Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 182

Téma: Nejlepší ROM Qtek 9100/MDA Vario

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Po pěti dnech používání ROM OrangePL WWE konstatuji že je (dle mého názoru) v současné době to nejlepší co je k dispozici a v mnoha směrech překonává špičkového Mr.Cleana kterého mám na druhém Wizardu cca 10 dní. Zatím sem nevyužil možnosti přetaktovávat procesor OmapClockem otázkou je zda k přetaktování nedochází automaticky při větší zátěži CPU neboť některé věcičky jako videoclipy a pod. chodí v Orangerom bez jakéhokoliv zadrhnutí... Závěr: vřele doporučuji OrangePL ROM vyzkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ale predpokladam, ze ani Orange, ani Mr. Clean nejsou v cestine, ze ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To predpokladas spravne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Hmm, tak tim to neni pro me. Sice anglicky umim, ale radeji bych rodny jazyk
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Ale predpokladam, ze ani Orange, ani Mr. Clean nejsou v cestine, ze ?
    Čeština na Qtek9100 (MDA Vario) fungující s OrangePL a Mr.Cleanem je od Sunnysoftu, stojí ale nějakou korunu (14 dni na vyzkoušení plná verze zadara)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    Ovšem čeština od Sunnysoftu zase drasticky snižuje rychlost MDA-čka.Tím zase ztrácíme hlavní výhodu a tou je zrychlení přístroje.Já myslím,že těch pár příkazú v angličtině zvládne i laik a na počáteční nastavení přístroje stačí ta zkušební verze na 10 dní.Ostatně víceméně každý používá spíše programy,které mohou být v češtině, než samotný operační systém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Čeština nejen od Sunnysoftu ale i např. od Microsoftu zpomaluje chod nejen PDA či Smartphonu ale i PC atd. Určitě mne dá zapravdu každý kdo užívá OP Windows (95,98,2000, XP) v EN a měl možnost srovnat s tímtéž v CZ provedení.. Chápu ale ty kterým EN nevyhovuje protože např. neumí, ti bohužel musí oželet trochu rychlosti (v PDA atd. markantnější než v PC) a zároveň i trochu financí (upgrade lokalizace od Sunnysoftu cca 300Kč, první pořízení licence - cca 1800Kč). Dá se pravěpodobně použít i lokalizace z původní extendrom z Eurotelu nebo T-Mobile ale to zde již zžejmě bylo řešeno... Vyzkouším s \Orange i Mr.Cleanem a dám vědět jak sem pochodil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Nebylo řešeno. Vyzkoušej prosím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od batt
    Dá se pravěpodobně použít i lokalizace z původní extendrom z Eurotelu nebo T-Mobile ale to zde již zžejmě bylo řešeno... Vyzkouším s \Orange i Mr.Cleanem a dám vědět jak sem pochodil...
    Teď budu mluvit o ROMce od TM ve verzi 1.6.2.3 => Lokalizace není v ExtendedROM, ale je to lokalizace systému jako taková. Po HR "mluví" OS již od prvních okamžiků česky, již kalibrace a celý ten úvodní instruktážní proces se mnou komunikoval česky.

    Teď mám MrClean 2.24 a zdá se být citelně lepší (svižnější) než TM 1623. A to, že je OS v EN mi nevadí, dokumenty, které jsem měl na kartě stále otevřu v čitelné podobě :-) OS tedy obsahuje (asi Unicode?) i české znaky! Jenom jsem zatím nepřišel na to, jak zadávat některé (ěščřž) znaky :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Pořiď si Resco Keyboard
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Hele, lidi, ja nevim, co blbnete. To jeste za tech nekolik mesicu pouzivani WM5 nemate zazity postup pro nastavovani zarizeni??? To vam tak strasne schazi ceska lokalizace, diky jejiz absenci zavrhujete rychlejsi a stabilnejsi romku??? Ja osobne, a to podotykam, ze nejsem zadny anglictinar, jsem nekolikerym hardresetovanim ziskal um prakticky dokonaly, kdy cely system nastavim za deset minut a pak si jen obnovim nezbytne programy do zarizeni, ponevadz vsechno ostatni, co jde, mam na karte. Objektivne uznavam, ze system, hovorici na me rodnou reci, je prijemnejsi, ale na druhou stranu anglina take neni k zahozeni, zvlaste pak tehdy, trenuji-li si diky tomu slovicka. neni jich sice mnoho, ale furt lepsi neco, nez nic. Takze jakypakcopak

    K tem ceskym znakum, Resco Keyboard jen pro sw klavesnici, na hw staci sym.txt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Souhlas s nazorem >overgrounder<. Tech par anglickych vyrazu pro nastavovani mda si snad i ten kdo neumi angl. odvodi intuitivne. Jinak stejne zalezi na nahranych programech a ty jsou stejne hlevne angl. Co se tyka zadavani a zobrazovani ceskych znaku plne to resi jak rikal >overgrounder< resco keyboard a sym.txt. Bal jsem se toho taky pri upgrade na rom qtech 2.17, ale rychlost, uvolnena pamet a stablita mda za tech par angl. vyrazu opravdu stoji:!: :!:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Vlastnim MDA VARIO T-Mobile rom 1.6.2.3. CSY
    Tak mi to nedalo a zkusil jsem tam dat ROMku RUU_Wizard_OrangePL_Customize_WWE_224_Aku23_A2DP_N OCID.exe
    Vsichni zde pisou o tom, jak bude zarizeni v anglictine, ovsem me toho zustalo spousta v jazyce rodnem.Je to v poradku?Ted kdyz si stahnu z TM webu onu romku a dam ji tam zpet, tak docilim puvodniho nastaveni,jak jsem to dostal v prodejne,je to tak? :?
    Druhy dotaz. Majitele Varia od T-Mobilu jiste vi,ze pod datumem jsou ctyri velke ikony. Spusteni prohlizece, telefon, zpravy a pristup k poznamkam (kalendar, ukoly, kalkulacka, poznamky). Je mozne toto nejakym zpusobem pridat a obnovit?
    Treti dotaz :-)
    co to je ten smartdial? ops:
    Vsem dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Neví někdo je-li na obzoru novější ROM od T-mobile? Nemoh by sem někdo hodit postup jak upgradovat T-mobile ROM a případně se k ní vrátit bez ztráty záruky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Smartdial uz se tu nekolikrat rozebiral. Je to takova jako T9ka pri vytaceni cisel.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  3. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  4. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 20:13