Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 182

Téma: Nejlepší ROM Qtek 9100/MDA Vario

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    beta 2 bude anglická.. pak urobim beta 1 v CZ (dvě paralelní ROM) jinak jestli nechceš kustomizaci a chceš českou ROM, tak prostě na ROM 2.21 CSY dej po HR soft reset. Je snad něco jednoduššího?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    A nejake doporuceni na nejakou ROm by bylo, nebo tam mam nechat tu co tam je a vyckavat!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    rikate to hezky ale ja to mam par hodin a nak tem vasiztkratka moc nerozumin a ani nevim kde stahnou tu ROM ! pokud se vam bude chtit muzete mi to pismout do mejlu kopcemm@quick.cz diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    potreboval bych pomoc,odbornici...do meho wizardu jsem si nahral superrom 1.1(ppctuning.org) a po instalaci mi prestal fungovat signal,pote mi nesel zapnout,furt jenom opakoval soft reset,nyni uz zapnout jde,ale nejde ani za boha pripojit k pocitaci,zkousel jsem reistalovat active sync,ale nepomohlo to,navic je hrozne pomaly a prestal fungovat zvuk...asi jste to uz resili,ale nechce se mi to cele cist...dekuju za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no a jaký ti to píše IPL a SPL při resetu, jestli 1.něco tak seš truhlík a potřebuješ upgradovat nejdřív právě IPLa SPL na 2.něco nejlépo nějakou originální romkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    aha,v tom bude asi problem,moc tady diskuze nesleduju,IPL mam 1.01 a SPL 1.06...jak to muzu zvysit na vetsi nez 2?originalni romkou?kde ji sezenu?omlouvam se za laicke dotazy,o wm se moc nezajimam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    originální rom seženeš u nějakého operátora, např. náš T-Mobile
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    aha,tzn.ze si do mobilu nahraju posledni verzi t-mobilovske romky a pak ji muzu preinstalovat tim superromem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ano přesně tak

    vypadá to, že si to už na smartmanii vyřešil, ale napíšu to eště sem:

    před flashováním jakékoli ROM na Wizarda je dobré si přečíst <a href="http://ppctuning.org/?page=Flash%20good">návod</a> se všemy možnými problémy, které mohou nastat a pak se teprve dát do flashování.
    Oficiální 2.21 českou ROM (T-Mobile) si můžete <a href="http://t-mobile.cz/Web/ClientFunction.DownloadFile.axd?FileID=781f5c6a-4532-4303-b5df-eea1ca3859c2">stáhnout</a> na jejich stránkách a to bude asi tak vše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    jo,uz sem to tam resil a doufam ze uspesne...mam jeste jeden dotazri pokusu nahrat si tu t-mobilovskou romku mi to vyhodilo hlasku:neplatna ID vyrobce?co s tim?ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    lol - tak to znamená, že nemáš udělanej správně CID-unlock. Je to možná jenom tím, že přehráváš IPL/SPL, které je také zvlášť CID-locklé, takže nejspíš bueš muset naflashovat ROM pouze s IPL/SPL, co sem nedávno ukuchtil.
    Můžeš ho nahrát i přez superrom, jak si jí měl v tom stavu, že nesyncovala a nefungoval signál - mělo by jí to spravit.

    !!! Upozornění - Tato "ROM" je pouze pro G3 zařízení a G4 si tím na více než 100% obrátíte v prach !!!
    <a href=http://fenix.metronet.cz/johnny/download/ppctuning_2.26_IPL_SPL_G3.exe>Download ppctuning_2.26_IPL_SPL_G3</a>
    <h3><font color="RED">Neflashujte, pokud si nejse na 100% jistí tím, co děláte !!!</h3></font>
    Za případné zničení zařízení nenesu žádnou zodpovědnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Vyadada to, ze chazykkkkk asi nema vario ale qteka, kde mel v originale WWE ROM. Takze pokud nehce delat CID-Unlock, tak nahrat TMO-WWE ROM 2.26 co je treba na xda-dev..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    On unlocknul CID, ale pak se vykašlal na flashování jakékoli (po CID unlocku ) oficiální 2.x ROM, takže má dvě možnosti
    1) Naflashovat tu jakoukoli 2.x ROM, aby se mu přeflashlo IPL / SPL na 2.x a pak superrom.
    2) Naflashovat tuto only-IPL/SPL ROM a bude to mít rovnou v provozu. Ale ovšem flashovat přez tu oficiální ROM je bezpečnější - tuhle bych doporučil jenom kvůli tomu, kdyby tam ta oficiální nešla
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravim

    už více než půl roku běžím na Mr. Clean ROM, ver 2.21 a už zvažuju nad Hard Resetem a přitom ještě koukám tady, že nastal pěkný pokrok ve vývoji různých rom. No moje otázka:

    Má cenu přecházet z Mr.Clean na SuperROM? Před Mr.Clean jsem měl original T-Mobile ROM, ve verzi 1.něco.Jinak mám G3 vario, ale bez CID unlocku. Mr. Clean mi tam šel nahrát bez něj. Musim si tedy nejprv udělat CID unlock abych tam mohl dostat superrom, nebo to můžu flashnout přímo, či superrom, která rovnou provede i CID unlock?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    nee Superrom neprovede CID unlock.
    Přejít se rozhodně vyplatí, protože ten rádoby Mr. clean je pouze extROM bez T-Mobile balastu (proto jde na CID-locked) a má o dost míň volné paměti, než superrom.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  3. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  4. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 20:13