Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 49

Téma: Nové ROMky A12 pro Axim X51(v)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    uz ju taham, dik za upozornenie
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    uspesne flashnuto, Axim je o poznani rychlejsi, reaguje rychleji a tak. po cistym flashi a hard resetu necelych 32MB volnych pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Pristroj je celkove rychlejsi upgrade trval asi 10min
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    35

    Zdravím, budu dělat upgrade porpvé, musím něják zálohovat data ??

    D9ky Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    14

    Nevíte někdo jak u nové ROMky změnit ikonu stavu baterie v horní liště zpět na hodiny, jak to bylo dřív? Tohle nepomáhá. Díky.


    EDIT: už jsem to rozchodil. Nějak jsem si přečet jenom půlku návodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Lachim Ahalb
    Zdravím, budu dělat upgrade porpvé, musím něják zálohovat data ??
    Sync dat do Outlooku na PC...
    Programy je nutne reinstalovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    ROMka flashnuta
    x51v je rychlejsi, a pribudla moznost synchro cez usb, nie iba kolisku
    nefunguje mi cardexport II., prepinat ide, ale dell sa mi neobjavi ako disk v PC, a takisto mi nejde nastavit manualne spustanie AS miesto automat. 10 min.(aj ked sa mi zda, ze uz nestartuje automaticky po SR) cize malo by to byt opravene?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    také flashnuto, delal jsem to ve svém věku poprvé a zdařilo se:sarcastic: .Jdu instalovat tak uvidime,zda se to svižnější tak se necháme překvapit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    hmm, mne chyba na today ikona zvuku, indikacia pripojenia
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ROM A06 vs A12, the benchmark

    Kuk
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Zrychlení nejsem schopen rozpoznat; zaznamenal jsem ale, že se mi bez problémů zkonvertovaly i velké *.mdb soubory, které dříve dělaly problémy. Navíc jsem nedělal ani předepsané zásahy do PC registrů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od mika
    Nevíte někdo jak u nové ROMky změnit ikonu stavu baterie v horní liště zpět na hodiny, jak to bylo dřív? Tohle nepomáhá. Díky.


    EDIT: už jsem to rozchodil. Nějak jsem si přečet jenom půlku návodu.

    ... prosim Ta, nie som zdatny v anglictine, takze ako si to urobil? Dost mi pomozes. Tiez mi tam vadi ten indikator baterie, mal by som tam radsej cas, ev. cas+datum. Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    14

    V registrech v HKLM\Software\Microsoft\Shell vytvoř DWORD ShowTitleBarClock a nastav na hodnotu 1. Potom Axima vypni chvíli počkej a znovu zapni. Po resetu se místo stavu baterie budou zobrazovat hodiny.

    MiKa
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    36

    Suuuper. Vdaka, vdaka, vdaka. Funguje to.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2009, 07:29
  2. Problém s instalací nové ROMky
    Od ByBOB v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-03-2007, 11:14
  3. 2 nové ROMky pro Mio A701 od OKI van Kenobiho
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-11-2006, 20:46
  4. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 09:30
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-06-2005, 15:46