uz ju taham, dik za upozornenie![]()
uspesne flashnuto, Axim je o poznani rychlejsi, reaguje rychleji a tak. po cistym flashi a hard resetu necelych 32MB volnych pameti.
Pristroj je celkove rychlejsiupgrade trval asi 10min
Zdravím, budu dělat upgrade porpvé, musím něják zálohovat data ??
D9ky Michal
Nevíte někdo jak u nové ROMky změnit ikonu stavu baterie v horní liště zpět na hodiny, jak to bylo dřív? Tohle nepomáhá. Díky.![]()
EDIT: už jsem to rozchodil. Nějak jsem si přečet jenom půlku návodu.![]()
Sync dat do Outlooku na PC...Původně odesláno od Lachim Ahalb
Programy je nutne reinstalovat...
ROMka flashnuta
x51v je rychlejsi, a pribudla moznost synchro cez usb, nie iba kolisku
nefunguje mi cardexport II., prepinat ide, ale dell sa mi neobjavi ako disk v PC, a takisto mi nejde nastavit manualne spustanie AS miesto automat. 10 min.(aj ked sa mi zda, ze uz nestartuje automaticky po SR) cize malo by to byt opravene?
také flashnuto, delal jsem to ve svém věku poprvé a zdařilo se:sarcastic: .Jdu instalovat tak uvidime,zda se to svižnější tak se necháme překvapit
hmm, mne chyba na today ikona zvuku, indikacia pripojenia![]()
ROM A06 vs A12, the benchmark
Kuk
Zrychlení nejsem schopen rozpoznat; zaznamenal jsem ale, že se mi bez problémů zkonvertovaly i velké *.mdb soubory, které dříve dělaly problémy. Navíc jsem nedělal ani předepsané zásahy do PC registrů.
Původně odesláno od mika
... prosim Ta, nie som zdatny v anglictine, takze ako si to urobil? Dost mi pomozes. Tiez mi tam vadi ten indikator baterie, mal by som tam radsej cas, ev. cas+datum. Vdaka.
V registrech v HKLM\Software\Microsoft\Shell vytvoř DWORD ShowTitleBarClock a nastav na hodnotu 1. Potom Axima vypni chvíli počkej a znovu zapni. Po resetu se místo stavu baterie budou zobrazovat hodiny.
MiKa
Suuuper. Vdaka, vdaka, vdaka. Funguje to.