prechod? Je vubec nekde k dispozici srovnani uvedenych ROM?

    Diky, Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Zajímavý problém.... chtěl sem přeflashnout Mr.Cleana na OrangePL bohužel bezúspěšně. Update proběhne komplet včetně gratulace, ale Mr.Clean zůstává. Pro jistotu sem zkusil přeflashovat jinou ROMkou ale výsledek stejný. Na druhém Variu jsem přeflashoval na zkoušku nainstalované OrangePL stejnou ROMkou (TM - WWE) kterou Mr.Clean nešel a vše OK. Setkal se s tím někdo, resp. narazil někdo někde na podobný problém a návod na jeho řešení???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Od konzultanta spolecnosti T-Mobile CZ se ke mne donesla zprava, ze behem tydne bude na webu nejnovejsi verze ROM pro MDA Vario. Nezbyva, nez ji netrpelive ocekavat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    ... nikde som nenašiel, kde sa dá stiahnuť verzia ... ORANGE ... môžete niekto priložiť link ? Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od overgrounder
    Od konzultanta spolecnosti T-Mobile CZ se ke mne donesla zprava, ze behem tydne bude na webu nejnovejsi verze ROM pro MDA Vario. Nezbyva, nez ji netrpelive ocekavat...
    Tak ted tyden neusnu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    2 overgrounder
    pro me nejlepsi zprava dnesniho dne, doufam ze tomu tak bude...bylo by to skvely
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    jj, super . A nevite nekdo co v ni ma byt noveho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    bude chodit 2x rychleji a nikdy se nezakousne atd... na co cekate?? stejne tam nebude nic jinyho nez to co je uz v ostatnich....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    No právě, že 2.x jsou rychlejší než stávající T-M 1.6.2.3. A kromě toho tam člověk bude mít češtinu a v klidu záruku, je to tak těžké pochopit? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Nepoznaji, pokud zpet zamknes CID.
    Neboli, aby jsi nahral jinou ROM nez T-Mobile musel jsi udelat CID unlock a pote to zpet musis zamknout.
    Tak to je na me moc odborne. Ja jsem s tim zamerne nic nedelal. Stahl jsem jinou ROMku, pustil z PC a flashla se mi, nic vic, nic min. Tak ted jen doufam, ze mi tam pujde dat ta "nova" od TM. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od janopi
    ... nikde som nenašiel, kde sa dá stiahnuť verzia ... ORANGE ... môžete niekto priložiť link ? Ďakujem
    Tady otevri link potom jdu na cestu: /Wizard/Roms/Orange/RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID.exe a mas ji.
    Musim priznat,ze jsem neveril tomu,ze to muze byt rychlejsi,ale je to tak.Hlavne to poznam podle toho,ze i kdyz mam zapnute vario napr. dva dny v kuse,tak nemusim porad lezt do "pameti" a vypinat vsechny bezici aplikace.Porad to lita svizne.Jestli ta nova od TM bude porad lina, tak tam frknu Orange nazpet :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  3. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  4. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 20:13