Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak udělat otisk obrazovky v WM05, VGA a v landscape?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    zkusil jsem všechny free softy tady na ce4you, ale bez uspěchu? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Například takto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    asi se mi uvařil mozek, omlouvám se, ale kopněte mě někdo - kde si mam nastavit nějakou klávesu pro vytvoření otisku homescreenu? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To asi ano, ale vzhledem k dnešnímu počasí se není čemu divit.. Pockej zitra, to bude teprve parak..
    Spusť XnView Pocket, klikni na Tools, dále na Capture, navol si Delay do okamžiku sejmutí obrazovky, zvol si požadovaný formát obrázku, a až budeš chtít sejmout obrazovku, klikna na tlačítko Capture.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    MagicSS - namapovat na klavesu a je po starostech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tem, co mi neveri: Tady je tipnuty obrazek pomoci posledni verze MagicSS ve WM5, VGA a landscape... ops:
    Pripadne na pozadani predvedu...

    Instalace: CAB pro ARM procesory stazeny z webu autora nahrajeme do PDA, nainstalujeme a priradime nejakemu HW tlacitku.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nikde jsem nenapsal, že Ti nevěřím a nikde jsem nenapsal, že MAGICSS nemůže fungovat, nebo nefunguje v normálních podmínkách

    můj problém nefunkčnosti MagicSS byl způsoben neodbornou manipulací "s jadernou zbraní typu POCKET MECHANIC" a proto mi nefungovalo NIC!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    49

    Ja mozem odporucit freeware Screen Capture Utility 1.0.0007. Funguje pod WM5 v normal aj landscape mode bez problemov.
    Je jednoduchy ako len moze byt, no robi to co ma.
    Nevyhoda: iba .bmp format (napr. VGA screen ma cca 900kb .bmp)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Je WM05 na mda 2
    Od macek007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 23:37
  2. WM05 pro Asus P535
    Od czuraak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 18:41
  3. Mda Compact 1 a WM05
    Od jerry kondor v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 24-07-2007, 23:05
  4. HP5550 a WM05
    Od mistreja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 08:54
  5. WM5torage pro wm05
    Od vario v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 16:56