Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Axim x51v a Softick card export

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Zdravím všechny Aximáky co používají 4 GB kartu. Mám jeden problém,který jsem řešil zde http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16084 a vypývá z toho následující ,že Axim nepracuje korektně s výše uvedeným softwarem. Karta je vidět, z karty jdou data kopírovat ale nelze zapisovat na kartu. Nastaveni Softicku v pořádku. Co vy na to ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Axim s posledni verzi CE II pracuje spravne, mne to s 512 MB SD kartou chodi naprosto normalne...

    Nelze zapisovat? Nemas ji zamklou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    jakou mas verzi ja mam 2.16 a zkouseli jsme kartu u Milose v pda a u nej to fungovalo ok ops:, vypada to na jeden poradny hrk :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    mne funguje obidvoma smermi, a mam 4 GB SD kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od maculak
    ...ja mam 2.16...
    Ja taky... A na 4GB kartu cekam, az se Milos rozhybe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od valdo
    mne funguje obidvoma smermi, a mam 4 GB SD kartu
    ... fungoval, no po flash na ROM A12, nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Holt tohle je dost drsny hack do systemu, kdy je nutne proste program upravovat a upravovat, tak aby na dany HW a SW si sednul...
    S tim proste nic neudelas... Napis do Softicku, at se na to podivaji...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    no mi taky na 012 nejde a to jsem myslel ze jsem to mel predtim nějak spatne, tak uvidime :O
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-07-2007, 10:48
  2. Softick Card Export II pro WM5
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 10:24
  3. Softick Card Export - čeština
    Od dzony v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 18:07
  4. Softick Card Export II - USB Mass Storage pro WM2003
    Od petr m._ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-06-2005, 13:52