Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Zobrazit na map?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Zdravim mam TomTom 5.2 v adresari kontaktu ma moznost zobrazit kontaktu na mape. Problem je v tom, ze misto " ě " zobrazi " í ". Jde nekde v registrech ci jinde nastavit aby tam nedavam diakritiku a napsal pouze zobrazit na mape. A celkove to zobrazuje blbou cestinu. Je mozne to nejak vyeditovat?

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ne, to Cyril s Metudom se holt asi vic picli a takhle jsme dopadli)



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    Ne, to Cyril s Metudom se holt asi vic picli a takhle jsme dopadli)
    To je skoda. Kdyby se to dalo nekde najit a prepsat bez diakritiky. Jej ze takove veci proste autori nedokuti. Dyt to tu prodavaji za tezke prachy a takove chyby...

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Cyrda s Metudom su z obliga, to teho Husa pozde upalili....

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ja, ja vedel ze to bylo nejak jinak, tak von za to muze Jenda ......
    Ale kdyz te to tak irituje, udelej si svoji kategorii BZ (kontakty), kde si zadas souradnice kontaktu kam jezdis. Ono stejne ve vsech mestech neumi TT cisla orientacni

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Toz to ja uz rozchodim. Ostatne to moc nepouzivam, jen me to proste napadlo, protoze jsem to nasel "omylem" v menu. Kazdopadne nam to ten Jenda pekne zavaril. Mohli jsme mit jednu klavesnici a byl klid. Ted prepinam mezi EN a CZ. A stejne vse pisu bez ěščřžýáíé. Mozno by casem nestalo za uvahu poopravit ceskou gramatiku :-). Snad za par desitek let... kdo vi...

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Zkus to navrhnout nějakému poslanci... Věcmi jako snižování šíleného deficitu státního rozpočtu nebo korupcí ve státní správě se rozhodně zabývat nebudou, tak takováhle békovina by mohla mít naději na úspěch, aby vykázali nějakou činnost .



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Dobry napad, ale mam pocit ze je vice zajimaji veci jako registrovane partnerstvi... Ale za pokus to stoji

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Stejnak uz to schvalili a Karas se nedostal do parlamentu, tak snad uz o tom prestanou porad debatovat...

    Inac, za to opravdu muze ten Janek Husuv, no ale Cyril s Metudom, to tez byli dva magori... Ti nam tady prece dodali cyrilicu, ktera je podobna spjesej azbuce niz latince...
    Ale to je proste vsecko o dodrzovani Unicodovosti programu, kdyby na to presli vseci, tak mame poproblemoch...

    IMHO, nic proti cestine a nacionalizmu v mirnem slova vyznamu, ale kdyby se preslo celosvetove na jeden jazyk, byl by klid...

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Toz ja su taky pro jeden celosvetovy jazyk...
    Ale uz vidim, jak se Hotentoti ucej cesky....I ten Ivanek Lendlovic uz bekat cesky skorem neumi...po par letech venku

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Toz ja su taky pro jeden celosvetovy jazyk...
    Ale uz vidim, jak se Hotentoti ucej cesky....I ten Ivanek Lendlovic uz bekat cesky skorem neumi...po par letech venku
    No on je felky amerikan, ono to pak fypada professionalneji. Ale jeden jazyk je prakticky. Pravdou je, ze kdyby se toto zavedlo tak se u nas objevi plno vlastencu (najednou, jen tak, z niceho nic), takze by to neproslo, ale stejne to k tomu spjeje. Pak by nebyl problem s lokalizacemi.

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Surgi: Urcite by jim ale nebyla cestina, to se s tebou klidne vsadim...



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Skoda....mnohym zdejsim uzivatelum by to prislo prej vhod....
    Mam napad, zacneme plizive...nejprve je naucime skakat Protoze kdo neskace.... z cehoz vyplyva, ze kdo skace.....
    A pak se treba uvidi

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    101

    No podle me to zas tak nevypliva. Protoze to neni oboustranna ekvivalence, kazdopadne ja bych bral anglictinu. Sice ji neumim, protoze me rodice odjakziva vedli k nemcine, ale velmi rad se ji naucim...

    EDIT MODERATOR:
    Koukám, že neumíš ani moc česky => nevyplívá :?

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Warum nicht?

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jde zobrazit více map?
    Od ZED_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-10-2010, 17:40
  2. TOMTOM - jak zobrazit ikony u uživatelských POI?
    Od Vrzák Michal v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 01:01
  3. nejde zobrazit word 2007
    Od hustler_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 17:10
  4. Stranku nie je mozne zobrazit
    Od bobby333 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 11:31