Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: klavesnice k MDA II

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    Zdravim, poradite mi prosim nejakou dobrou HW klavesnici k MDA II?
    Ja sem zadnou pouzitelnou nenasel. Dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    Moc dekuju za rady...hlavne ze se na to 40 lidi podivalo a nikdo nic nenapsal...fakt moc diky...ja si tu klavesnici vykouzlim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mely by chodit tyto dve klavesnice: Freedom Keyboard a pak Stowaway Keyboard...
    Tedy pokud jejich seznamy kompatibilit nekecaji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    73

    Na komatibilitu si dej vážně pozor. Mě asi stokrát ubezpečili, že mi to váááážně ale váááážně bude chodit a nakonec jsem musela přeflešovat na WM2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    ale dyt MDA II ma WM2003,ne?
    jinak uz sem to asi vyresil, nebudu si kupovat klavesnici - koupim si plnou verzi Spb Full Screen Keyboard Snad to bude stacit...
    Jinak dik za to upozorneni s kompatibilitou, ja sem vlastne uvazoval jedine o ty Freedom keyboard a mozna jeste o ty od HP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    73

    Sorry, já jsem z doby, kdy hnědý uhlí bylo ještě zelený . Tehdy to tak nebylo.
    Já jen, že odborníci i tehdy slibovali, ujišťovali, v prsa se bili... a pak že prej stará verze ROMky. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    tak moment, ja mam jedno z prvnich MDA II od Eurotelu co u nas vubec byly... tak nevim jestli by mi taky nerekli stara verze ROMky
    btw jak zjistit verzi ROMky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    V Start->Nastaveni->System->nejake_info_o_systemu_to_bude, kde se dozvite verzi ROMek...
    Jinak se to taky vypisuje pri resetu zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 17:52
  2. klavesnice
    Od evolva v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 15:21
  3. klavesnice
    Od stanyjol v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 14:14