Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 82

Téma: Pocket Mechanic Pro 2.xx - rady, tipy, zkušenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.antontomov.com/web/produc...ocket_mechanic

    Jelikož se objevila nová ostrá verze Pocket Mechaniku, debatujte o zkušenostech, radách atd. prosím zde. Děkuji.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00154445_pmp2_539p.jpg 
Zobrazení: 67 
Velikost: 45.3 KB 
ID: 4909  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    6

    Nová verze je prostě super, mám plnou verzi a musím říct,že na hw6515 maká perfektně, vyčistí ppc naformátuje kartu vymaže notifications udělá defragment sd karet a další užiteční věci. Pokud mohu doporučit všem, který chtějí bezproblémový chod ppc.Zdař bůh
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Samozrejme... predchozi verze to umela take, ted je to ale podstatne hezcejsi

    Akorat me desi nekde ten prispevek, ze smazali i nabidku "nastaveni" jako prazdny adresar, marne jsem patral, kde to nebezpeci hrozi, pro sichr, nez klepnu "O.K.", tak si radsi 3x prectu co mazu

    Ale souhlasim s tebou, ze je to super softik, co se tyce defragmentace, tak snad jediny, ale ted je jeste jak bylo pouzito u Spb Finance kremovejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, je to super, ale ma to jednu nevyhodu... Nepodporuje RealVGA... ops: :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak jsem se nejak vratil k verzi 1.60 . Sice ta posledni je graficky vypracovanejsi, ale vadi mi na ni napr. to, ze pri mazani v registrech vlastne poradne nevidim co mazu - to si prectu az v reportu "po" a to uz to muze byt "po" nebo v "pr..." :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Zdravím.

    Mám takový malý tech.problém. Po čisté instalaci Mia jsem se ještě pred zálohováním úspěšně pokusil vyčistit systém. Vše proběhlo k mému uspokojení, +10% volného místa, bum, restart acoto? Vyčistil jsem to Pocket Mechanikem a přestala mi jít synchronizace (připojen je, jen není co synchronizovat) a zmizela mi položka "Nastavení".

    Nastavuju a hraju si s tím týden a teď toto. Nepředpokládal jsem, že Mechanik bude tak tvrdě nastaven. A to jsem dal "pouze" vyčistit soubory. Co to musí udělat v registrech, ani nemyslet.

    Jde to ještě nějak zachránit, nebo rovnou nový instal?

    Díky!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    složka Nastavení - "mizí" díky zásahu Pocket Mechaniku - už jsem tento program nazval "jadernou zbraní" neb si ve´své podstatě dělká co chce a musíš velice přesně vědet co můžeš a nemůžeš smazat, ale to si to pak můžeš smazat ručně!

    jo složka Nastavení se dá vrátit, pokud ve složce Windows -> Start Menu - vytvoříš novou prázdnou složku Nastavení ( Settings ) - pak ji zase po stisknutí Start uvidíš v systéme, ale moje zkušenost s Pocket Mechanic 2.0x je stejná jako Tvoje ( BTW už jsem to sem někam psal, ale ta diskuze zmizela :no: a nevím proč, co páni "bozi" moderátoři, kdo jste jí smazal přiznejte se ) a jediné co mi pomohlo byl Hard Reset, bohužel

    takže upozornění pro všechny, kdož jsou zvyklý používat programy tohoto typu jako já ( nechám najít problémy a bez čtení, zkoumání a přemýšlení ) smažu - TO S POCKET MECHANIC nové řady NEDĚLEJTE!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Ó díky, nastavení je tam a funguje, navíc se mi to ještě seřadilo podle abecedy, paráda!!!

    Jen nevíte jak ještě opravit ActiveSync? Připojené to je, brouzdat se po Miu můžu v pohodě, jen to nesynchronizuje položky a píše že synchronizaci nelze úspěšně dokončit, opakujte připojení, ale je to zbytečné, pořád nic. Jen pro uplnost: žádné firewaly tomu nebrání, jelo to celou dobu než jsem použil mechanika, nastavení PC a kabel pořád to samé.

    Díky za radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Parada, neni to tak davno co jsem si koupil 1.6 verzi a uz je 2.03. ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    xRoman: Zkuste smazat partnerstvi a znova ho vytvorit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Nepomohlo, už instaluji ... hi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Verze 2.04.131
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, akorat jsem psal Antonovi, jestli udelat taky podporu RealVGA a zatim naprosto bez odpovedi... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Tak jsem doinstaloval (úsměv), no ale abych pravdu řekl, mám strach toho nového Mechanika použít na něco jiného než na defragtamentaci.

    Neudělal by jste si prosím někdo čas na popis jednotlivých funkcí s varováním, co tedy ne??

    Moc děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    No osobne bych se za nejaky "lidsky" popis take primlouval - recenze, co jsem cetl byly dost obecne, zpravidla jen popis funkci.

    to xRoman : s klidem muzes spustit to vycisteni registru - poprve ti naskoci ukrutna hafa ruznych zbytenych veci - bud linky na uz neexistujici treba programy ap. - klidne muzes vse smazat - trochu se ulehci registrum a nemam zkusenost, ze by neco pak nemakalo. Pak to delm cas od casu, obzvlast, kdyz neco instaluji ap., ale poprve toho bude dost. To "cisteni systemu" (File system clenup" - tam si nastavis podle nabidky, co vse chce cistit mazat - cookies, internet historii atd. - vsak vidis - nezaskrtaval bych "Empty folders" aby sis nesmazal adresar "Nastaveni" jak je to tu popisovane - proste si s tim pohraj a co nevim, tak radsi nemazu

    Formatovani karty - take je tam hafa moznosti - pro laika jako ja, to byla zpocatku spanelska vesnice - co a proc je FAT 16 - FAT 32, pocet clusteru atd. atd. - take bych uvital jednoduchy popis, ikdyz ta napoveda o tom mluvila dost podrobne...., ale neni nad osobni zkusenost, takze snad se nekdo podeli
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n 520 rady tipy zkušenosti
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-06-2007, 15:04
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:31