Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MDAc - Hard reset misto soft resetu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Mám dost zásadní problém...

    Ráno na mě svítila modrá tabulka s "Welcome", tak jsem to svedl na večerní dovádění a začal kalibrovat displej.. Když se mi chtěla T-Mobile rvát do romky, tak jsem resetoval, ale nestalo se to, co bych chtěl a znovu naskočilo "Welcome" tak jsem to zkoušel znovu a znovu až dostala T-Mobile šanci.

    I s nainstalovanejma hovadinama od TM jsem po pár minutách chtěl resetnout kvůli lokalizaci a najednou "Welcome". Nejde to. Nedokážu provést Soft reset

    Podotýkám, že MDAc už mám nějakej ten pátek a rozhodně si soft a hard nepletu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkusit nekolikrat zmacknout tlacitko Power, vypada to, jako kdyz zustava viset, takze misto prosteho SR pichnutim stylusem se provede HR jako pri soucasne podrzenym Power....Jinak by to holt bylo na reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zasekle power tlacitko?

    EDIT: Tak nic no...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    koukam.. power nefunguje..

    EDIT: co s tim? nemuzu ho nejak uvolnit nasilim? .)

    EDIT2: to je v (_o_) ./
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Taky se mi to stalo - zaseknuté tlačítko POWER, ale ne mechanicky, jen nějak "softwarově". MDAc nereagoval na nic. Po provedení resetu stylusem pak samozřejmě dojde k HR, což je k nas.aní. (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od Lipizzaner
    Taky se mi to stalo...
    a vyresils to jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Taky jsem se takto jednou nachytal , když to takto vytuhne už žádný reset, ale stačí vyndat baterku a je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Taky jsem se takto jednou nachytal , když to takto vytuhne už žádný reset, ale stačí vyndat baterku a je to OK.
    ale, nebud blahovej, nejsem zas takovej trotl .) samo, ze jsem baterku nekolikrat vyndal, ten cudl proste nefunguje... mechanicky.

    nevite nekdo, kde mi to opravi nejrychleji? nejlepe na miste?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Prostě u mne to tak fungovalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    60

    Tak udelej HR a nebo tam znovu nahrej ROM . Nezachranis sice data co tam mas , ale pojede ti to .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od fylky
    Tak udelej HR a nebo tam znovu nahrej ROM . Nezachranis sice data co tam mas , ale pojede ti to .
    Cetl jsi, co jsem psal? .) HR jsem udelal nejmin patnact... Nic. Nic. Nic.

    Prosim, kde mi to opravi? Vazne to bude mechanickej problem se spojem pod tlacitkem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    GS Mobile...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Mrkni sem. Nevim jestli to není podobný problém. Jde o to vyjmout baterii na tak dlouho aby se vybila i záložní baterie.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus Garmin M10 soft a hard reset - OBRAZOVĚ
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-12-2010, 18:56
  2. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 11:45
  3. Soft reset x reset - ipaq 3630, w2002
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 06:22
  4. PO HARD RESETU PRAZDNA SMS
    Od karel novy_oldd v sekci Motorola
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 06:44
  5. Problémy po Hard resetu.
    Od dolby_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-03-2005, 11:04