Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 16 z 18 PrvníPrvní ... 61415161718 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 262

Téma: Dynavix 1.6

  1. #226
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od Džank
    Tak teď jsem chtěl objednat tu trial verzi a z ceny 125 za program se to vyšplhalo na konečných 265 Kč !! Tak k tomu snad neni co dodat, snad jen to, že 140 korun za poplatky je snad vtip :?
    Jak jsem jiz zminoval, mame bohuzel chybne udaje v eshopu. Uctovana vam ovsem bude spravna cena, tj. max 65,-Kc poplatku (30,- postovne, 35,- dobirecne). Pri stazeni jsou samozrejme poplatky rovne nule.

    Udaje na eshopu opravime a jeste jednouse omlouvame za zmatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od pantata
    U trialu pozor na jednu věc, pokud chcete používat mapy Evropy. Vzhledem k tomu, že je jen s mapou CZ, nelze vyzkoušet "kvalitu" plánování trasy přes více států.

    Pokud např. potřebujete jet do nějaké menší obce, která není na průjezdní mapě Evropy, tak se z plánování trasy stává opruz na docela dlouhou dobu. Prostě pro tyhle účely je zatím Dynavix nepoužitelný.
    V Dynavix 7 bude pouzito bezesve slepeni vsech map, ktere mate na SD karte, tj. navigovat pres vice podrobnych map evropskych statu jiz nebude problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    a dynavix 7 bude letos, doufam ze bude umet i manualni objízdky??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Bude trial verze i na Dynavix 7?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Ano, bude. Jen upozornuji ze na jednom zarizeni bude fungovat trial verze jen jednou, at jiz libovolne verze Dynavixu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Takže pokud si člověk koupí trial, nebude s ním spokojen, tak již nikdy nebude mít šanci vyzkoušet novou verzi Dynavixu, zda se nezlepšila? Docela odvážná politika...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Oni na to přijdou, ostatně jako na mnoho dalších obchodních chyb kterých se dopustili.. ještě by mohli řešit samotnou aplikaci :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Takže pokud si člověk koupí trial, nebude s ním spokojen, tak již nikdy nebude mít šanci vyzkoušet novou verzi Dynavixu, zda se nezlepšila? Docela odvážná politika...
    Verime, ze lide budou s Dynavixem (trialem) spokojeni uz naporpve

    Samozrejme popsana situace plati nyni, takze neni vylouceno, ze se restrikce snizi, pokud k tomu bude duvod. Pokud je mi znamo, toto omezeni je vynuceno pozadavkem snizit cenu za mapu, aby cena za trial mohla byt rozumna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Citace Původně odesláno od Mudrunka
    Tedy, ptám se Telematixu, není náhodou důvodem nulové informace o výsledku zkoumání NL-212 R náhodou fakt, že to nefunguje?
    No, pokud se pamatuji, odpověď na můj všetečný dotaz zněl, že zboží je na cestě s odkazem na ne dobře fungující taky obchodníky z internetových obchodů. Následně se zjistilo, že přístroj bude k mámí 10.8.2006.
    Uplynul již skoro měsíc a informace jest neustále nulová.
    Tedy, ptám se Telematixu znova, funguje to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Zarizeni nam nakonec dorazilo bohuzel az 29.8. Zarizeni jsme vyzkouseli a bohuzel je s nim skutecne problem, protoze neni kompatibilni s ostatnimi vyrobky, prestoze by dle nam dostupnych informaci byt melo. Vyzkouseli jsme predtim radu zarizeni od stejneho vyrobce s protokolem GNS, ktera byla na trhu fyzicky k dispozici, a nic nenasvedcovalo tomu, ze toto zarizeni neni s ostatnimi zarizenimi stejneho vyrobce kompatibilni. Za chybu se omlouvame a s vyrobcem se snazime zarizeni pro Dynavix zpristupnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    To Telematix myslím si že když zařízení dorazilo 29.8. a Váš příspěvek je z 5.9. tak co to zpoždění..... ? To vám tak dlouho trvalo to odzkoušet???? Nepřipadá mi to jako fér hra .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Toto forum neni oficialni kanal podpory Telematixu.
    2. Odzkouseni jakehokoliv zarizeni taky nejakou dobu trva. Ze to nemusi chodit hned na poprve, muze byt zpusobeno spousty faktory a Telematix (nema byt uz spravne Dynavix? ) se snazil podle vseho vyresit nekompatibilitu ve svem SW.
    3. Prestante prosim citovat prispevek, ktery je posledni. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Mrkněte na předmět podnikání společnosti dynavix:

    http://salvia2.gurkol.net/sagasu/or.cgi?firma=dynavix

    Jinak bych měl jeden feature request (funkce 1.5 to uměla): když kliknu na tlačítko MUTE, tak dojde k ztlumení výstupu celého systému, místo toho, aby jen přestala žvatlat navigace.

    Dynavix používám i v místech, kde se vyznám a to k tomu, abych věděl, kdy dojedu do cíle. Současně poslouchám mp3 v PDA - když jsem v 1.5ce umlčel navigaci, tak mp3 hrály dál.

    V 1.6ce ztichne celý systém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    1] V rejstriku jeste nedoslo ke zmene zapisu predmetu podnikani...
    2] MUTE proverime, ale cilene jsme timto smerem nic nemenili, tj. melo by se to chovat stejne v 1.5 jako 1.6
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Citace Původně odesláno od pepa
    To Telematix myslím si že když zařízení dorazilo 29.8. a Váš příspěvek je z 5.9. tak co to zpoždění..... ? To vám tak dlouho trvalo to odzkoušet???? Nepřipadá mi to jako fér hra .....
    Odzkouset + ziskat zakladni vyjadreni od vyrobce, abychom se ujistili, ze se tak skutecne chovaji vsechny vyrobky a nejde o napr. vadny kus.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 18 PrvníPrvní ... 61415161718 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dynavix
    Od m1m v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-02-2009, 18:30
  2. Co by měl mít Dynavix 8 ?
    Od Pavlos_2004 v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 19:34
  3. MDA III + Dynavix 1.6 -
    Od EmiK_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 10:06
  4. Dynavix 1.5
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 183
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 14:28