Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: MDA Vario - LAN karta RJ45

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Ahoj, mám dotaz, nevíte někdo jestli by šlo připojit k Variu bud nejaka redukce, nebo neco aby k tomu sel RJ45 konektor? Vím že tam není žádný rozhraní pro komunikaci, ale co kdyby.Docela bych to potřeboval. Uvažoval jsem o tom, koupit si AP a spojit ho s Variem a do AP potom připojit RJ45 kabel. :?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Prosim? Nac spojovat AP pres kabel s Variem, kdyz oba zvladnou WiFi? :O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Ne, nepochopil jsi to, potřebuju třeba někam přijít, kde nemaj Wifi a pripojit se k jejich PC pres LAN kabel, s Variem, tak že bych spojil pres WiFi Vario a AP a počítač připojil k AP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud to chapu dobre, tak myslite: LAN->RJ45->Vario->WiFi->PC?
    A vy si myslite, ze to Vario zvladne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    2 Beecher: myslel jsem to Vario >-pres wifi-> AP >-po kabelu->PC .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Opakuji, v tom pripade na co ten kabel do Varia?

    Ja asi na to o puldvanacte v noci vazne budu potrebovat obrazek, jak si to predstavujete...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Pokud správně chápu, tak vario se spojí s wi-fi ap a to přes kabel k pc? To by mělo jít, ale proč se potom ptáte na rj45 konektor na variu, když to má být připojené jen přes integrované wi-fi
    Surgical: Chjo, že tě furt baví posílat štiplavé poznámky na adresu všech, bez nejmenší informační hodnoty?:sarcastic: Radši to dělej přes soukromé zprávy Bude to přehlednější
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    16

    Ja to teda pochopil tak, ze pokud existuje neco s RJ45, pouzil by to primo na Variu, ale pokud ne, bude s sebou tahat jeste APcko a pripojovat se pres Wifi.

    Nebo se i ja pletu? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Janson
    Ja to teda pochopil tak, ze pokud existuje neco s RJ45, pouzil by to primo na Variu, ale pokud ne, bude s sebou tahat jeste APcko a pripojovat se pres Wifi.

    Nebo se i ja pletu? )
    Samozrejme, ze nepletes, jen nekteri zdejsi hnidopichove si museli uzit :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    zeptam se uplne pitome: na co potrebujes pripojit vario do podnikove (nebo jine) site, nebo se chces pripojit jenom k jednomu PC? Jestli tam mas nejaka opravneni, mozna by bylo snazsi sebou vzit jenom wifi kartu, nainstalovat ji do nejakeho PC a bud nastavit jako sw AP, nebo se pripojit ad hoc, potrebujes-li se totiz dostat do site, muselo by to PC, pres ktere tam pujdes, stejne dve sitovky. V tasce zabere takova karta urcite mene mista, nez apcko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    pokud je k dispozici i PC , ne jenom zásuvka pro síť, asi bych si vzal USB kablík k Variu, nebo, pokud jsem hódně rozežraný a to já jsem a navíc nechci být viděn u PC (je to firemní síť a já jen "brigádník") tak BT adaptér.
    Vario nepodporuje ani SDIO ani USB host, takže NIC jiného než BT, USB kabel+AS, nebo IRDA.
    pokud se pletu, opravte mě, rád si rozšířím obzor
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od solory
    Vario nepodporuje ani SDIO ani USB host, takže NIC jiného než BT, USB kabel+AS, nebo IRDA.
    pokud se pletu, opravte mě, rád si rozšířím obzor
    A WiFi, o které se tady točí od začátku (viz ten Access Point) ti vypadlo kde? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    2 Janson : tak jsem to přesně myslel, ale asi nic takového neexistuje co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ja bych tuhle dikuzi ozivil..

    Nekdo tady rikal: Proc kabel, kdyz mame WiFi? Ja na to rikam, ze co jde kabelem, to natahni kabelem (stavim bezdratove site). A tak se ptam: Fakt nefunguje nejaka redukce USB/RJ45, nebo SDIO/RJ45??
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Docela s podivem jsem zjistil, ze na SDIO sezenete klasicky modem

    http://www.socketcom.com/product/con...MO7200-558.asp

    ale ethernet jenom do compact flash...

    http://www.storagemedia.com/product....dept_id=09-001.

    Kazdopadne, pro Vario k nicemu.

    I tak mi prijde lepsi s sebou vzit nejake male AP, nez privazovat Vario k dratu.
    Snad jen, ze by se mohl objevit problem s nedostupnosti elektricke site.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PDA (MDA) s konektorem RJ45
    Od gooorila v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 21:00
  2. Asus P535 a pripojenie na LAN cez RJ45
    Od Mirecnet v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 23:37
  3. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 12:24
  4. MDA VARIO a 2 Gb karta A-data
    Od xslide_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 16:36
  5. MDA Vario + karta miniSD
    Od MartinTr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-07-2006, 07:11