Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Firemware mpx220.Rozdíly

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    10

    Prolezl jsem poctivě celou diskuzi,zkusil jsem i vyhledávání,ale bohužel jsem nenašel to,co jsem hledal.Mám několik dotazů na chytřejší spoluuživatele.
    1.Jaké jsou zásadní výhody 1.49 oproti 1.28.Stačí mi nějaký odkaz nebo link.
    2. Jak můžu z mpx220 odeslat několik souborů najednou.Např. několik obrázků.Je jedno jak,jestli přes infra,blatoucha,emaila.Neumím ani jedno.Pokud soubory označím,tak mám možnost pouze přijímat.
    3.Jak můžu kopírovat a označovat text na mpx220.Mám na mysli možnosti vyjmout,kopírovat,vložit.Na všechny popsané funkce jsem zvyklý ze symbianu,tak mi dost chybí.
    Děkuji za trpělivost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Tady mas alespon vlakno ohledne informaci o FW pro MPx220 (konkretne asijsky FW verze 3.53)... ten je pry nejlepsi :yes:

    Podporu Copy,Cut, Paste v sobe WM pro smartphony v zakladu bohuzel nemaji, takze bych ti doporucil program Xetra Xbar , ten to umi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    2.Co je naházet do jedné složky a tu v TotalCommanderu odeslat celou ?
    3.X-Bar umí označit jen všechen text.Označování vybraného textu je totální propadák u WM pro smartphony(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    10

    Ani to nejde.V totalcommanderu mám jen položku odeslat pomocí infra.Je to varianta,ale jen když mám třeba kompa po ruce.Když to chci odeslat mailem,tak zase jedině po jedné.:? Tohle je jediný,ale dost podstatný problém,na který jsem narazil od přechodu od symbianu :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Teď na to koukám v Profimailu a máš pravdu,nechce to vzít adresář ,ale jen samotné soubory.Ani ZIP,ani RAR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    10

    Apropos...Našel jsem několik příspěvků,že při falshování se připojuje mpxka a odpojuje.Odpovědí bylo,že když se přes to dál flashuje,že je to v pohode.Máte s tím někdo zkušenost,že do toho fakt můžu jít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    10

    A ještě jeden rychlý dotaz. Jak se dostanu k registrům? Všude čtu,že přes nějaký editor registrů se k nim dostanu. Ten editor musím nainstalovat,nebo je nějaký v základu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na registry ti stačí Total Commander.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    10

    Že jsem ještě tak smělý...COmmandera jsem prolezl od sklepa až na půdu,a za boha nemůžu přijít na nějakou funkci,jak se dostat na ty registry.Byl by někdo ochotný mi to popsat vyloženě jako úředně uznanému blbovi?Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V TC v cihle jdi do rootu \\ a otevri root. Dostanes v komandlajne \\\ a ve slozkach ftp, LAN a registry. I najedes na registry a otevres....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    10

    Díky,už je mi to jasné
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    V sekci freeware najdeš několik programů na nastavení registrů.
    Návod na flash 220 najdeš třeba zde .
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. rozdíly verzí TT6 pro PDA
    Od Furbo v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 15:21
  2. A639 & 636N - rozdíly
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 13:49
  3. Rozdíly smartphone x mobil; a rozdíly smartphone x pda ?
    Od adamekma v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-12-2006, 13:08
  4. WM 2003PE verze A30.09 a 4.01.00 Rozdíly??
    Od danieldavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-03-2004, 14:06
  5. Rozdíly př. 5400 a 5450 ?
    Od honzavlk v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-02-2004, 11:51