Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ekvalizer na MDA Vario

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Nevím kde dělám chybu ale jakmile si u nákeho doinstalovaného MP3 Přehrávače nastavim ekvalizer například na rock nebo pop je to v podstatě jedno tak slyším takové praskání nevíte čím by to mohlo být popřípadě jaký player funguje korektně ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Mě fungoval WinaPAQ, ale mám MDA III.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    EQ funguje vlastně jako hlasitost pro určitou frekvenci - nemůže být toto zdroj problému, že máš příliš velkou hlasitost?

    Osobně mám vyzkoušené, že EQ a různé vylepšovače zvuku spíše uškodí. Když je špatná a problematická nahrávka, nekvalitní zařízení, na kterém se přehrává nebo nekvalitní sluchátka, žádný EQ to nezlepší. Výsledek je vždy ovlivněný nejslabším článkem tohoto řetězu.

    Pokud na PDA poslouchám muziku, používám defaultní WMP a korekce žádné nepoužívám.


    EQ mají smysl při studiové práci nebo při ozvučování na koncertech. V domácích podmínkách je více-méně doporučení hodný Accuphase a to jen k redukci špatné akustiky místnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ja pouzivam na Variu PocketMusic a ekvalizer funguje normalne a subjektivne bych rekl, ze zlepsi poslech
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    ja pouzival na MDA2 a ted i na Universalu GSplayer (freeware), ktery ma vlastni ekvalizer a nemuzu si ho vynachvalit !
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    65

    ja mam MDA II a WinampQ mi delal presne to samy...Je to divny, ale treba Pocket Music mi to zase nedelal...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 20:50