Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: problem s sd kartou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    20

    dobry den!
    mam taky problem. nahraval som si udaje na sd kartu a nevsimol si ich velkost. som zaplnil pamet a chcel potom rovno cez pocitac vymazat. ale naskocili hlasky, ze nejde vymazat. tak som to skusil cez pda ale v pda mi vobec nechcelo ukazat kartu. ked ju vyberiem a vlozim spat, tak zaznie ton, ze ju zaznamenalo. ale v prieskumniku ju nevidno. tiez ju nevidno ani v nastaveniach. ukazuje, ze je prazdny slot a ked v prieskumniku napisem priamu cestu na kartu, tak naskoci okno "nelze najit program pro spusteni souboru 'sd-mmc card'. ujistete se, ze je program nainstalovan a jsou dostupne vsechny pozadovane knihovny." skusal som soft aj hardwarovy reset, ale nepomohlo. a backup z pred tejto udalosti je na karte

    prosim o radu
    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    myslím, že bys mohl zkusit kartu zformátovat přímo v PDA přes Pocket Mechanic třeba.. ale NEJSEM SI JISTÝ, jestli to půjde.. určitě by nebylo od věci zformátovat v nějaké kompatibilní čtečce.. něco na tento způsob .. přeju GL
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    20

    dakujem skusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    20

    nepomohlo to. ani ten program nerozpoznava tu kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    V okamžiku kdy jste kartu prvně zasunul do čtečky jste by vyzván k jejímu zformátování, že? O jakou kartu se jedná? Jaká je její kapacita? Pokud jste jí zformátoval v té čtečce jak si myslím, pomůže vám možná její zformátování v nějakém digitálním foťáku na SD karty.. Ale jenom možná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    20

    prave ze nechcelo ju sformatovat. dal som do PDA a hned fungovala.a ide o 1gb sd kartu od kingstonu. teraz som ju skusal dat aj do fotoaparata, ale mi napisalo "unable to use card" cize mi ju nejde sformatovat ani tam . a nemam ju kde inde sformatovat. ale kedze som ju kupil len pred vcerom, tak idem reklamovat, nech nieco snou skusia. dakujem pekne za pomoc

    trosku off topic teraz, ale nahodou neexistuje neaky freeware program ako je ten pocket mechanic? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Osobne o zadnem freewaru nevim, ovsem Pocket Mechanic funguje i bez registrace 10 dnu.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s SD Kartou
    Od orcen v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2009, 18:29
  2. Problém s kartou
    Od koks v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 20:17
  3. Problém s sd kartou
    Od tsims v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 01:34
  4. Problém s SD kartou.
    Od BilejVlk v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 17:38
  5. Problém s kartou na 720
    Od Petr V. v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 16:57