Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 18 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 262

Téma: Dynavix 1.6

  1. #106
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od MIlan Kvasnica
    Promiňte mi mou arogantnost, ale:
    1) četl jste můj příspěvek ohledně toho, proč by tento produkt měl fungovat?
    2) kde v dokumentaci výrobce:
    http://www.gns-gmbh.com/de/30_rds7890.php
    nebo prodejce:
    http://www.navilock.de/produkte/gruppen/9/RDSSLASHTMC_Kabel_UND_CF_Empfaenger/61321_NL-212R.html

    vidíte text, že "produkt nefunguje s navigačním softem"?
    Dle meho nazoru je tim mysleno to ze neobsahuje GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    [QUOTE="MIlan Kvasnica2) kde v dokumentaci výrobce:
    vidíte text, že "produkt nefunguje s navigačním softem"?

    [/QUOTE]

    To máte pravdu tento text jsem viděl jen u prodejců, ale výrobce mluví o tom, že tento produkt ukazuje Stauinfo´s jako text na PDA ... o navigaci ani slovo a všude popisuje a informuje jen o tom textu.... a třeba u BT 313Tnapsáno je Der BT-313T arbeitet mit jeder NMEA fähigen Navigationssoftware zusammen. Což zde není takže není ani záruka že bude s navigacemi pracovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    ..takže nečetl.
    Přečtěte si tuto diskusi a všechny příspěvky dne 30.6.2006. Po přečtení vstaňte od počítače, běžte se napít, podívejte se z okna na nějaký strom, hluboce se zamyslete, prohoďte tři slova s nějakým živým člověkem, znovu se zamyslete, vraťte se zpět k počítači a položte otázku znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od MIlan Kvasnica
    ..takže nečetl.
    Přečtěte si tuto diskusi a všechny příspěvky dne 30.6.2006. Po přečtení vstaňte od počítače, běžte se napít, podívejte se z okna na nějaký strom, hluboce se zamyslete, prohoďte tři slova s nějakým živým člověkem, znovu se zamyslete, vraťte se zpět k počítači a položte otázku znovu.
    Ale notak to snad nemyslíte vážně. Nejsem zkušený uživatel v oblasti TMC a tomu že napíšete podporuje protokol takže by mohlo fungovat... mi zas tak nic neříká a nedokáži si z toho vyvodit. Každopádně jasnou odpověď ,zda jste toto zařízení, které doporučujete testovali jste NIKDY nenapsali jak předemnou napsal Mudrunka a ten se na to ptal již 30.6. ...
    A myslím že věta TrafficRadio ermoeglicht Ihnen Darstellung von TMC Info als TEXT auf Ihrem PDA ... hovoří jasnou řečí ... to na stránkách výrobce ( zkráceno )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Ted prijde me, ze to nemyslite vazne. To si opravdu myslite, ze vyrobce sw musi testovat veskere hw komponenty co existuji. Kazdy vychazi z toho, co slibuje vyrobce. Pokud vyrobek nebude splnovat to co slibuje, tak ho muzete reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od DaBa
    Ted prijde me, ze to nemyslite vazne. To si opravdu myslite, ze vyrobce sw musi testovat veskere hw komponenty co existuji. Kazdy vychazi z toho, co slibuje vyrobce. Pokud vyrobek nebude splnovat to co slibuje, tak ho muzete reklamovat.
    Jenže výrobce Navilock neslibuje že bude fungovat s navigačním softem píše že umožní příjem TMC zpráv a zobrazení jako text na PDA ... to je vše ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    To ale znamena, ze musi poskytovat informace, ktere je mozno precist a je pak celkem jedno, ktery program je precte a interpretuje. Je jasne, ze jestli to opravdu funguje, bude clovek vedet, az to nekdo vyzkousi, ale teoreticky to fungovat ma. Ale opravdu si nemyslim, ze funkcnost kazdeho zarizeni by mel zkouset vyrobce. I kdyz by bylo lepsi, kdyby mel Telematix u tohoto zarizeni napsano aspon ze je to bez zaruky a ze to nebylo testovano.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od DaBa
    To ale znamena, ze musi poskytovat informace, ktere je mozno precist a je pak celkem jedno, ktery program je precte a interpretuje. Je jasne, ze jestli to opravdu funguje, bude clovek vedet, az to nekdo vyzkousi, ale teoreticky to fungovat ma. Ale opravdu si nemyslim, ze funkcnost kazdeho zarizeni by mel zkouset vyrobce. I kdyz by bylo lepsi, kdyby mel Telematix u tohoto zarizeni napsano aspon ze je to bez zaruky a ze to nebylo testovano.
    Ano přesně si toto myslím co píšete jen napsat není garantováno. Když se jako uživatel NEZNALÝ technických věcí ohledně TMC ( protokoly ...) podívam na Telematix jak píše že je možné pořídit NL212R a Navilock píše že je to na zobrazovaní TMC zprav jako text na PDA tak mě to zarazí ....Nepopírám že to fungovat může, ale bál bych se ho koupit ( i když pro většinu z nás co má dobrou GPS by byl ideální )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Navilock přeprodává spolus s HW taky software od GNS, který ty TMC zprávy na PDA zobrazuje jako text.

    Ale jinak s Vámi souhlasím - Telematix silně zalamil. I v tom PDF: http://www.dynavix.com/download/dynavix_live.pdf

    píše, že 212ka je GPS/TMC přijímač, což není pravda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    78

    Pak doporucuji pri koupi se zeptat, jestli to bude fungovat za teto situace a pokud to potom nepujde, tak to reklamovat. Jinak si myslim, ze provozovat to zvlast a jeste ke vsemu v CF slotu, je docela zahul na baterky. Ale je tady zase me oblibene"i kdyz" Mam totiz NL 313T a jeji citlivost a vydrz se neda s 338 srovnavat, ale bohuzel je jedina a CF slot nemam. Jinak bych 212 koupil a vyzkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od DaBa
    Pak doporucuji pri koupi se zeptat, jestli to bude fungovat za teto situace a pokud to potom nepujde, tak to reklamovat. Jinak si myslim, ze provozovat to zvlast a jeste ke vsemu v CF slotu, je docela zahul na baterky. Ale je tady zase me oblibene"i kdyz" Mam totiz NL 313T a jeji citlivost a vydrz se neda s 338 srovnavat, ale bohuzel je jedina a CF slot nemam. Jinak bych 212 koupil a vyzkousel.
    No potíž je v tom, že internetové obchody co jsem našel v ČR tu formulku nefunguje s navigačním sw mají a tudíž reklamace z důvodů, že nefunguje s Dynavixem neprojde ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Tož tak to zboží vraťte během 14ti dnů a můžete bez udání důvodu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od MIlan Kvasnica
    Tož tak to zboží vraťte během 14ti dnů a můžete bez udání důvodu.
    na druhou stranu by telematix asi nepolozilo kdyby to vyzkouseli...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od Peta
    Citace Původně odesláno od MIlan Kvasnica
    Tož tak to zboží vraťte během 14ti dnů a můžete bez udání důvodu.
    na druhou stranu by telematix asi nepolozilo kdyby to vyzkouseli...
    Vyzkousime ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Citace Původně odesláno od Telematix Software
    Snazime se zjistit, proc na HP 4700 vadi zapis do serioveho portu pro bluetooth GPSku. Zmeny v sprave pameti ani narust spotreby pameti v souvislosti s pouzivanim TMC, ze ktereho jsme podezrivani, za tim neni. Skutecne nevime, proc je zrovna toto zarizeni tak problemaicke, kdyz jine, papirove slabsi, funguji v tomto dobre... Zajimalo by mne, zda by stejne problemy mel i Navigon nebo kdokoli jiny, kdo umi navigaci s TMC, tj. kdokoli, kdo musi zapisovat ridici instrukce do COM portu. TomTom, ktery jen cte, je v pohode...
    Nevím, co je zápis do COM portu (jsem přeci jenom uživatel), ale selským rozumem mně nesedí následující:
    Verze 1.5.x - komunikace hx4700 a BT-338 v pohodě
    Verze 1.6 - problém nejenom při komunikaci s novou BT313T a zapnutým RDS-TMC ale i při vypnutém RDS-TMC ale i při návratu k původní BT-338 (!!!).
    Jediné laické vysvětlení je, že byla kvůli nové verzi nějak přepracována ta část programu, která řeší komunikaci s BT GPSkami a ta "nesedla" profláknutému hx4700.
    Každopádně doufám, že se problém podaří vyřešit, ale pro obchodníky do firmy již budu brát raději All In One navigaci typu Dynavix Cube Alpha (ev. Mio C710), protože problémy s verzemi pro PDA jsou nepříjemné pro někoho, kdo elektroniku v jakékoliv podobě nemusí a takovéto problémy jsou vodou na jeho mlýn.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 18 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix
    Od m1m v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 18:30
  2. Co by měl mít Dynavix 8 ?
    Od Pavlos_2004 v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 19:34
  3. MDA III + Dynavix 1.6 -
    Od EmiK_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 10:06
  4. Dynavix 1.5
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 183
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 14:28