Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Plugin pro hlídání rychlosti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Nevím jestli se to tady již řešilo, nikde jsem to nenašel.
    Nevíte někdo u nějakém pluginu pro tomtom na hlídání rychlosti? Funkčnost jakou má např. VitesseLimite, ale přímo v tomtom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Take by se mi takovy plugin hodil.
    Takze bych mel doplnujici otazku - jak je to s dostupnosti nejakeho SDK pro TomTom?
    Na webu TT nemohu nic rozumneho najit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od palacinka
    Nevím jestli se to tady již řešilo, nikde jsem to nenašel.
    Nevíte někdo u nějakém pluginu pro tomtom na hlídání rychlosti? Funkčnost jakou má např. VitesseLimite, ale přímo v tomtom.
    prej to umela "3", tak snad nejakej pametnik .... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od palacinka
    Funkčnost jakou má např. VitesseLimite, ale přímo v tomtom.
    Řekl bych, že v případě VitesseLimite se nechá hovořit spíš o nefunkčnosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    SpeedLimits umí POI-WARNER, jelikož nepoužívám tak si nejsem jistý, jak moc je to konfigurovatelné (tedy zda zvládá zadání rychlosti pouze k POI nebo umí rozlišit komunikaci město / mimoměsto) a tím pádem i použitelné
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    28

    Sám řesším situaci s hlídáním rychlosti ve městech a osadách tak, že nastavím ve volbě Vypnout/Zapnout displej mapy rychlost na 55km/hod. Pokud je PDA s TomTomem v zorném poli řidiče, je přepnutí obrazovky do "schematického" pohledu jasnou a nepřhlédnutelnou informací pro řidiče, že překročil nastavenou rychlost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od Docent
    Citace Původně odesláno od palacinka
    Funkčnost jakou má např. VitesseLimite, ale přímo v tomtom.
    Řekl bych, že v případě VitesseLimite se nechá hovořit spíš o nefunkčnosti...
    VitesseLimite byl pouze jako hrubý příklad.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od Docent
    Citace Původně odesláno od palacinka
    Funkčnost jakou má např. VitesseLimite, ale přímo v tomtom.
    Řekl bych, že v případě VitesseLimite se nechá hovořit spíš o nefunkčnosti...
    Verze 3 to neumela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od RStein
    Take by se mi takovy plugin hodil.
    Takze bych mel doplnujici otazku - jak je to s dostupnosti nejakeho SDK pro TomTom?
    Na webu TT nemohu nic rozumneho najit...
    TTNCF TomTom SDK 2.0 Wrapper for CF 1.1 na PocketGear .com za $142.00

    Mně osobně by se líbilo, kdyby se mi po stisknutí HW tlačítka objevila obrazovka, kde bych přes celou obrazovku měl jako značky vyobrazeny rychlosti 30, 40, 50, 80, 90, 100, 110, 130. Po stisku dané značky by se mi to vrátilo do Navigátora a hlásilo by mi to překročení mnou zvolené rychlosti. Samozřejmostí by byla uživatelsky konfigurovatelná tolerance překročení rychlosti. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Tak to je docela drahy SDK
    Na takovou ptakovinku ho kupovat nebudu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Citace Původně odesláno od RStein
    Take by se mi takovy plugin hodil.
    Takze bych mel doplnujici otazku - jak je to s dostupnosti nejakeho SDK pro TomTom?
    Na webu TT nemohu nic rozumneho najit...
    TTNCF TomTom SDK 2.0 Wrapper for CF 1.1 na PocketGear .com za $142.00

    Mně osobně by se líbilo, kdyby se mi po stisknutí HW tlačítka objevila obrazovka, kde bych přes celou obrazovku měl jako značky vyobrazeny rychlosti 30, 40, 50, 80, 90, 100, 110, 130. Po stisku dané značky by se mi to vrátilo do Navigátora a hlásilo by mi to překročení mnou zvolené rychlosti. Samozřejmostí by byla uživatelsky konfigurovatelná tolerance překročení rychlosti. :yes:
    To musi detekovat ty maximalni rychlosti samo. Je to zaneseno v mapovych podkladech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Hmmm, a už jsi viděl ty nesmysly v iGO?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od RStein
    Tak to je docela drahy SDK
    A to mas jenom ten wrapper, kde je vlastni TT SDK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Hmmm, a už jsi viděl ty nesmysly v iGO?
    Přesně, pokud si v iGO člověk nastaví hlídání rychlosti, nestačí se divit... Klidně to přes Prahu ukazuje 50 a to i tam, kde je povolená 80, na nájezdech na D1 na Jižním městě to klidně ukáže max rychlost 1230km/h...

    V podstatě se to nedá používat, bere si to rychlosti z mapy a snaží se je to i někde odhadovat...

    Asi nejlepší by bylo, kdyby se jen měřila rychlost z GPS, pokud jedu pod 50 neukazovalo by to na displeji nic, nad 50 by se objevila aktuální rychlost, nad 80 by třeba blikala, nad 90 třeba s jinou frekvencí a nad 130 zase s jinou... Nevím, to byl jen příklad, ale něco takového...

    V náklaďáku máme v tachometru taky kontrolku na překročení 80-tky ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Pri mem nedavnem telefonatu s linkou TomTomu jsem na to take ptal, resp. presne na to zda je mozne nejak nastavit, aby me TomTom hlasove upozornil na prekroceni rychlosti dle mapoveho podkladu a bylo mi sdeleno, ze s moji mapou "PL_CZ_HU_SK" v652.1204 bude udaj o vyssi rychlosti na displeji jen blikat, coz dela a to je samorzejme k nicemu, protoze to by covek musel mit porad oci na displeji. Pro hlasove upozorneni, je udajne jak mi sdelili potreba mit aktualnejsi mapu napr EE v6.8. a pak pry bude TomTom prekroceni oznamovat i hlasove. O teto mape uvazuji, at by toto fungovalo ci nikoli, ale i tak by me zajimalo, zda s tim nekdo ma zkusenost. Rad bych aby me TomTom na prekroceni rychlosti, at uz timto ci jinym zpusobem upozornoval.

    Funguje to tak, jak rikaji na lince TomTomu, nebo ne :?:
    Dekuji za info. Shemik. 8)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Software na hlidani deti
    Od honcka_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2011, 12:06
  2. Hlidani GPRS
    Od Sansom_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-08-2007, 07:59
  3. TomTom a hlidani aktualni rychlosti
    Od necry_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 20:25
  4. ToolsTools plugin
    Od tomasd_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 18:56
  5. ICQ plugin
    Od Jozef Anjel v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 14:01