Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Vodafone rozšířil pokrytí EDGE

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nepovídej.. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    IMHO, Vario využije tak max. EDGE a potom už to může bejt jedno, protože takovou kosmickou rychlost jako má HSDPA (nejak kolem 750kbit/s jestli si pamatuju) asi stejne nebude zvládat. Mě osobně bude stačit GPRS a při dobrý vůli EDGE. Chápu, že pro Aximáky s Eurotel Data unlimited je to jako používat mobil s anténou, ale stejně...
    Pro me by byla jedina vyhoda to pouzivat jako modem k PC, pro PPC bych to nevyuzil a troufnu si rict, že dalších 99% lidí taky ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No jasně, "bajka o kyselých hroznech", tu znám dobře.. Na tomto serveru na ní člověk narazí skoro v každé druhé diskuzi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    OT: nenajde se tady někdo, kdo mluví Česky? nebo aspoň Mongolsky? vůbec tady ale už nemluvíme o EDGE, tak se divim, že eště nikdo nemá námitky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    HSDPA v prvnim verzi, kterou implementoval nedavno ET, dosahuje rychlosti 1,8 Mbps, ETem omezeno na 1024 kbps... Zatim posledni revize HSDPA je na 14,4 Mbps a kdo vi, kde to skonci...
    Ono, cim rychleji totiz ma data jakykoliv browser u sebe, tim rychleji je schopen renderovat stranku...
    A ze to nezvlada Vario? A co? Co Hermes? Co Samsung Z560? A dalsi telefony...

    Nemluve o tom, ze operatori nedavno ustanovili skupinu zabyvajici se standardizaci mobilni site ctvrte generace...

    Pokud je opravdu pravda to, ze Vodafone opousti UMTS, tak bych v tom videl dve priciny: 1. Jak jsem jiz psal, Vodafone ma problemy, nakoupil mensi operatory za tezke penize a ted se z toho nemuze vzpamatovat, 2. Vodafone (tedy presneji Oskar) se sam situoval do role operatora, ktery je pro lidi, ne pro firmy, ktere ho zivi, a na tom pohorel a zda se mu, ze UMTS je nerentabilni, jiste, protoze ho nema komu nabidnout...

    Konec OT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    lol, já sem se špatně vyjádřil.. Myslel sem, že by Vario nestíhalo přebýrat tak rychle stáhnutý data (to, že nemá UMTS/HSDPA sem nebral v potaz) a dosti pochybuji, že by Samsung Z560 nebo Hermes zvládly 14,4 Mbps . Ale proti tvůmu gustu radši žádný dišputát.. Osobně můžu nad UMTS a HSDPA tak maximálně slintat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste, ze nezvladaji, pac na to nemaji HW vybaveni, jsou staveny na prvni revizi HSDPA, jako vsechny aktualne vyrabene HSDPA zarizeni... Ale ja v tom nevidim problem, protoze stejne operatori ani zakladnove zarizeni nemaji na tech rychlostech a ono HSDPA v te 14,4 Mbps variante je zatim na papire...

    BTW Proc by to nemelo stihat prebirat? Precetl sis, co jsem napsal? Jakykoliv browser zacne fungovat rychleji, pokud mu tecou rychleji data, protoze neceka a renderuje stranku a renderuje...
    Kamosuv PII 233 MHz Linux router beha bezproblemu na 1Gbps siti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nová mapa pokrytí GSM / EDGE : zde nebo zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    Dobrá mapa ta z vodafonu.. podle toho bych se mohl navigovat, je to podrobnější než TomTom )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. O2 ma rychlejšie EDGE než Vodafone.
    Od pdq v sekci HTC & klony
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2009, 11:55
  2. Vodafone + EDGE = 85 % populace v ČR
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-11-2008, 12:47
  3. Pokryti slovinska a chorvatska
    Od linuxsoft v sekci iGO
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 16:30
  4. T-Mobile - mapa pokrytí s možností vyhledávání ulic (včetně EDGE a Wi-Fi)
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 11:25
  5. Mapa pokryti EDGE/GPRS u Oskara
    Od charles_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-07-2005, 07:22