Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Náhrada za GPRS Monitor?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    7

    Jsem cerstvym majitelem Vario1, poradi mi nekdo, jaka je free verze nahrazujici program GPRS Monitor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neni. A pokud jste majitelem Varia, tak jej mate zdarma v ROMce od T-M? Nebo to uz do Varii nedava?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tusim, ze T-Mobile je daval jen ke Compactum pro WM2003SE...Kdyz jsem mel Compacta, tak tam byl, k Variu dodavan nebyl (v dobe, kdy jsem ho kupoval tedy v prosinci 2005...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    7

    At hledam, jak hledam, neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Ke Compactu II se přikládá CD od T-M, na kterém GPRS Monitor je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Já jsem ho dostal k VARIU na přiloženém CD, bylo to v prosinci. Jinak na stránkách T-Mobile je v sekci MDA volně ke stažení. Myslím, že se mu těžko něco free vyrovná, takže bych to ani neřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Cab na strance T-M vypada, ze je pro MDAC II a pri instalaci na Vario 'Unable to install applikation. Please update ROM...'. Takze asi je Ale na CD k Variu je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    7

    Uz jsem jej nasel, hledal jsem na prilozenem CD, ale tam neni, nasel jsem jej naistalovany v adresari ActiveSync - HTC Apps. Takze se to naistalovalo pri instalaci ActiveSync na PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    na prilozenem CD je, jmenuje se "appsuite mdavario cz1.0.0.1",ale jinak se da volne stahnout http://www.spbsoftwarehouse.com/products/gprsmonitor/download.html?en.
    nic lepsiho jsem free nenasel,jsem snim spokojenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    free za 19.95:$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    nejen T-MOBILE priklada GPRS monitor k Variu, mel sem ho prilozen i ja ke svemu Variu, kupovanymu u Eurotelu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pak ale nemate Vario, ale QTek 9100...
    A ET se placnul pres kapsu a zacal dodavat GPRS Monitor taky? To jsou veci, to jsou veci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    jo, omlouvam se, mam QTEKa, ne Vario, tech nazvu pro jednu krabici je tolik ze sem se uz do toho zamotal

    a je to tak, uz i ET priklada ke QTEKu GPRS monitor ... uz dokonce i pomerne delsi dobu, telefon byl kupovanej cca ... 3 mesice zpatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GPRS monitor
    Od boby_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 12:50
  2. Spb GPRS Monitor
    Od Pavel Koza v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 09:44
  3. SPB GPRS Monitor v CZ
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 21:55
  4. Spb GPRS Monitor
    Od Rob_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 13:34