Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Asus A632 vs Asus A632N

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    5

    Viem ze tu uz podobna otazka bola, ale ta bola o A636 vs 636N


    Chcem sa preto spytat, aky je rozdiel medzi Asus A632 vs Asus A632N ?

    Na strankach ASUSu ziadna 632N nie je a ani sa mi nepodarilo nic o rozdieloch vygooglovat. Vie niekto poradit ?


    Vopred diky

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze 632N neexistuje (tedy aspon podle stranek Asusu)...



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    5

    Tiez mam ten pocit ze neexistuje, ale (skoro) vo vsetkych eshopoch to maju uvedene ako 632N. A v niektorych som videl 632 a 632N zvlast, pricom rozdiely ziadne.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    19

    Rozdíl je v implementaci bluetooth 2.0. Rozdíly mezi A632/636 vs. A632N/636N tady: http://www.inttel.com.pl/images/A636N632N7.ppt

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    5

    Diky za odpoved.


    Som pisal aj do niektorych eshopov a nevedeli mi ani tam odpovedat.

    Stale je mi vsak divne, ze tu 632N nema ASUS na svojich strankach.

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A nebude lepsi si pockat az na 639N?

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Rozdil mezi 632 a 632N je v změně HW nebo jen změnou firmweru?



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Drobna zmena v HW, bude mit novejsi BT cip, ktery uz bude podporovat BT 2.0.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    7

    Koupil jsem Asus A632N a toto označení je i na krabici. Takže stopro existuje.

    Mám pocit subjektivně že je trošku lepší hw spracování než co sem četl stížnosti v různých recenzích na 632

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    Opisane z krabice ASUS 636N:
    A636/632 can not be charged using the USB cable.
    A636N/A632N can be fully charged via the USB cable while set to fast charging mode

    Vrso

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Rozdíl mezi A632 a A632N je v tom, že u verze s označením N nejsou dodávány žádné mapy, jinak jde o naprosto stejné PDA, i ROM je kompatibilní.

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    34

    Je to pravda s tym nabijanim cez USB. Ja mam po reklamacii vymenenu dosku cize teraz mam miesto A636 A636N a pribudlo mi tam nastavenie nabijania cez usb. A636 to nemala. A okrem toho teraz cez usb nabijem pda na 100 percent, predtym to bolo len take udrziavacie nabijanie.



  13. #13
    jta_ce4you
    Guest

    To co tady píšetě o nabíjení je nějaký divný. Já mám A632 a nabíjí mí to přes USB úplně normálně až do 100%.

Podobná témata

  1. ASUS A632N a TMC
    Od kavkys v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 07-10-2009, 14:03
  2. ASUS A632 a nabíjení
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 06:57
  3. ASUS A632N a nepřesný stylus
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 16:02
  4. Tomtom a Asus A632N
    Od MrViki v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 13:42
  5. ASUS A632N flash disk
    Od MrViki v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 13:01