Silně nedoporučuji obchod PalmPC.cz
Objednal jsem a okamžitě přes eBanku zaplatil PDA vedené jako skladem. Když po více než jedné hodině v systému vidím svou objednávku stále jako novou a nezaplacenou, pojal jsem podezření, že něco nefunguje.
Asi na třetí pokus jsem se do firmy dovolal, abych se dozvěděl, že zboží skladem není. Na můj udivený dotaz, jak je to možné, když na webu je zboží stále vedeno jako skladem, jsem se dozvěděl, že ho mezitím vyprodali a holt to neoznačili, za to oni nemůžou (a kdo za to asi může, já???).
Přivedli mě tím docela dost do komplikací, protože odjíždím na dovolenou a PDA jsem celkem potřeboval. Netušíte někdo, kde by se během 28.6. v Praze dal sehnat Siemens Fujitsu N560?
Mimochodem, je to od 15:20 už uplynulo hodně moc vody a stále je zboží na webu jako "skladem": odkaz na e-shop, kde je zboží vedeno jako "Skladem"
Ačkoliv jsem to urgoval, peníze mi zatím stále nevrátili, ačkoliv pan Pavel Krčil 2x mailem slíbil, že peníze zpět dostanu během dnešního odpoledne! Aktualizace: "odpoledne" je dle PalmPC.cz ve 21:01, nicméně jsem rád, že jsem ty peníze aspoň dostal zpět.
Takovéto naprosto neseriozní chování budiž pro ostatní velkou výstrahou.