Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Upgrade na Windows Mobile 2003 pro Compaq iPAQ h3800

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Upgrade pro Compaq iPAQ h3870 byl pro mne osobně zajímavý především z toho důvodu, že toto zařízení nemá procesor XScale, nýbrž starší Intel StrongARM, takže jsem sám byl velice zvědav na to, jak si upgradované zařízení vlastně povede. Samotný postup upgrade je kvůli staršímu hardware trochu komplikovanější, než tomu bylo u h5450 či h3900, takže článek rozhodně stojí za přečtení. Přečtěte si celý článek

    Co si o tom myslíte vy? Vložte svůj komentář ke článku, který sepsal Pavel Koza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    44

    Vypadá to dost zajímavě. Otázka ale je kolik bude upgrade stát, jaká bude česká lokalizace a co z programů, které mám na svém PDA bude nebo nebude chodit - mám ipaq3830. Je to trochu loterie, ale asi bych do toho šel. Návrat k WM2002 by se v nejhorším snad podařil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Bohouš
    Vypadá to dost zajímavě. Otázka ale je kolik bude upgrade stát, jaká bude česká lokalizace a co z programů, které mám na svém PDA bude nebo nebude chodit - mám ipaq3830. Je to trochu loterie, ale asi bych do toho šel. Návrat k WM2002 by se v nejhorším snad podařil.
    S cestinou to bude jako ve vsech pripadech - je nutna nova verze. Ostatni programy jsou pripad od pripadu, ale vetsinou chodi, pripadne je nova verze (jen vyjimecne placena). Navrat na Pocket PC 2002 je otazkou 10ti minut. A cena by mela byt stejna jako u ostatnich upgradu, zalezi na distributorech (tedy 1500 - 2000 bez dane). A nebo si snad porad jeste muzete upgrade objednat primo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Hmm............... opravdu to vypadá dobře. Jen nevím, jestli vzniklé náklady budou úměrné výsledku (upgrade+čeština) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    44

    Je fakt, že investice je to nejistá. Pokud to bude vyhovovat tak to vyjde přibližně na 4,000 Kč (upgrade + lokalizace CZ). Pokud ne tak se s tím upgradem můžu tak jedině vyfotit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    vypada to, ze mala cestina od sunnysoftu, ktera byla u ipaqa (v. 6.3), funguje. :c)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    testnul sem problem s prilohama emailu a pokud je karta v SD slotu, funguje ukladani priloh na ni, pokud neni, tak pouziva ipaq storage, pripadne ram.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od zipiik
    vypada to, ze mala cestina od sunnysoftu, ktera byla u ipaqa (v. 6.3), funguje. :c)
    Jo, mala cestina by teoreticky mela byt bez problemu, je to jen novy SIP panel. Problemy jsou s velkou cestinou, ktera se dratuje do systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    dik za vysvetleni, ja se v tom zase tak moc nevyznam, takze jen hlasim. mel jsem docela hruzu, co budu muset zahodit a docela to vypada, ze bezi vsechno (idos znatelne rychleji :c), jen winampaq mel problem s fontem a screentoggle - nahradil ho gsplayer se skinem greenpanel :c)
    asi nejvic me potesilo, ze funguje ukladani priloh zprav na kartu a taky novy BT manager. ted zkusim oprudit naseho admina kvuli pristupu k VPN :c))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    6

    Nejde mi to vubec rozchodit vzdy to napise Lost usb conection.
    Zkousel jsem to podle tohoto:
    Extract Download host11.exe and firmware file on desktop.
    Disable USB in ActiveSync.Put iPAq in flash mode: for H38xx,
    press button2+button4+power+reset until you get "Remote USB
    Update" message displayed on the screen Connect the iPAq to
    desktop via USB cradle Start host11.exe.After flashing process
    perform hardreset,press Button1+Button4,Power and reset Button
    -Enjoy your stay-!

    Ale kdyz zmacknu button2+button4+power+reset nenaskoci mi na ipaqu moznost conect to usb or serial neni tam jinej grif?

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja uz v tom mam zmatek, tech zarizeni uz jsem flashoval vic, ale postupoval jsem podle navodu a vse bezelo jako po dratkach. Skutecne mackate tlacitka 2 a 4?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    6

    Mackam to co je na obrazkach, levy horni,pravy dolni+ power+reset a jen se to restartne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A DRZITE je i po resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    6

    Jo drzim na 3970 mi to fungje a na 3870 ne, takze asi uplnej blbec nejsu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To jsem ale netvrdil Kazdopadne snad poradi nejaky jiny majitel h3870, protoze me napady jsou u konce a zadnou h3870ku u sebe na otestovani nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade na Windows Mobile 2003 pro HP iPAQ h5450
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 22:36
  2. Compaq Ipaq H3800
    Od Lolek_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 08:26
  3. Upgrade na WM2003 pro Compaq iPAQ h3800 je na světě
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-01-2004, 02:02